هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
هرکی مارو تو مدرسه میبینه از دبیر گرفته تا مشاور میگه باید زمان خوابت کمتر از 5 ساعت باشه
دیروز که معلم شیمیمون میگفت با 3 ماه نخوابیدن از لحاظ جسمی مشکلی برا جوونا بوجود نمیاد ...
جدی میگما -
این وضع تربیت بچه نیست:)
#تودلی -
هر جوری نگاه کنی این دنیا دیگه به درد نمی خوره

-
@Soniaaa
هرکی مارو تو مدرسه میبینه از دبیر گرفته تا مشاور میگه باید زمان خوابت کمتر از 5 ساعت باشه
دیروز که معلم شیمیمون میگفت با 3 ماه نخوابیدن از لحاظ جسمی مشکلی برا جوونا بوجود نمیاد ...
جدی میگما@Dex
ببخشید ولی از نظر من مدرسه جاییه که وقت و تحصیل و پول و خود ادمو با حرفاشون تبدیل ب گاو میکنه
یا باید بیخیال باشی یا اگه نتونستی مثل من کلا پنج ماه از سه سال دبیرستان مدرسه رفته باشی -
@Soniaaa
جدی میگما -

پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

تکیه کلام دوستم ...
به زور ترکش دادم الان خودم میگم !
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

تکیه کلام دوستم ...
به زور ترکش دادم الان خودم میگم !
پرستو بابایی
ولی واقعا بدرد نمیخوره

-
@Soniaaa
جدی میگما -
این پست پاک شده!
-
پرستو بابایی
ولی واقعا بدرد نمیخوره

@Soniaaa
اوممم دقیقا همینه که خودم به این تفکر رسیدم
️
️
-
چیچک
من تو ماه رمضون یک هفته اینکارو کردم
12 میخوابیدم و 4 بلند میشدم ...
بعد از ساعت 2 بعد از ظهر تا 6 دوباره خوابم می برد
-
@Dex
ببخشید ولی از نظر من مدرسه جاییه که وقت و تحصیل و پول و خود ادمو با حرفاشون تبدیل ب گاو میکنه
یا باید بیخیال باشی یا اگه نتونستی مثل من کلا پنج ماه از سه سال دبیرستان مدرسه رفته باشی@Soniaaa
کاشکی منم سال دهم و یازدهم نمیرفتم.... -
اصلا خواب خیلی مهمه
خیلی
غذا هم خیلی مهمه
این دوتا نباشن منهیچی نمیفهمم
|
شعردانه

صدای تحلیل رفتنشو میشنوه و لبخند ملیح ما رو میبینه