هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرق بین عاشق شدن و عاشقت بودن
خیلی زیاده
وقتی کسی عاشقته
مثل این میمونه سوار تاب هستی و هلت میده که بری بالاتر
و وقتی عاشق کسی هستی
مثل این میمونه که هل میدی تا عشقت لذت بببره و بره بالاتر
ولی
اگه عاشق کسی باشی که عاشقت نیست
یا
عشق کسی باشی که عاشقش نیستی
مثل این میمونه
یک نشسته روی تاب و تنهاست و کسی هل نمیده
و مثل این میمونه
داری تاب خالی رو هل میدی -
هیچ وقت دوست صمیمی پیدا نکردم
چون همه سعی میکنن عاقل باشن
دوست باید دیوونه باشه
/:نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 من که کلی دوست خل وچل عین خودم دارم
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که میخوام برم خداحافظ همگی برای همتون ارزوی موفقیت دارم ولی میام در کل سر میزنم بعد از کنکور هم حتما میام و خبر موفقیتم رو بهتون میدم خبر موفقیتتون رو میخونم
راستی ۸ اسفند تولدمه میام کادوهامو بگیرم
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
خیلی قشنگه... -
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بدون شرح....
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328
اون دووور آدمه ایستاده؟؟؟ -
بدون شرح....
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 راستی یه اهنگ هستش از علیرضا قربانی به نام قطره های باران اونم مضمون عرفانی داره اون روز دیدم خوشتون اومد گفتم بهتون پیشنهاد کنم کامل مراتب رسیدن به خدا و عرفان در این شعر بیان شده با کلی نکته ی ظریف و بسسسسییییاااار زیبا و تمثیلات عالی خیلی خیلی زیباست من هر رور چندین بار گوشش میدم اگه دوست دارین برین دانلود کنین
-
@javadm328
اون دووور آدمه ایستاده؟؟؟نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@javadm328 راستی یه اهنگ هستش از علیرضا قربانی به نام قطره های باران اونم مضمون عرفانی داره اون روز دیدم خوشتون اومد گفتم بهتون پیشنهاد کنم کامل مراتب رسیدن به خدا و عرفان در این شعر بیان شده با کلی نکته ی ظریف و بسسسسییییاااار زیبا و تمثیلات عالی خیلی خیلی زیباست من هر رور چندین بار گوشش میدم اگه دوست دارین برین دانلود کنین
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@javadm328 راستی یه اهنگ هستش از علیرضا قربانی به نام قطره های باران اونم مضمون عرفانی داره اون روز دیدم خوشتون اومد گفتم بهتون پیشنهاد کنم کامل مراتب رسیدن به خدا و عرفان در این شعر بیان شده با کلی نکته ی ظریف و بسسسسییییاااار زیبا و تمثیلات عالی خیلی خیلی زیباست من هر رور چندین بار گوشش میدم اگه دوست دارین برین دانلود کنین
ممنون
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هر بار گفتم: هر کسی یک جمله به من بگه که تا حالا نگفته
تو کل افرادی که چیزی گفتن
فقط یه نفر گفت دوستت دارم
وقتی دنبال صدا رو گرفتم....نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هر بار گفتم: هر کسی یک جمله به من بگه که تا حالا نگفته
تو کل افرادی که چیزی گفتن
فقط یه نفر گفت دوستت دارم
وقتی دنبال صدا رو گرفتم....کی بود؟
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-