هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Zahra-HD عنتر من به این خوبی  
 حالا من گفتم حرفی ندارم تو نباید با داداشت حرف بزنی؟
- 
یا این یه بیت از حافظ........ واییی واییی عالیههه  در شب قدر ار صبوحی کردهام عیبم مکن 
 سرخوش آمد یار و جامی در کنار طاق بود  🥲 🥲
- 
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 ماندگاریش حتی برا بعضی ها تا آخر عمرهمیام می زنمتا اصلا میفهمی از چی حرف میزنیم احمق؟ 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 ماندگاریش حتی برا بعضی ها تا آخر عمرهمیام می زنمتا اصلا میفهمی از چی حرف میزنیم احمق؟ 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    @Danial-al بیا بکن تو چشت  
- 
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    این ؟ حاجی جواب میدادم ناراحت نمی شدی ؟ 
 گفتم چیزی بگم شاید بهت بر بخوره
- 
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    @Danial-al بیا بکن تو چشت  @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    @Danial-al بیا بکن تو چشت  خودم 3.4 ص گشتم تا پیدا شد  
- 
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    @Danial-al بیا بکن تو چشت  
- 
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD پروفن بخوره تو سرت پروفن چی چیه ما ی چیز داریم ب اسم افسردگی بعد تموم شدن فیلم و سریال 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    @Danial-al بیا بکن تو چشت  خودم 3.4 ص گشتم تا پیدا شد  
- 
 درضمن خیلی بیتربیتی 
 مامانم گفته با بیتربیتا حرف نزنم    این ؟ حاجی جواب میدادم ناراحت نمی شدی ؟ 
 گفتم چیزی بگم شاید بهت بر بخوره
- 

RESPECT
- 

RESPECTamir ahmadi 
 Seyed sadegh Razavi دیگ چخبر 
- 
amir ahmadi 
 Seyed sadegh Razavi دیگ چخبر @Danial-al عروسیه خر  
- 

- 
amir ahmadi 
 عرض سلام و ادب و احترام خدمت دایی  
 خوبی؟
- 
amir ahmadi 
 خوبی؟@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خوبی؟سلام تو خوبی عزیزم؟   
 مرسی خوبم من 
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خوبی؟سلام تو خوبی عزیزم؟   
 مرسی خوبم من amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خوبی؟سلام تو خوبی عزیزم؟   
 مرسی خوبم من ممنون بد نبودم ولی الان دیگه عالیم  🤍 🤍
 خدارو شکر که خوبی
 انشاالله که همیشه خوب باشی🤍🤍
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خوبی؟سلام تو خوبی عزیزم؟   
 خدارو شکر که خوبی
 انشاالله که همیشه خوب باشی🤍🤍@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خوبی؟سلام تو خوبی عزیزم؟   
 خدارو شکر که خوبی
 انشاالله که همیشه خوب باشی🤍🤍عالی 
 همچنین تو  

|
 |

شعردانه
شعردانه

🤍
🤍