هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
آهان
اذیت خوبی نیس کلا
ممکنه یهو دعوا بشه
نه الان نه بعد کنکور قبولی میزنیم همو
-
@رز-سرخ بدون اذیت کردن که نمیشه
اما خیلی وابسته ایم به هم
دیروز نشستم رو مبل گفتم نیاین طرف من حوصله ندارم
هر دوشون چسبیدن بهم
جامو عوض کردم باز اومدن
اومدم صدامو ببرم بالا خندم گرفتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix
-
@Sevilay
یه نمونشو به من نشون بده من نامردم اگه دیگه پامو بزارم اینجا -
@حاج-فرزام
نمیدونم
بابابزرگم متولد اونجا بوده ولی نمیدونم کجاش@Dex
اها
بابام اومد فامیلیتو میگم دیگه متوجه میشه دقیق -
ریاضینوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده
خیلی سخته صمیمی ترین و بهترین دوستات که مثل دادشت هستن رو مجبور باشی ترک کنی.لعنت به این کنکور که ادمو اینجوری اذیت میکنه.به خاطره هایی که باهاشون داشته فکر میکنم و بعد میبینم که باید ترکشون کنم فکر کنم بغض میکنم.سخته واقعا
-
@Sevilay
یه نمونشو به من نشون بده من نامردم اگه دیگه پامو بزارم اینجانوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay
یه نمونشو به من نشون بده من نامردم اگه دیگه پامو بزارم اینجاولی بنظرم اگ ما ملعونیم
تو معاویه ایی قرآن رو گذاشتی بالا سرت بهت چیری نگیم -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay
یه نمونشو به من نشون بده من نامردم اگه دیگه پامو بزارم اینجاولی بنظرم اگ ما ملعونیم
تو معاویه ایی قرآن رو گذاشتی بالا سرت بهت چیری نگیمنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al همین مثال قران رو زدن سر نیزه الان داشت تو سرم چرخ میخورد ولی توسط یه قشر دیگه ای از جامعه
-
⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
نقل قول نزن خو ملعونامیررضا نامردی اگه دیگه پاتو اینجا بذاری
دو ماه قبل عضویتت این پیام گذاشته شده که حاوی ملعون بوده@ABR_DJ
شما تایید میکنی؟ -
@Matrix
خواهرتون دستش رو گاز بگیره بعد بگه داداش این کار رو باهام کرد ، الان اعتراض نمیکنین؟ -
@Sevilay
یه نمونشو به من نشون بده من نامردم اگه دیگه پامو بزارم اینجادانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
https://forum.alaatv.com/post/2236330
بیا قبل عضویتته اصلا -
کیش و مات
-
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
نقل قول نزن خو ملعونامیررضا نامردی اگه دیگه پاتو اینجا بذاری
دو ماه قبل عضویتت این پیام گذاشته شده که حاوی ملعون بوده@ABR_DJ
شما تایید میکنی؟دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حاج-فرزام
چرا جفتمون رفتیم رو ی پیام؟
️
-
@Sevilay .
ذهن باز -
@Danial-al همین مثال قران رو زدن سر نیزه الان داشت تو سرم چرخ میخورد ولی توسط یه قشر دیگه ای از جامعه
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ ی پیام دادم پایین تر همون قشرو اشاره کردم بزا پیداش کنم
-
هعی زندگی
-
تودلی رنگ و بوی قدیما رو نداره......
هعییی -
@Danial-al همین مثال قران رو زدن سر نیزه الان داشت تو سرم چرخ میخورد ولی توسط یه قشر دیگه ای از جامعه
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ پیدا نکردم ...
-
@Matrix
خواهرتون دستش رو گاز بگیره بعد بگه داداش این کار رو باهام کرد ، الان اعتراض نمیکنین؟نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Detective پس
پس می گیرم -
الان بعد اپدیت بعضی اوقات اینجا هنگ میکنه مجبورم بره بیرون از دوباره بیام تو .واسه شما هم اینجوریه؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان با گوشی الاخونه هنگ کرد
با لپ تاپ اومدم لپ تاپ صفحه تودلی سیاه شد
مجدد با گوشی اومدم:|||||||