هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sachli
برنمیتابمممم -
Sachli
چطوری رقیه خوبی
خوابمو خوندی؟ -
من شبی می رم می گیرم.
دیگه دلم طاقت نداره -
Matin Mousavi 1
اولش خواستم جواب بدم اما با خودم گفتم تهش چی میشه؟ خیلی مواقع بی نتیجه میمونه بحث ها و خیلی مواقع دعوا میشه
اینکه منو شما در یه سری زمینه ها عقاید مشترک داریم و یه سری هم عقاید غیرمشترک کاملا امری عادیه
اما میدونین یکی از چیزای جذاب ادما اینه که خیلی مواقع دوست ندارن حرفی که به مزاجشون خوش نمیاد رو بشنون و این در ذات همه ادمهاست
شما درباره تاریخ ایران باستان کتاب خوندین اما میتونین در این باره کتای بخونید خیلی بیشتر از ما راهنماییتون میکنه واقعا
اما گاهی اوقات قبل از خوندن هرچیزی مثلا قبل از خوندن فلسفه ادم باید عقاید خودش رو محکم بکنه بعضی چیزا چاقوی دولبه هستن
اگر شما دنبال حقیقت هستین به منی که یه مسلمون واقعی نیستم مراجعه نکنید
چون ما خودمون برای سوالاتمون به منابع مرجع مراجعه میکنیم خیلی از سوالاتی که برای شما پیش میاد برای من پیش نمیاد خیلی از سوالاتی هم که برای من پیش میاد ممکنه برای شما پیش نیاد
واقعا بیاین از دوطرف اطلاعات جمع بکنیم
یک نفر میگفت شما یه رشته ای دوست داری ولی خانوادت دوست ندارن
شما شروع میکنی به جمع کردن مزیت هاش
خانوادت شروع میکنن به جمع کردن معایبش
و بدون اینکه متوجه باشین دارید به هم کمک میکنید که اون رشته رو بهتر بشناسیم
شما که خودتونم میدونین خیلی از بحث ها تهش بی نتیجه است
چون یا اطلاعات کافی نیست
یا ما طبق اون حقیقتی که خودمون میخواستیم بهش دست پیدا بکنیم مطالعه داشتیم و نخواستیم حقایقی که علیه چیزی که دوست داریم باشن رو بخونیم و مطالعه بکنیم
دیگه لپ کلام اینکه
این تاپیک جاش نیست و میتونیم به جای اینکه نظرات ناقص مارو ببینید مطالعه بکنید در رابطه اشGharibe Gomnam
پ.ن: از درد دل و اظهار عقاید درستی که می دانیم بقیه (حتی به غلط) آنها را قبول ندارند بپرهیزیم
-
Sachli
چطوری رقیه خوبی
خوابمو خوندی؟Gharibe Gomnam عهه سلام خوبم تو چطوری
نه مگه پیام دادی، اعلانش نمیاد -
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اورت میشه این فقط اسم یه قارچه؟
اسم باکتری ها هم جالبن
-
خوابم میاد
گشنمه.
زیست جانوری هم می خوام بخونم دوباره.
