خــــــــــودنویس
-
%(#c5e7fa)[به] %(#4fcdf3)[نام] %(#26b6f3)[خالق] %(#18a6f2)[زیـبــــــــــــــــــآیی] %(#007ec2)[ها]
سلام به
خـودتــــــــــــــ(:
همه ی ما هنرها و استعداد هایی رو توی وجود خودمون داریم که تا به سمتشون نریم و ازشون بهره نبریم ، شکوفا نمیشن ! ):
هدف این تایپیک اشتراک گذاری تولیدات ذهنی خودمون هست %(#ff0000)[(] تاکید میکنم خودمون %(#ff0000)[)] ، اینجا هر چیزی که منشاش خود شما باشید ارزش داره نهکپیکار های بقیه
حتی میتونید فیلمی ک دیدید یا کتابی رو که خوندید رو با قلم و فکر خودتون نقد کنید و اینجا قرار بدید (:همه به اینجا دعوت هستن @دانش-آموزان-آلاء
بخصوص (:
@zedtwo / بهاره / FLY -----> طراحان فوق العاده انجمن
@SOBHAN-1999 / najafiali78 / sattaralipour -----> خوشنویسان خوش قلب
negaarin / @M-an / chakame / دکتر علی ----->نویسندگان عجیب الفکر !
@njzamin / revival / @_Ata_ / @javadm328 ----> شاعران شهره انجمن
@faezeh-r / blue ----> دو عدد عکاس تیز بین
@zedtwo / Vezra / @Dr-Bernosi / بهاره ----> گرافیک بازان
....................................
ازتون خواهش میکنمبه پست ها ریپلای نزنید تا یه مجموعه خوب و یک دست از هنر های آلایی ها رو داشته باشیم (:
%(#6bffe6)[توجه !] این تایپیک شعبه دیگریندارد
%(#ff0000)[پ ن] : اگه پستای هنریتون رو توی تایپیک دیگه ای جز اینجا ببینم مورد پیگیریتون قرار میدم تا اخراج کامل هم دست بردار نیستمDr-acula
سالی سالهاست که در اتاق تاریک به تماشای سینمای کمدی نشسته ام
ای کاش من هم بازیگر آن بودم و کسی را دوست می داشتم
ای کاش هرگز آفتاب رو نمیدیدم -
%(#c5e7fa)[به] %(#4fcdf3)[نام] %(#26b6f3)[خالق] %(#18a6f2)[زیـبــــــــــــــــــآیی] %(#007ec2)[ها]
سلام به
خـودتــــــــــــــ(:
همه ی ما هنرها و استعداد هایی رو توی وجود خودمون داریم که تا به سمتشون نریم و ازشون بهره نبریم ، شکوفا نمیشن ! ):
هدف این تایپیک اشتراک گذاری تولیدات ذهنی خودمون هست %(#ff0000)[(] تاکید میکنم خودمون %(#ff0000)[)] ، اینجا هر چیزی که منشاش خود شما باشید ارزش داره نهکپیکار های بقیه
حتی میتونید فیلمی ک دیدید یا کتابی رو که خوندید رو با قلم و فکر خودتون نقد کنید و اینجا قرار بدید (:همه به اینجا دعوت هستن @دانش-آموزان-آلاء
بخصوص (:
@zedtwo / بهاره / FLY -----> طراحان فوق العاده انجمن
@SOBHAN-1999 / najafiali78 / sattaralipour -----> خوشنویسان خوش قلب
negaarin / @M-an / chakame / دکتر علی ----->نویسندگان عجیب الفکر !
@njzamin / revival / @_Ata_ / @javadm328 ----> شاعران شهره انجمن
@faezeh-r / blue ----> دو عدد عکاس تیز بین
@zedtwo / Vezra / @Dr-Bernosi / بهاره ----> گرافیک بازان
....................................
