هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
همگی بگین
از کدوم خورشید خوشتون میاد -
@Soniaaa
-
@Farhadd
ب زندگیمون پرتو ببخش -
@Farhadd
سلام
توانایی شما به قدری زیاد است که دیگران را در مشکلاتشان یاری میکنید
شما پرتوی از نور و الهامبخش زندگی دیگران هستید و از هوش بسیار بالایی برخوردارید -
@0Farzam0
شما به دلیل این که ذهن بازی دارید، در زمینه یادگیری و ماجراهای جدید، باهوش، بسیار کنجکاو، شجاع، صادق و شفاف هستید معمولا دیگران را قضاوت نمی کنید -
این چه اسم اکانتیه
-
خواهشاً اسم اکانت میزارید ب معنیش فکر کنید
-
@0Farzam0
شما به دلیل این که ذهن بازی دارید، در زمینه یادگیری و ماجراهای جدید، باهوش، بسیار کنجکاو، شجاع، صادق و شفاف هستید معمولا دیگران را قضاوت نمی کنید -
همگی بگین
از کدوم خورشید خوشتون میاد -
@κιϻιλ عذرخواهم بانو....
میشه تعبیر شماره 6 رو بهم بگید اگه زحمتی نباشه؟
البته با توجه به این که هنوز این شماره گفته نشده ، میشه پیوی برام ارسال کنین ؟@Farhadd
پیویتون بستس جناب خخ -
@0Farzam0
-
@Farhadd
ب زندگیمون پرتو ببخش -
@κιϻιλ عذرخواهم بانو....
البته با توجه به این که هنوز این شماره گفته نشده ، میشه پیوی برام ارسال کنین ؟@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@κιϻιλ عذرخواهم بانو....
البته با توجه به این که هنوز این شماره گفته نشده ، میشه پیوی برام ارسال کنین ؟اینجا همه چیز باید شفاف سازی بشه
-
@Soniaaa
چی بود؟ -
@κιϻιλ
شماره 5 یکم اغراق کرده بود
به نظرم این ویژگی هایی که گفته شد که من الهام بخشم و .... ، یکم دور از واقعیت بود ......
من مشکلات خودم رو نمیتونم حل کنم.......@Farhadd
اون چیزی ک نوشته بود گفتم -
@ABR_DJ
مشخصه بارز شخصیت شما انرژی و بیقراری بی پایان است. ایده آل گرا هستیدو همیشه دوست دارید با چالشهای جدیدروبرو شوید -
@Soniaaa
چی بود؟@κιϻιλ
همین خر و اینا -
@ABR_DJ
مشخصه بارز شخصیت شما انرژی و بیقراری بی پایان است. ایده آل گرا هستیدو همیشه دوست دارید با چالشهای جدیدروبرو شوید