0رم -
Sachli
من خیلی وقته دارم نمیتونم -
Matin Mousavi 1
اولش خواستم جواب بدم اما با خودم گفتم تهش چی میشه؟ خیلی مواقع بی نتیجه میمونه بحث ها و خیلی مواقع دعوا میشه
اینکه منو شما در یه سری زمینه ها عقاید مشترک داریم و یه سری هم عقاید غیرمشترک کاملا امری عادیه
اما میدونین یکی از چیزای جذاب ادما اینه که خیلی مواقع دوست ندارن حرفی که به مزاجشون خوش نمیاد رو بشنون و این در ذات همه ادمهاست
شما درباره تاریخ ایران باستان کتاب خوندین اما میتونین در این باره کتای بخونید خیلی بیشتر از ما راهنماییتون میکنه واقعا
اما گاهی اوقات قبل از خوندن هرچیزی مثلا قبل از خوندن فلسفه ادم باید عقاید خودش رو محکم بکنه بعضی چیزا چاقوی دولبه هستن
اگر شما دنبال حقیقت هستین به منی که یه مسلمون واقعی نیستم مراجعه نکنید
چون ما خودمون برای سوالاتمون به منابع مرجع مراجعه میکنیم خیلی از سوالاتی که برای شما پیش میاد برای من پیش نمیاد خیلی از سوالاتی هم که برای من پیش میاد ممکنه برای شما پیش نیاد
واقعا بیاین از دوطرف اطلاعات جمع بکنیم
یک نفر میگفت شما یه رشته ای دوست داری ولی خانوادت دوست ندارن
شما شروع میکنی به جمع کردن مزیت هاش
خانوادت شروع میکنن به جمع کردن معایبش
و بدون اینکه متوجه باشین دارید به هم کمک میکنید که اون رشته رو بهتر بشناسیم
شما که خودتونم میدونین خیلی از بحث ها تهش بی نتیجه است
چون یا اطلاعات کافی نیست
یا ما طبق اون حقیقتی که خودمون میخواستیم بهش دست پیدا بکنیم مطالعه داشتیم و نخواستیم حقایقی که علیه چیزی که دوست داریم باشن رو بخونیم و مطالعه بکنیم
دیگه لپ کلام اینکه
این تاپیک جاش نیست و میتونیم به جای اینکه نظرات ناقص مارو ببینید مطالعه بکنید در رابطه اشGharibe Gomnam ببینید افراد همونطور که گفتید دوست ندارن چیزی که برخلاف میلشونه رو بپذیرن! چون سالها اینا توی گوششون خونده شده. تغیر عقیده کسی هم کار منو شما نیست! من برا همینه که این مدتهاست با کسی بحث نکردم چون وقت هدر دادنه! کسی که بخواد باید خودش توی خودش تغیر کنه نه من تغیرش بدم. کسی که سالها توی گوشش خونده بودن که زمین صافه، نمیتونست قبول کنه که زمین گرده! این مسائل به سالها زمان نیاز داره.
من به مراجع هم مراجعه کردم ولی کسی جوابی نداره که بده. جواب میدن ها ولی جواباشون به درد خودشون میخوره! فقط از بحث فاصله میگیرن و دور میشن.
من تو این چند سال یچیزی رو خوب یاد گرفتم و دیدم، عقاید سیاسی و مذهبی افراد به این راحتی تغیر نخواهد کرد و حرف کسی رو هم قبول نخواهند کرد. مگر از درون خودشون تغیر کنن. من بارها سر این مسائل مشکلات برام پیش اومده و به خودم گفتم که دیگه بحث نکنم ولی بازم آرومم نگرفته
-
Matin Mousavi 1
نه اون ک خوب شد اصن باهاش قهرم@Soniaaa
-
Sachli
پیش بسوی نتونستن -
بزارید با بیوشیمیم خوش باشم
اسم قارچ و باکتری نیارید🥺 -
همون سکوت بهتره
-
Gharibe Gomnam
پ.ن: از درد دل و اظهار عقاید درستی که می دانیم بقیه (حتی به غلط) آنها را قبول ندارند بپرهیزیم
Reza-H
نه اصلا صرف اینکه بخوایم چشممونو رو همههه دو قطبی های جامعه و شایدم ۱۰ قطبی ها ببندیم
مشکل اینه که میشه با ارامش حرف هامونو بزنیم اگر همه تو همین کشور زندگی میکنیم خیلی از دردامون مشترکه
اما بخاطر رفتار یه سریا خیلی از مردم دچار تفکر دین گریزی شدن و چیزی که شاید منو شما فکرمیکنیم درسته یک ادم دیگه میگه اشتباهه
حالا دوتا ادم که فکرمیکنن عقایدشون درسته میخوان همو قانع کنن که اقا چیزی که تو میگی اشتباهه
پس بهترین کار چیه؟