ازتون خواهش میکنمبه پست ها ریپلای نزنید تا یه مجموعه خوب و یک دست از هنر های آلایی ها رو داشته باشیم (:
%(#6bffe6)[توجه !] این تایپیک شعبه دیگریندارد
%(#ff0000)[پ ن] : اگه پستای هنریتون رو توی تایپیک دیگه ای جز اینجا ببینم مورد پیگیریتون قرار میدم تا اخراج کامل هم دست بردار نیستمDr-acula
برایم مهم نیست نیکا ۱۷ ساله کشته و بیرون از این پنجره مردمی که سالها پیش سالی را کشته اند اکنون گل رز وحشی میگریسند
#فرهنگ
#تغییر-خود
#مثلث-کارپت -
خسته ام
خسته از این گونه دوام آوردن ..
خسته ام ،خسته از این صبح به شام آوردن ..
خسته ام ،خسته از این زندگی پی در پی ..
خسته ام ،خسته از این دانه به دام اوردن ..
نه گلی تازه به درد دل ویرانم خورد ..
نه جنونی نفسم را به بیابانی برد ..
شاعرِ خانه خرابی که فقط درجا زد
پشت این قافیه از شدت بی تابی مرد ..
خسته ام ،خسته از این گونه دوام آوردن ..
سرِ تعظیم به درگاه کلام آوردن ..خسته ام مثل درختی که به تنهایی خود بی ثمر مانده و کابوس تبر می بیند:)
-
متاسفانه ما قبل اینک ببینیم چ اتفاقی افتاده اول میبینیم طرف دختره یا پسر اگه پسر بود میگیم عیب نداره پسره،اگه دختر بود میگیم تو دختری چرا همچین کاری کردی میشه یه سوال بپرسم؟!عدالت حرفی از جنسیت زده؟؟کسی که کار زشتی انجام میده اون کار هم واسه پسر زشته هم واسه من زشته هم واسه صدنفر دیگه زشته چه فرقی میکنه که انجام دهندش کی باشه؟هرچی اتفاق میوقته اول میگیم کرم از خود درخت بود کرم از خود درخته؟اره کرم از خود درخته ولی من درخت نیستم،من انسـانم پسرامون عوض اینکه هوای دخترا رو داشته باشن بهمون کمک کنن بدتر مارو تخریب میکنن،مگه مُسابقس؟؟برنده ای نداریم اینجا برنده اونیه که با انسانیت آخربازی شناخته بشه ازش بپرسن تو دنیا تا حالا اشک کسیو دراوردی بگه نـه بگن تا حالا کسیو اذیت کردی بگه نـه هوای همو داشته باشیم آخرش انسانیت میمونه=)
@κιϻιλ
اینو تو یوتیوب دیدم خیلی قشنگ بود
Don't protect you Daughter teach you sons -
متنی که در فراز قله اندوه به کاغذ امد
دوست!!!!!
مدهوش و سرگردان بر طنین گوش نوازت گوش میکنم و بی حال و با دلی به رنگ سنبل مشکینم، ایام سوگواری و شوریده حالی را سر میکنم. در موسم سرمای سوزناک زمستان
بی لباس و برهنه ، در خانه ات باز کرده و بیرون از خانه ، دستانم بر زمین نهاده، فریادی کشیدم تا خالی شوم!!.اکنون چند ماهی است رنگی به رخسار ندارم و شب و روزم ولگردی در کوی و برزن های شهر است. رشته دوستی مان گسسته شد و خیمه دوستی مان ویرانه ای شد و من بر این ویرانه هنوز سکنا گزیده ام.
تنه درخت دوستی مان شکست و من نیز چند مدتی است کمرم شکسته و اکنون همچون پیران با مویی سپید و در انتظار دیدن بار دیگر تو پرده می درم و بی تابم!!! اما زینهار که موسم این دوستی مدت هاست که به فرجام خود رسیده!!لحظه به لحظه فراق من و تو، ثانیه به ثاینه با هم بودنمان را برایم شیرین تر می کند و با خاطره های دل انگیزمان، دیده هایم ز مروارید بی رنگ لبریز میگردد و بر گونه هایم روان می شود.
