هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121
آها نه ایرادی نداره شوخی کردم ناراحت نشی یه وقتنه بابا منو ناراحتی
-
شما برای کنکور زیستو چیکار کردین؟ خودتون خوندین یا میخواین بخونین از روی درسنامه کتاب تست یا راه ابریشم خریدید؟
-
بچه ها جلوم بد و بیرا می گن به شیمی سکوت می کنم.
دیگه از این بالا تر.
خیلیی حساسم رو شیمیولی سریع تو ذهن خودم همون طور که تو از یک درسی بدت میاد اونام بدشون میاد دیگه حق بده
-
شما برای کنکور زیستو چیکار کردین؟ خودتون خوندین یا میخواین بخونین از روی درسنامه کتاب تست یا راه ابریشم خریدید؟
I_Fatemeh_l
من که اصلا درسنامه نمی خونم ،به هیچ وجه
راه ابریشم هم نگرفتم راستش ،فقط فیلم های صفر تا صد تا اینجای کار برای من کفایت کرده -
I_Fatemeh_l
من که اصلا درسنامه نمی خونم ،به هیچ وجه
راه ابریشم هم نگرفتم راستش ،فقط فیلم های صفر تا صد تا اینجای کار برای من کفایت کردهپرستو بابایی نکات تستی هم ذکر میشه داخل فیلما؟
-
نه بابا منو ناراحتی
jahad_121
خدا رو شکر -
پرستو بابایی نکات تستی هم ذکر میشه داخل فیلما؟
I_Fatemeh_l
آره استاد اکثرا میگن ولی خب داخل راه ابریشم بیشتر اشاره میشه و خب طبیعتا حل تست بیشتره -
I_Fatemeh_l
آره استاد اکثرا میگن ولی خب داخل راه ابریشم بیشتر اشاره میشه و خب طبیعتا حل تست بیشترهپرستو بابایی آها
من واقعا نمیدونم چیکار کنم
️
-
فیزیک کدوم استاد بهتر هست؟
-
فیزیک کدوم استاد بهتر هست؟
I_Fatemeh_l
به نظر من تو سرچ تو اینترنت و مخصوصا سایتاطلاعات به درد بخور تری به دست میارید
اینجا صدی به نود اول اساتید الا رو میگن یا قضاتی نوکنده یحیوی
دیدتو بسته میمونه -
@0Farzam0
کلان هر معلمی.
متاسفانه دبیر سالیانه ماز هادیان فر نیست. اما نکته و تست و قسمتی از کر بندشون تدریس ایشون ه.مومن زاده هست ایشون دبیر خوبیند. ولی هادیان فر بهتره.
دیگه نکته و تست مرادی رفتم اخه شیمی رو هم نخونده بودم زیاد. دیدم ایشون هم تدرس می کنند و هم تست.
دیوه با ایشون می رم سر یک کلاس جمبعندی نوبت اول دوازدهشون بودم دیدم خیلی خوب ه تستاشون و تدریسشون با ایشون رفتم فعلان. لذت می برم باهاشون کلان من با شیمی حال می کنم
هرچی دبیر خفن تر بهتر -
I_Fatemeh_l
به نظر من تو سرچ تو اینترنت و مخصوصا سایتاطلاعات به درد بخور تری به دست میارید
اینجا صدی به نود اول اساتید الا رو میگن یا قضاتی نوکنده یحیوی
دیدتو بسته میمونه@0Farzam0 ممنون
-
الانم دیدم جلسه اول نکته و تست لطفی ه رفتم نشستیم سر ملاسش
پارسالم دیدم یک قسمت های سر کلاسشون بودم ایشونم باحال شیمی درس میده ولی قسمت نشد دانش اموزش بشم.
-
@0Farzam0
کلان هر معلمی.
متاسفانه دبیر سالیانه ماز هادیان فر نیست. اما نکته و تست و قسمتی از کر بندشون تدریس ایشون ه.مومن زاده هست ایشون دبیر خوبیند. ولی هادیان فر بهتره.
دیگه نکته و تست مرادی رفتم اخه شیمی رو هم نخونده بودم زیاد. دیدم ایشون هم تدرس می کنند و هم تست.
دیوه با ایشون می رم سر یک کلاس جمبعندی نوبت اول دوازدهشون بودم دیدم خیلی خوب ه تستاشون و تدریسشون با ایشون رفتم فعلان. لذت می برم باهاشون کلان من با شیمی حال می کنم
هرچی دبیر خفن تر بهتر -
اون موقع مشاور داشتم. این موسسشون با جهشینو هم در ارتباط بودن گاهی ملاس می زاشتن با دبیراشون. من شیمی رو دوست داشتم شیمی رو می دیدم.
-
اون موقع مشاور داشتم. این موسسشون با جهشینو هم در ارتباط بودن گاهی ملاس می زاشتن با دبیراشون. من شیمی رو دوست داشتم شیمی رو می دیدم.
-
@0Farzam0
أن شاء الله. خیلی ممنون.
اگر نمره منفی نزنم نیارم مثل دی
این طور بود که دلم نمی یود تستا ی مورد شماری ها رو به خاطر یک مورد نزمو از اونجا که شانسم نداشتم غلط می شدن.
البته اون موقع به جز نیمه اول دوازدهن شیمی کار نکرده بودم.
تسلط کافی نبود -
@0Farzam0
أن شاء الله. خیلی ممنون.
اگر نمره منفی نزنم نیارم مثل دی
این طور بود که دلم نمی یود تستا ی مورد شماری ها رو به خاطر یک مورد نزمو از اونجا که شانسم نداشتم غلط می شدن.
البته اون موقع به جز نیمه اول دوازدهن شیمی کار نکرده بودم.
تسلط کافی نبود