هر کی یه گزاره

-
Wujian
کتاب گفته اساس رفتار غریزی در افراد یک گونه یکسان است و از اونجایی که جمعیت هم افراد یک گونه هستن در زمان و مکانی خاص پس درسته -
Wujian
کتاب گفته اساس رفتار غریزی در افراد یک گونه یکسان است و از اونجایی که جمعیت هم افراد یک گونه هستن در زمان و مکانی خاص پس درسته -
Wujian
آره این یکی از اشکلات متن کتابه که آقای موقاری هم گفتن ینی خود کتاب هم رعایت نکرده !
ینی بعضی رفتار های غریزی مخصوص یک جنس هست -
الان بری متن کتاب هم نگاه کنی دقیقا نوشته اساس رفتار غریزی در همه افراد یک گونه یکسان است
-
Wujian
آره این یکی از اشکلات متن کتابه که آقای موقاری هم گفتن ینی خود کتاب هم رعایت نکرده !
ینی بعضی رفتار های غریزی مخصوص یک جنس هست@Deleted-Account0 در هر کی یه گزاره

گفته است:Wujian

گفته است:الان بری متن کتاب هم نگاه کنی دقیقا نوشته اساس رفتار غریزی در همه افراد یک گونه یکسان است
دقیقا. و جالبه این گزاره یکی از تستای گاج بود و تو روز روشن درست گرفتتش. هی.. تکلیفمون چی باشه تو تستا سر این جمله اخه..
-
@Deleted-Account0 در هر کی یه گزاره

گفته است:Wujian

گفته است:الان بری متن کتاب هم نگاه کنی دقیقا نوشته اساس رفتار غریزی در همه افراد یک گونه یکسان است
دقیقا. و جالبه این گزاره یکی از تستای گاج بود و تو روز روشن درست گرفتتش. هی.. تکلیفمون چی باشه تو تستا سر این جمله اخه..
Wujian
خوب دیگه درسته چون متن خود کتابه ،ما هم باید درست بگیریم و نباید خیلی ریز بشیم ولی اگه یه جور دیگه داد که کپی متن کتاب نبود باید این موش مادر هم در نظر بگیریم -
Wujian
خوب دیگه درسته چون متن خود کتابه ،ما هم باید درست بگیریم و نباید خیلی ریز بشیم ولی اگه یه جور دیگه داد که کپی متن کتاب نبود باید این موش مادر هم در نظر بگیریم -
_Reza_
به نظر من غلطه چون خوگیری زمانی اتفاق میافته که یک محرک که سود و زیانی نداره هی تکرار بشه
ولی رفتار های شرطی شدن به چیز هایی پاسخ میدن سود زیان قطعا دارن -
_Reza_
به نظر من غلطه چون خوگیری زمانی اتفاق میافته که یک محرک که سود و زیانی نداره هی تکرار بشه
ولی رفتار های شرطی شدن به چیز هایی پاسخ میدن سود زیان قطعا دارن@Deleted-Account0 امکانش وجود داره داستانش اینطوره که مثلا اگه سگرو سرکار بزاری و بعد محرک خنثی دیگه بهش غذا ندی فراموش میکنه و دوباره یه محرک خنثی میشه براش ... همینطور اگه موش اسکینرم سرکار بزاری
اهرم تکون بده و غذا نگیره دیگه اهرم براش عادی میشه ... -
@Deleted-Account0 امکانش وجود داره داستانش اینطوره که مثلا اگه سگرو سرکار بزاری و بعد محرک خنثی دیگه بهش غذا ندی فراموش میکنه و دوباره یه محرک خنثی میشه براش ... همینطور اگه موش اسکینرم سرکار بزاری
اهرم تکون بده و غذا نگیره دیگه اهرم براش عادی میشه ..._Reza_
از خودتون هست یا تستی چیزی؟ -
@Deleted-Account0 امکانش وجود داره داستانش اینطوره که مثلا اگه سگرو سرکار بزاری و بعد محرک خنثی دیگه بهش غذا ندی فراموش میکنه و دوباره یه محرک خنثی میشه براش ... همینطور اگه موش اسکینرم سرکار بزاری
اهرم تکون بده و غذا نگیره دیگه اهرم براش عادی میشه ..._Reza_
چون این کاری که گفتید دیگه از همون اول بهش میگن خوگیری
و چیزی به نام تبدیل رفتار نداریم مثلا شاید یه زمانی شرطی شدن بوده حالا ما یه کاری می کنیم که دیگه سود و زیانی نداره براش اینجا رفتار خوگیری به وجود میاد و دیگه شرطی شدن تموم شده
ینی اینجا محرکه تغییر میکنه و به طبع پاسخ(رفتار) هم تغییر میکنه
قبلا در شرطی شدن غذا گیرش میومد ولی الان نه -
_Reza_
از خودتون هست یا تستی چیزی؟@Deleted-Account0 نه از خودم نیست من خودم تازه استارت فصلو زدم

گاها از مباحث مختلف توی آلاخونه سرچ میزنم به سوالایی که داشتن و جوابایی که بقیه دادن نگاه میکنم
یکی از سوالاتی که پرسیده بودن ( از منابع آموزشی استفاده میکردن ) همین بود که گزاره کردم -
@Deleted-Account0 نه از خودم نیست من خودم تازه استارت فصلو زدم

گاها از مباحث مختلف توی آلاخونه سرچ میزنم به سوالایی که داشتن و جوابایی که بقیه دادن نگاه میکنم
یکی از سوالاتی که پرسیده بودن ( از منابع آموزشی استفاده میکردن ) همین بود که گزاره کردم_Reza_
اوکیه -
آخرین انشعاب نایژه که دیگر غضروفی ندارد ، نایژک انتهایی نام دارد » پس هر نوع نایژک که مبادله ای نیست لزوما نایژک انتهایی نیست
طبق ص37 باید میشد نایژک _Reza_
درسته؟
توی تاپیک جزوه خودمون نوشتی -
SiliS سلام سیلیس جان

جوابش منظورته ؟ همونه که چندروزپیش گزاره ش رو گذاشتم ... همونطور که گفتی هر نایژکی که مبادله ای نیست لزوما نایژک انتهایی هم نیست طبق شکل ۶ میبینی نایژک بخش هادی هم هست ...

️
این متنو