سال های بسیار گذشت و در موسم پیری و بیماری و خذلان، در انجایی که چندی پیش آرمیده ای و خانه دومت را بنا نهادی، به زحمت حضور یافتم. نشستم و همان گونه که با طراوت و شادی برایت مینواختم و وجود نازنیت را به وجد میاوردم، همان گونه نواختم و از چنگ روزگار رند و غم هجران تو رهایی یافتم و سودای یافتن دوباره ات برایم سهولت یافت!!!!
هر بار شنیدنش تازگی داره
-
گاهی یک بغل محکم می تواند به همه ی آنچه به تو آسیب می رساند پایان دهد!
گاهی فقط نیاز داری صدایی بامحبت اسمت را بگوید و دستانت را بگیرد و تو را به آغوش بکشد
صدایی که به تو آسیب نزند و تو را عزیز کرده خطاب کند محبتی عمیق از اعماق وجود
گاهی نوشتن سخت است دلت یا آنقدر پر است یا آنقدر خالی که سکوت بلند ترین صدا برای بیان توست فریادی عمیق از پاره پاره های قلبت که برای بودن، تو را صدا میزنند
خوانده بودم زخم ها از بین نمیروند فقط با به وجود آمدن زخمی جدید درد قبلی کم و کم تر میشود و خاطره ی وجودش از ذهنمان محو
بی آنکه بدانیم زخم هنوز به اندازه ی اولین آسیب باز است... -
اندر احوالات ما یک نفر دم می زند از بی کسی!
شاید این دل؛ دل کَند از هر کسی!
هر کسی را کو زند در سر بسی!
این همه ملتمس از بی نفسی....
دور دانم که کند زین هوسی!
لیکن این مجلسِ بی جالسِ ما
بِه بُوَد زین قفسِ تنگِ شما!
(شعرطور بخونید.) -
من
مستغرق در دریایِ سیاهِ ندانستن ها،نخواستن ها و نتوانستن ها....
من معلق در خلاء نفهمیدن ها، نساختن ها و نجنگیدن ها
من میان سیاهی و سفیدی
من...
من نمی دانم...
شنا باید آموخت برای رهایی از چنگ مهلکِ نشدن ها
راه نجات باید یافت برای رها شدن از خلاء نرسیدن ها
مبادا مَن با دستان مَن غرق شود
ناجی باید شد برای من...
[گَر نرسم به دادِ من،جفا کنم به جان و تن!] -
%(#ff0073)[ خب خب!]
به رسمِ قدیم هدف این پست معرفیِ یه سری از اهالیِ اتاق فرمانه..
اتاقِ فرمان جاییه که برای تخریب همدیگه ساخته شده و تا بحال شمایلات محبت و عشق رو به خودش ندیده،چون یه سری پلشت عضوش شدن و قراره به ترتیبِ میزان پلشتیتشون معرفی شن..!
.
