شمام ببینید لذت ببرید
-
@MV-ettta
2 رو که آره در %(#fa0505)[برد] تابع نیست چرا؟!
چون مقدار 1 در دامنه تابع نداریم و به ازاش بردی هم نداریم ..
الان دیگه نمیدونم چرا متوجه نمیشی میخوای یه عکس دیگه هم بده !
ولی برو اون نموداری که فرسادم و دامنه و بردش رو ببین . خداحافظ -
@Deleted-Account0 من ساده تر از این نمی تونم توضیح بدم طراح می تونه فارغ از نوع تابع، برد و دامنه رو به دلخواه خودش محدود کنه و قانونی وجود نداره که بگه نمی تونه. حالا شما نمی خوای قبول کنی کاریش نمیشه کرد.
@MV-ettta
وقتی بازه پارامتری داده میشه طراح برد و دامنه اصلی تابع مد نظرش بوده
نه دلخواه وگرنه سوال خرتوخر میشه اصن حل نمیشه -
@Deleted-Account0 من ساده تر از این نمی تونم توضیح بدم طراح می تونه فارغ از نوع تابع، برد و دامنه رو به دلخواه خودش محدود کنه و قانونی وجود نداره که بگه نمی تونه. حالا شما نمی خوای قبول کنی کاریش نمیشه کرد.
@MV-ettta
یا خدا 😐😂
من که اون نمودار وrange and domain رو حساب نکردم برنامه حساب کرده در واقعیت اینجوره ،حالا طراح اشتباه کرده چرا ول نمی کنی عزیزم✨ -
@MV-ettta
یا خدا 😐😂
من که اون نمودار وrange and domain رو حساب نکردم برنامه حساب کرده در واقعیت اینجوره ،حالا طراح اشتباه کرده چرا ول نمی کنی عزیزم✨ -
دوستان طراح مد نظرش این بوده که دو تو تابع نیست جزو بردش نیست برادامنه یک قبوله تابع یک سهمیی میشه که 2 رو قبول نداره حالا با ازای منهای دو هم تابع یاز دو رو میده تو بردش وطراح اعلام کرده عدد دورو نمیخواد تو برد لازم نبوده 2 بار بگه عدد دورو نمیخواد چون عضو تکراریی در مجموعه نوشته نمیشه شاید برا این بوده دوبار عدد دورو ننوشته و پاسخنامه هم دققا شکل عرفانو کشیده ولی این جور بنظر میاد طراح چنین منظوری داشته بزارید پاسخنامه رو بدمش ببیند دلیل دیگه ای جز این میتونیید بیارید
-
@Deleted-Account0 بردی که برنامه محاسبه کرده مال تابع f ولی بردی که داخل سوال طرح شده مال این تابع نیست. دیگه نمی دونم چطور بگم
-
@MV-ettta
یا خدا 😐😂
@Deleted-Account0 بردی که برنامه محاسبه کرده مال تابع f ولی بردی که داخل سوال طرح شده مال این تابع نیست. دیگه نمی دونم چطور بگم
@MV-ettta
الان دعوای من سره دامنه اش هست وقتی میخوای کارای پوپولیستی کنه اینجور میزنی به صحرای کربلا !
حالا شما تازه اومدی ولی اینجا هیچ خبری نیست ! -
Rahman Aa
خب پاسخنامه که درسته -
@MV-ettta
الان دعوای من سره دامنه اش هست وقتی میخوای کارای پوپولیستی کنه اینجور میزنی به صحرای کربلا !
حالا شما تازه اومدی ولی اینجا هیچ خبری نیست ! -
Rahman Aa
آهان این همونیه که با همه چی مشکل داره با اینم مشکل داره
کلا گیر ندید بهش 😂 -
من نمیگم پاسخنامه غلطه من بحثم فقط سره دامنه اش هست
دامنه تابع در واقعیت کل اعداد حقیقی به جز عدد 1 هست -
@Soniaaa عرفان میگه تابع اصلیی یک عدد رو قبول نداره نه دو عدد رو منم اوش همینو میگفتم ولی خب بعدش متوجه شدم سهمی ایجاد میشه و این بحث تقارن میاد وسط این جوری مشه والا نمیدونم دا منم بخاطر همین سوال اینجا فرستادم
Rahman Aa
آهان
میپرسم اینو اگه جواب دادن میگم بهتون -
دامنه تابع در واقعیت کل اعداد حقیقی به جز عدد 1 هست@Deleted-Account0
اره دقیقا
ولی انگار طراح اومده گفته که ی نقطه دیگه ای ازین تابع بنا ب دلایلی تو خالیه -
دامنه تابع در واقعیت کل اعداد حقیقی به جز عدد 1 هست -
@Deleted-Account0
اره دقیقا
ولی انگار طراح اومده گفته که ی نقطه دیگه ای ازین تابع بنا ب دلایلی تو خالیه -