هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sachli
خواستم یه تاپیک بزنم سوالای کنکور اخیر رو با دید کمپبل تحلیل کنم
حجم کار زیاد بود تو این بازه از سال
ترجیح دادم یه نفر دیگه هم همکاری کنه باهام،اگه خواستی بهم بگو بعد_Biliifti_ چت باز میکنی؟
-
_Reza_ مرسی شمام
-
بدم میاد موقع دعوا گریم میگیره
-
سرچ زدم ، داستان جالبیه
بنده که به فرمایش معلم ادبیاتم برای پاس داشتن فارسی چند وقتی است در فرهنگستان سیر می کنم و به عنوان یک دانش آموز در برابر تهاجم واژه های بیگانه قد علم کردم دیروز در کانون مدرسه دچار مشکل شدم.
دیروز وقتی به آقا ناظم گفتم اجازه هست تا «چینی جا» بروم نگاهی به من کرد و گفت: دستشویی داری پسرم؟ گفتم نه آقا منظورم بوفه بود!
وقتی هم رفتم بوفه و به عباس آقا گفتم یک دونه «خوشاب» و یک بسته «نان برشتی» و یک بسته هم «برگک» بده؛ این بنده خدا هم سبیل هایش را دو بار تاب داد و نمی دونم چرا گفت ظاهرا تنت می خواره پسر جان ؟!البته وقتی بهش گفتم آقا من یک دونه کمپوت و نان تست و چیپس می خواهم از چینی جا یا همان بوفه شوتم کرد بیرون! -
Ansel
فرض کن داری داد میزنی ولی همزمان گریه میکنی
خیلی ترکیب ناجوریه -
ادامه....
ساز و برگ یعنی جهیزیهوقتی فروشنده با خوش رویی به استقبال ما آمد که چی نیاز دارید من جلوی فامیل برایش توضیح دادم که ما برای تهیه «ساز وبرگ» خواهرم نیاز به یک «تند پز»،«استوانک گاز»،«یخ زن»، «دمابان» و «یخچال هَم بَر» داریم.
بنده خدا یک چند ثانیه ای شروع کرد به شمارش چراغ های سقف و بعد در حالیکه چشمهایش مثل چراغ های فولکس آقاجون زده بود بیرون به من گفت: عزیزم شما بشین بذار مامانت صحبت کنه!مامانم که می خواست یک کلاسی جلوی فامیل داماد از خودش در کرده باشه به فروشنده گفت «دمابان» دو قلو هم دارید؟
بالاخره فروشنده بیچاره مجبور شد برایش توضیح دهد که منظور ما از تند پز همان مایکروفر، «استوانک گاز» همان کپسول گاز، یخ زن همان فریزر بیگانه و «دمابان» هم به فلاسک قدیم میگن و «یخچال هم بر» هم همان ساید باساید بی کلاس خارجی ها است! -
هندسه
نمی دونم به گوش شما هم خورده که دایره شده گِردکی یا به مربع بر اساس فرهنگستان لغت باید چهار گوش بگویید؟
یا شنیدید که به مثلث می گویند «سه بر»! مثلث متساوی الاضلاع هم بر همین اساس شده «سه بر سه بر برابر»،مثلث متساوی الساقین هم شده «سه بر دو بر برابر»! -
هندسه
نمی دونم به گوش شما هم خورده که دایره شده گِردکی یا به مربع بر اساس فرهنگستان لغت باید چهار گوش بگویید؟
یا شنیدید که به مثلث می گویند «سه بر»! مثلث متساوی الاضلاع هم بر همین اساس شده «سه بر سه بر برابر»،مثلث متساوی الساقین هم شده «سه بر دو بر برابر»!SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هندسه
یا شنیدید که به مثلث می گویند «سه بر»! مثلث متساوی الاضلاع هم بر همین اساس شده «سه بر سه بر برابر»،مثلث متساوی الساقین هم شده «سه بر دو بر برابر»!حالا هر وقت دو ضلع از یک مثلث با دو ضلع از یک مثلث دیگر برابر باشد آن دو مثلث با هم برابر هستند یعنی به زبان فرهنگستان باید بگویید هرگاه دو بر از یک سه بر با دو بر از یک سه بر دیگر برابر باشد آن دو سه بر با هم برابر خواهند بود.
به نظر شما دانش آموزی که این طوری جواب معلم ریاضی اش را بدهد نباید فردا با ولی اش بیاد مدرسه؟! -
Ansel
ولی من وکیل خوبی میشم
چون در مقابل همه گریه نمیکنم فقط بابام -
یاد اون میم اوفتادم
دخترا تو بحث با بقیه vsباباشون
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ansel
ولی من وکیل خوبی میشم
چون در مقابل همه گریه نمیکنم فقط بابامیه سری اشکا که کلا باباهان که میبینن
تاکتیک دخترونه و ایناAnsel
نه نه اون ب کنار بحث با باباها -