مدیر اینجا شارلوته
این %(#ff0073)[سحره]
Sharllot
%(#156e73)[ مارسل پروست]
واقف بر امور گروه و تنها جنبه ی تهدید کردناش اخراج از گروهاست
بحث مطرح شده در پیوی سحر جوابش برمیگرده به اواسط قرنِ موجود با وجودِ اینکه حرفات باهاش تمومی نداره
سحر و عاطفه که پایین تر بررسیش میکنیم کلمات موثق المعنی خودشونو دارن و کم پیش میاد پارسی رو پاس بدارن
سحر یاداور تولد عاطفه به خودِ عاطفه بوده و معتقده که غم خسته میشه اگه بشینه رو لب ادم و باید دراز بکشهamir ahmadi
این %(#ff0073)[زکریاست؛]
%(#156e73)[داییِ] انجمن قدیم و جدید
زکریاست چون شیمی زیر ۱۰۰به دیدگانش ندیده
امیر تنها کسیه که میشه برا فیلم دیدن و یه دلِ سیر حرف زدن روش حساب کرد
فیلم ترسناک نصفه شب که خودش یه همچین ورژنی رو داره
تنها کسیه که واژه واژه از احساساتم به کباب و پیتزا و شیرکاکائو رو درک میکنه
پایه ی هر گند کاریه و تنها شرطشم اینه که حتما باید گند کاری درش واقف باشه
امیر تنهااا خوبیی که داره و میشه ازش یاد کرد وجودِشهاین %(#ff0073)[ ساقیه]
@Señorita
%(#156e73)[پلشتِ پاکدامن،]
ساقی مهربونه
تایپیست تندی داره و تا بخوای جوابشو بدی آخر بحثو نوشته و رفته آشپز ماهریه و قراره بشینه صندلی جلوی پیکان
اون تنها شمالییه که بهش میاد شمالی باشه
و قراره باهم بریم قوزک اباد و مخارج سفر بر عهده خودش باشه
ساقی اولین یقین دارنده ی دانشجو بودن من بوداینم %(#ff0073)[ مشکینِ]
@Infinitie-A
%(#156e73)[اَبوف] اولین داوطلبِ ارسال عکس برای نمایان کردن رُخ زیبا و عزت نفسشه ساعت ۱۲ نصفه شبم یه عکس برای خاتمه بحثِ گروه،میفرسته
اولین دیدارنده ی عکس و صدا توسط اتاق فرمانیا مختص مشکینه
میره خوابگاه که درس بخونه و معدلِ الف دانشگاست
با نظرات منم همیشه مخالفه و اگه بگم ماست سفیده سناریو مشکی بودنِ ماستو میچینهاین %(#ff0073)[ سانیاست]
@Alba
%(#156e73)[ناظمِ قشنگِ فروم] که از دار دنیا فقط عینکاشو داره،چون هری دوست داره میزان پلشتیتش کمتره
اگه کلاسای دانشگاش رنج ۵ساعت باشه اون روز پستی ازتون حدف نخواهد شد و اگه بیشتراز ۵ ساعت وقتشو بگیرن اون روز،روزیه که فروم اخراجی میده
سانیا تنها کسیه که میشه درمقابلش کلوچه نادری خورد اون تنها ادمیه که رازای همدیگه رو یادمون میره،و قراره بریم کوروشاین %(#ff0073)[ سجاده]
اهورا
%(#156e73)[اهورا] بیشتر میاد بهش چون قافیه متناسب تری به نسبتِ واژه ی پلشتیت داره
کسی بهش نگفته که چقدر صدای قشنگی داره چون خودش کلهم اهالی فرومو از خصلت های نیکی که نداره با خبر کرده
جنابِ ملحد دوتا خواهر داره که به نوبه ی هرکدوم لاکِ روی انگشتو تجربه کرده
سجاد میخواد زن پولدار بگیره ولی معتقده به خاطرِ پولش نیست،طلاقش میده و داراییشو میکشه بالا و به همراه یه بچه ولش میکنه میره،گفته بود بین خودمون بمونه،شما هم به کسی نگید
سجاد تا این لحظه هیچ تجربه ای از برخورد جزوه،امثال جزوه، نداشته،واسش دعا میکنیماینم %(#ff0073)[عاطفه ست]
