شمام ببینید لذت ببرید
-
Rahman Aa

الان این نمودارش و اونم دامنه و بردش از دامنش فقط یک حذف میشه و بردش هم از منفی ۱/۴ هست به بالا این دو عدد رو با هم جمع کنیم میشه ۳/۴ -
@MV-ettta اره درست میگیی تابه فعلا کسری بود تو دید اول بما گفتن مخرج نبا صفر شه ولی خب ممکنه دامنه بگیریی ساده تر کنی تاب رو ببنینی تابع جدید هم یه سری چیزارو نمیخواد ممکنه ریاضیه و 100 تا روش
Rahman Aa
نه دامنش فقط 1 نداره سوال اشتباه کرده
a ,b گذاشته -
Rahman Aa
نه دامنش فقط 1 نداره سوال اشتباه کرده
a ,b گذاشته -
@Deleted-Account0 نه اشتباهی نیست سوال به عنوان شرط مجزا یک مقدار تعریف نشده دیگه برای تابع آورده
@MV-ettta
عزیز نباید دو تا پارامتر می گذاشته فقط یکی کافی بوده این تابع فقط یه محدود کننده تو مخرجش داره و تمام
شرط مجزا چیه! -
@MV-ettta
عزیز نباید دو تا پارامتر می گذاشته فقط یکی کافی بوده این تابع فقط یه محدود کننده تو مخرجش داره و تمام
شرط مجزا چیه! -
@MV-ettta
شرط مجزا چیه! -
@MV-ettta
الان اومدی 2- رو گرفتی در دامنه این تابع نیست
2- رو بدیم به تابع میشه 2 مقدار تعریف نشده که نمیده ! بنابرای در دامنه تابع هست ، نمودارش من الان فرستادم و همه چی مشخصه شما داری دامنه میسازی براش !
این سوال اگه میخواست درست باشه باید فقط همون aرو میداد که مقدارش میشه 1 و c هم که 1/4- جمع می کردیم میشد 3/4 .. -
@MV-ettta
الان اومدی 2- رو گرفتی در دامنه این تابع نیست
2- رو بدیم به تابع میشه 2 مقدار تعریف نشده که نمیده ! بنابرای در دامنه تابع هست ، نمودارش من الان فرستادم و همه چی مشخصه شما داری دامنه میسازی براش !
این سوال اگه میخواست درست باشه باید فقط همون aرو میداد که مقدارش میشه 1 و c هم که 1/4- جمع می کردیم میشد 3/4 .. -
@MV-ettta
2 رو که آره در %(#fa0505)[برد] تابع نیست چرا؟!
چون مقدار 1 در دامنه تابع نداریم و به ازاش بردی هم نداریم ..
الان دیگه نمیدونم چرا متوجه نمیشی میخوای یه عکس دیگه هم بده !
ولی برو اون نموداری که فرسادم و دامنه و بردش رو ببین . خداحافظ -
@MV-ettta
2 رو که آره در %(#fa0505)[برد] تابع نیست چرا؟!
چون مقدار 1 در دامنه تابع نداریم و به ازاش بردی هم نداریم ..
الان دیگه نمیدونم چرا متوجه نمیشی میخوای یه عکس دیگه هم بده !
ولی برو اون نموداری که فرسادم و دامنه و بردش رو ببین . خداحافظ -
@Deleted-Account0 من ساده تر از این نمی تونم توضیح بدم طراح می تونه فارغ از نوع تابع، برد و دامنه رو به دلخواه خودش محدود کنه و قانونی وجود نداره که بگه نمی تونه. حالا شما نمی خوای قبول کنی کاریش نمیشه کرد.
@MV-ettta
وقتی بازه پارامتری داده میشه طراح برد و دامنه اصلی تابع مد نظرش بوده
نه دلخواه وگرنه سوال خرتوخر میشه اصن حل نمیشه -
@Deleted-Account0 من ساده تر از این نمی تونم توضیح بدم طراح می تونه فارغ از نوع تابع، برد و دامنه رو به دلخواه خودش محدود کنه و قانونی وجود نداره که بگه نمی تونه. حالا شما نمی خوای قبول کنی کاریش نمیشه کرد.
@MV-ettta
یا خدا 😐😂
من که اون نمودار وrange and domain رو حساب نکردم برنامه حساب کرده در واقعیت اینجوره ،حالا طراح اشتباه کرده چرا ول نمی کنی عزیزم✨ -
@MV-ettta
یا خدا 😐😂
من که اون نمودار وrange and domain رو حساب نکردم برنامه حساب کرده در واقعیت اینجوره ،حالا طراح اشتباه کرده چرا ول نمی کنی عزیزم✨ -
دوستان طراح مد نظرش این بوده که دو تو تابع نیست جزو بردش نیست برادامنه یک قبوله تابع یک سهمیی میشه که 2 رو قبول نداره حالا با ازای منهای دو هم تابع یاز دو رو میده تو بردش وطراح اعلام کرده عدد دورو نمیخواد تو برد لازم نبوده 2 بار بگه عدد دورو نمیخواد چون عضو تکراریی در مجموعه نوشته نمیشه شاید برا این بوده دوبار عدد دورو ننوشته و پاسخنامه هم دققا شکل عرفانو کشیده ولی این جور بنظر میاد طراح چنین منظوری داشته بزارید پاسخنامه رو بدمش ببیند دلیل دیگه ای جز این میتونیید بیارید
-
@Deleted-Account0 بردی که برنامه محاسبه کرده مال تابع f ولی بردی که داخل سوال طرح شده مال این تابع نیست. دیگه نمی دونم چطور بگم
-
@MV-ettta
یا خدا 😐😂
@Deleted-Account0 بردی که برنامه محاسبه کرده مال تابع f ولی بردی که داخل سوال طرح شده مال این تابع نیست. دیگه نمی دونم چطور بگم
@MV-ettta
الان دعوای من سره دامنه اش هست وقتی میخوای کارای پوپولیستی کنه اینجور میزنی به صحرای کربلا !
حالا شما تازه اومدی ولی اینجا هیچ خبری نیست ! -
Rahman Aa
خب پاسخنامه که درسته