هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دوستت دارم ولی دیگر نخواهم گفت چون
دوستت دارم شده قربانی تکرار هاخنده های زورکی را خوب یادم داده ای
مهربان بودی ولیکن مثل مهماندارها !گفت تا امروز دیدی من دلی را بشکنم؟
بغض کردم ، خود خوری کردم ، نگفتم بارها#سیدتقیسیدی
=))))))
-
من و رفیقام وقتی تو خیابون یه دختر میبینیم :
-
من و رفیقام وقتی تو خیابون یه دختر میبینیم :
-
@Valicheki
خب اینجوری که اون خوی خبیثم میاد بالا نگم -
خانوم طوفان چرا داری حق مینوازی امروز ؟؟!
-
ولی خیلی بیانصافیست که وقتی به یک آدمِ تلاشگر و سختکوش میرسیم، بی آنکه در نظر بگیریم یک انسان هدفمند، گاهی اوقات حتی فرصتِ سادهترین تفریحات و روتینهای معمول را ندارد، یا چقدر قوی بودن و در سختترین مسیرها ماندن و ادامه دادن، به لحاظ جسمی یا روانی او را تحلیل برده و دشواریهای این سبک زیستی تا چه اندازه خستهاش کرده، که چه شبها که نخوابیده و چه روزها که بیوقفه کار کرده و فرصتی برای خیلی فراغتها و مراقبتهای معمول نداشته؛
زل بزنیم به خطوط آرامِ ایجاد شده روی پیشانی، سفیدیِ موها یا هر گونه تغییرات جسمی و با افسوس بگوییم: فلانی! چقدر پیر شدی!!!کاش یک بار برای همیشه یاد بگیریم پیری و جوانی، چاقی و لاغری یا زشتی و زیباییِ آدمها به ما مربوط نیست، مگر زمانی که بخواهیم با کلام و اظهار نظرمان، حال کسی را از آن چیزی که هست، بهتر کنیم،
نه خرابتر، فرسودهتر، غمگینتر!#نرگس_صرافیان_طوفان
-
مخصوصا اگههههههه کنکورییییی باشه
-
@PYA به به پویای عزیز ....
چطوری جانم؟نمیدونم گویماخ تا به حال خوردی یا نه .....
ما بهش تَرَه هم میگیم ....
الان اون فارسیش چی میشه -
sherlock عالیم مثل همیشه
خودت در چه حالی ؟
حاجی قویماخ و تره فرق دارن ها !؟ حتی روش پختش یکم مشترکه ( در حدود قورماخ ، بوداده کردن ارد ، دیگه معنی دیگشو نیافتم)
تره جامدو سفت تر (حلوا آرد)
قویماخ هم شُله (فارسیش کاچی)
.@PYA خداروشکر ....
منم بد نیستم....
اره اره فرق دارن اخه تره روغن زیاد بزنی میشه گویماخ که تقریبا تو روغن شناوره و خوشمزه تره .....عالیسن... خودشه .... مادربزرگم یادش رفته بود میگفت ها چ داره .....
ممنونم ازت....
میخوری با اسنپ برات بفرستم فقط پول اسنپ با تو@Valicheki علی تو نمیدونی اون غذا چیه ولی هر چی میخوری بگو برات بفرستم .... تعارف نکن .... تو درس میخونی ویتامین لازمی ... فقط اون جمله بولد شده رو بخون سو تفاهم نشه
-
sherlock عالیم مثل همیشه
خودت در چه حالی ؟
حاجی قویماخ و تره فرق دارن ها !؟ حتی روش پختش یکم مشترکه ( در حدود قورماخ ، بوداده کردن ارد ، دیگه معنی دیگشو نیافتم)
تره جامدو سفت تر (حلوا آرد)
قویماخ هم شُله (فارسیش کاچی)
. -
@PYA خداروشکر ....
منم بد نیستم....
اره اره فرق دارن اخه تره روغن زیاد بزنی میشه گویماخ که تقریبا تو روغن شناوره و خوشمزه تره .....عالیسن... خودشه .... مادربزرگم یادش رفته بود میگفت ها چ داره .....
ممنونم ازت....
میخوری با اسنپ برات بفرستم فقط پول اسنپ با تو@Valicheki علی تو نمیدونی اون غذا چیه ولی هر چی میخوری بگو برات بفرستم .... تعارف نکن .... تو درس میخونی ویتامین لازمی ... فقط اون جمله بولد شده رو بخون سو تفاهم نشه