@Miss-Joker
بهش میگن عاطی
ملقب به بیگ پلشت%(#156e73)[(پلشتِ اعظم)]
عاطفه دختر خوشگلیه
برخلاف گفتاراتش و پنداراتش و کرداراتی که داره
علامت تعجب های عاطفه خیلی قشنگن
چون شعرای قشنگی میگه و صدای نازی دارهاین %(#ff0073)[ عَسلشِ]
-Dr_Ugger-
%(#156e73)[دکتر ماست] تنها کسیه که بر امور و من و هوشنگم واقفه و قول انجام یه سری کارارو داده🧿
ماهی دو سه بار اسامی کردی رو شرح میده و دعوا راه میندازه
مبین فلسفه دوستِ ولی فلسفه اونو دوست نداره و هر بیتو ۱۵ بار میخونه تا بفهمه
تا الان مبین تنها آدمی بوده که تونسته حرص بدهاینم %(#ff0073)[ دوصفره]
0-0ftm
%(#156e73)[خانومِ اُ]
اطلعاتی از فامیل این جانبِ در دسترس نیست و قراره روزی که فامیلشو کشف کنیم فروم رو ترک کنیم
دوصفر،به خاطرِ من آیدیشو همچنان دوصفر گذاشته بمونه
فاطمه تنها فاطمه ایه که "فاطی"بهش نمیاد چون فیس کیوت و قشنگی داره
سعادت نشستن جلو پیکانو از آن خودش کرده چون به نسبت بقیه شون میزان پلشتیت کمتری دارهاینا همگی همو دوست دارن و ابراز این حسشون یه نَمه از احساسِ مخلوقات دیگه برتری گرفته،دلیل تخریب همدیگه هم یه همچین توصیفی داره..که تابحال کشف نشده
پست صرفا شوخی بود.
•دوستون ندارممم_Biliifti_ در خــــــــــودنویس گفته است:
%(#ff0073)[ خب خب!]
به رسمِ قدیم هدف این پست معرفیِ یه سری از اهالیِ اتاق فرمانه..
اتاقِ فرمان جاییه که برای تخریب همدیگه ساخته شده و تا بحال شمایلات محبت و عشق رو به خودش ندیده،چون یه سری پلشت عضوش شدن و قراره به ترتیبِ میزان پلشتیتشون معرفی شن..!
.
مدیر اینجا شارلوته
این %(#ff0073)[سحره]
Sharllot
%(#156e73)[ مارسل پروست]
واقف بر امور گروه و تنها جنبه ی تهدید کردناش اخراج از گروهاست
بحث مطرح شده در پیوی سحر جوابش برمیگرده به اواسط قرنِ موجود با وجودِ اینکه حرفات باهاش تمومی نداره
سحر و عاطفه که پایین تر بررسیش میکنیم کلمات موثق المعنی خودشونو دارن و کم پیش میاد پارسی رو پاس بدارن
سحر یاداور تولد عاطفه به خودِ عاطفه بوده و معتقده که غم خسته میشه اگه بشینه رو لب ادم و باید دراز بکشهamir ahmadi
این %(#ff0073)[زکریاست؛]
%(#156e73)[داییِ] انجمن قدیم و جدید
زکریاست چون شیمی زیر ۱۰۰به دیدگانش ندیده
امیر تنها کسیه که میشه برا فیلم دیدن و یه دلِ سیر حرف زدن روش حساب کرد
فیلم ترسناک نصفه شب که خودش یه همچین ورژنی رو داره
تنها کسیه که واژه واژه از احساساتم به کباب و پیتزا و شیرکاکائو رو درک میکنه
پایه ی هر گند کاریه و تنها شرطشم اینه که حتما باید گند کاری درش واقف باشه
امیر تنهااا خوبیی که داره و میشه ازش یاد کرد وجودِشهاین %(#ff0073)[ ساقیه]
@Señorita
%(#156e73)[پلشتِ پاکدامن،]
ساقی مهربونه
تایپیست تندی داره و تا بخوای جوابشو بدی آخر بحثو نوشته و رفته آشپز ماهریه و قراره بشینه صندلی جلوی پیکان
