هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
ناراحت نشید...
همیشه میگن از یه گاو نباید توقع داشت با سُم تایپ کنه (من خودمم از این جمله زخم خوردم اگه طرف آشناس ببخشید)
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
چطور تونسته پیامو با سم باز کنه؟ -
Reza-H
با زبون باز کرده -
@Sevilay
وات؟؟
کی
کجا
چطوردانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
کد تخفیف صددرصدی تو چنلشون دادن -
انقدر بدم میاد سین می کنید جواب نمیدید
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی من نتم قطع شد
-
Reza-H
با زبون باز کردهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده....
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
:)))))
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوخ اوخ
بد شد که..... -
Reza-H
صفحه گوشی خیس میشه دیگه -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm
قهوه بخور
هر چند چاق کنندس -
@Sevilay
تایمش تموم شد یا هنوزم هست؟ -
پرستو بابایی
ناراحت نشید...
همیشه میگن از یه گاو نباید توقع داشت با سُم تایپ کنه (من خودمم از این جمله زخم خوردم اگه طرف آشناس ببخشید)
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
ناراحت نشید...
بله ممنونم
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خرید لوازم تحریر حتی اگه یه خودکار بنفش باشه خوشحالت می کنه
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 دفترچه هامو بفرست بیاد
-
پرستو بابایی من نتم قطع شد
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix
با تو نیستم زهرا -
@Venus655 دفترچه هامو بفرست بیاد
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ولی چیکارت کردن ؟ چرا دقیقا؟؟
-
@Sevilay
تایمش تموم شد یا هنوزم هست؟دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
نه تموم شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی خدا ...
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما حتی واسه انتخاب دمپایی توالت هم خوشگلتره رو برمیدارید ، بعد میگید ظاهر براتون مهم نیست؟؟ ://
نمیدونم چرا اینو دیدم خندم گرفت
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی نمیدونم چرا حالم اینطوریه