اون تنها شمالییه که بهش میاد شمالی باشه
و قراره باهم بریم قوزک اباد و مخارج سفر بر عهده خودش باشه
ساقی اولین یقین دارنده ی دانشجو بودن من بوداینم %(#ff0073)[ مشکینِ]
@Infinitie-A
%(#156e73)[اَبوف] اولین داوطلبِ ارسال عکس برای نمایان کردن رُخ زیبا و عزت نفسشه ساعت ۱۲ نصفه شبم یه عکس برای خاتمه بحثِ گروه،میفرسته
اولین دیدارنده ی عکس و صدا توسط اتاق فرمانیا مختص مشکینه
میره خوابگاه که درس بخونه و معدلِ الف دانشگاست
با نظرات منم همیشه مخالفه و اگه بگم ماست سفیده سناریو مشکی بودنِ ماستو میچینهاین %(#ff0073)[ سانیاست]
@Alba
%(#156e73)[ناظمِ قشنگِ فروم] که از دار دنیا فقط عینکاشو داره،چون هری دوست داره میزان پلشتیتش کمتره
اگه کلاسای دانشگاش رنج ۵ساعت باشه اون روز پستی ازتون حدف نخواهد شد و اگه بیشتراز ۵ ساعت وقتشو بگیرن اون روز،روزیه که فروم اخراجی میده
سانیا تنها کسیه که میشه درمقابلش کلوچه نادری خورد اون تنها ادمیه که رازای همدیگه رو یادمون میره،و قراره بریم کوروشاین %(#ff0073)[ سجاده]
اهورا
%(#156e73)[اهورا] بیشتر میاد بهش چون قافیه متناسب تری به نسبتِ واژه ی پلشتیت داره
کسی بهش نگفته که چقدر صدای قشنگی داره چون خودش کلهم اهالی فرومو از خصلت های نیکی که نداره با خبر کرده
جنابِ ملحد دوتا خواهر داره که به نوبه ی هرکدوم لاکِ روی انگشتو تجربه کرده
سجاد میخواد زن پولدار بگیره ولی معتقده به خاطرِ پولش نیست،طلاقش میده و داراییشو میکشه بالا و به همراه یه بچه ولش میکنه میره،گفته بود بین خودمون بمونه،شما هم به کسی نگید
سجاد تا این لحظه هیچ تجربه ای از برخورد جزوه،امثال جزوه، نداشته،واسش دعا میکنیماینم %(#ff0073)[عاطفه ست]
@Miss-Joker
بهش میگن عاطی
ملقب به بیگ پلشت%(#156e73)[(پلشتِ اعظم)]
عاطفه دختر خوشگلیه
برخلاف گفتاراتش و پنداراتش و کرداراتی که داره
علامت تعجب های عاطفه خیلی قشنگن
چون شعرای قشنگی میگه و صدای نازی دارهاین %(#ff0073)[ عَسلشِ]
-Dr_Ugger-
%(#156e73)[دکتر ماست] تنها کسیه که بر امور و من و هوشنگم واقفه و قول انجام یه سری کارارو داده🧿
ماهی دو سه بار اسامی کردی رو شرح میده و دعوا راه میندازه
مبین فلسفه دوستِ ولی فلسفه اونو دوست نداره و هر بیتو ۱۵ بار میخونه تا بفهمه
تا الان مبین تنها آدمی بوده که تونسته حرص بدهاینم %(#ff0073)[ دوصفره]
0-0ftm
%(#156e73)[خانومِ اُ]
اطلعاتی از فامیل این جانبِ در دسترس نیست و قراره روزی که فامیلشو کشف کنیم فروم رو ترک کنیم
دوصفر،به خاطرِ من آیدیشو همچنان دوصفر گذاشته بمونه
فاطمه تنها فاطمه ایه که "فاطی"بهش نمیاد چون فیس کیوت و قشنگی داره
سعادت نشستن جلو پیکانو از آن خودش کرده چون به نسبت بقیه شون میزان پلشتیت کمتری دارهاینا همگی همو دوست دارن و ابراز این حسشون یه نَمه از احساسِ مخلوقات دیگه برتری گرفته،دلیل تخریب همدیگه هم یه همچین توصیفی داره..که تابحال کشف نشده
پست صرفا شوخی بود.
•دوستون ندارمممدر ادامه این پست...
یَک فریم از دیوونگی بازیهای اتاق فرمان
- بمونه به یادگار
پ.ن:نوشتن کپشن (همین دوکلمه) این پست با خلاقیتِ فراوانِ @Miss-Joker بوده:))بهش افتخار کنید🦦
اصنم دقت نکنید آهنگا اشتباه خونده شدن.خواننده هر آهنگ ذکر کرده درست و اصلِ متنِ آهنگ این بوده ک ما گفتیم:)
Producer:@Infinitie-A
- بمونه به یادگار
-
تمام راز رهایی، دل نبستن است.
دل نبستن معنایش آن نیست که از چیزی بدت بیاید و اقدام به طردش کنی،
بلکه بدان معناست که نسبت به بود و نبودش هیچ تعلّق خاطری نداشته باشی.
این یعنی؛ چیزها میخواهند باشند،
میخواهند نباشند.
وقتی هر چیزی را رواناً رها کنی، خود نیز رها شده ای.
امتحان کن!
راز رها شدن در رها کردن نهفته است.
مگذار ذهنت به چیزی چنگ بزند.رازهای نهفته ای که متحولتان میکند ...
-
قالب مشخصی نداره:)
️گفتم مثال عشقی....
گفتی مزاح کافیست!
گفتم دوای دردی......
گفتی دروغ جاریست!
گفتم اگر نباشی ساقط شوم ز هستی!
گفتی اگر نباشم فارغ شوی ز پستی!
گفتم که عطر زلفت پیچیده در هوایم
گفتی که رخنه کرده سودا، در روانت!
گفتم که چشم مستت مجنون کند دلم را
گفتی لطیفه باشد آنچه مدام گویی!
گفتم که پیش من باش حتی به وقت مرگم!
گفتی اگر نخواهم؟ حیف است چنین زمانی!
گفتم که کردی دل را بی دل تر از همیشه
گفتی دلت نیرزد به کمترین اندیشه!
گفتم که عشقت اما سرشار از جفا بود!
گفتی نگو بیهوده! عشق دگر چه بوده؟ -
ارغوانم........
در وصف ناید گستره دوست داشتنم
ارغوانم ....
در مقال نگنجد چشم بستن و در سکوت تو غرقه شدن ........
ارغوانم ....
نتوانم شرح کنم ساعت ها در تو نشستن و ساز زدن و آواز خواندن و کشتن شمع فروزان غم که جگرم می سوزاند......
ارغوانم .......
به گفتار ناید دلتنگی من از برای آن که تو دوری و وصال سخت باشد زان سبب که سعادت من در گرو فراموشی توست ......
ارغوانم ...
طنین آواز استاد
و
صدای بلبل
مگر می شود غم جان کاه مرا که رود دلم را خشکانیده ، پر آب نکند...؟مدامم به دست ، مدام مستم.......
بوی خاک باران خورده رطل گرانی ست که سر میکشم ........ارغوان ......
دل فرهاد به تنگ آید اگر تو نباشی.....
برافراشته باش........... -
خبرت هست که در عمقِ دلم جا داری؟
خبرت هست که بر دردِ دلم درمانی؟
خبرت هست که نرگسِ چَشمت جادو کرده؟
خبرت هست گیسویِ تو خرابم کرده؟
خبرت هست شیدایِ تو این دل گشته؟
خبرت هست که دل مست نگاهت گشته؟
خبرت هست که لیلیِ دنیایِ منی؟
خبرت هست که مجنون تر از مجنونم؟
خبرت هست که شیرین تر از شیرینی؟
خبرت هست که عاشق تر از فرهادم؟