هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی ازبرای تو نیز هم
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
مهشید حسن زاده 0
خدا رو شکربستگی داره جدید بودن رو چی تعریف کنین
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H خیلی وابسته به تعاریف نپرسیدم
ولی خب بهرحال اینهم سوال درستیه چونکه جدید و قدیم صفات وابسته به زمان هستن و من مبدا زمانی مشخص نکردم
اما از منظر یک نگاه عامی؛
از قدیم که نبودین.بودین؟ -
Reza-H خیلی وابسته به تعاریف نپرسیدم
ولی خب بهرحال اینهم سوال درستیه چونکه جدید و قدیم صفات وابسته به زمان هستن و من مبدا زمانی مشخص نکردم
از قدیم که نبودین.بودین؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
نه.
از قدیم خیر -
مهشید حسن زاده 0
نه.
از قدیم خیرنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H پس جدیدین
مجموعا خوش اومدین به تودلی
چون خودم تازه دیدمتون الان میگم -
Reza-H خیلی وابسته به تعاریف نپرسیدم
از قدیم که نبودین.بودین؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعیتش اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم به نسبت قدمت بشریت هممون جدیدیم
-
Reza-H پس جدیدین
چون خودم تازه دیدمتون الان میگمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
خیلی ممنون -
Reza-H پس جدیدین
چون خودم تازه دیدمتون الان میگمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
شما دانشجو هستین؟ -
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعیتش اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم به نسبت قدمت بشریت هممون جدیدیم
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H اونوقت بستگی داره تا تعریفمون از هممون چی باشه!
بعد وجودیمون
بعد حقیقیمون
فرصت حیاتمون دراین بازه زمانی مشترکی که کنارهم داریم
🤌
-
مهشید حسن زاده 0
شما دانشجو هستین؟نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H بلی
-
Reza-H اونوقت بستگی داره تا تعریفمون از هممون چی باشه!
بعد وجودیمون
بعد حقیقیمون
فرصت حیاتمون دراین بازه زمانی مشترکی که کنارهم داریم
🤌
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
درسته
و اینکه ایدئولوژی موردنظرمون درباره موضوعاتی که خارج از علم هستن چیه؟ -
Reza-H بلی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
چه رشته ای می خونین؟اگر دوست ندارین نگین
-
مهشید حسن زاده 0
درسته
و اینکه ایدئولوژی موردنظرمون درباره موضوعاتی که خارج از علم هستن چیه؟نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H انتخابش با شما
شخصا مقیدم به این امر
که بزرگی گفت علم غیرالهی نداریم
پس آنچه درگستره علم هست زیرمجموعه و بسترساز تکامل و تعالی هست و اساسا منافاتی نیست که انتخابی لازم باشه -
Reza-H انتخابش با شما
شخصا مقیدم به این امر
که بزرگی گفت علم غیرالهی نداریم
پس آنچه درگستره علم هست زیرمجموعه و بسترساز تکامل و تعالی هست و اساسا منافاتی نیست که انتخابی لازم باشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
بله.
البته منظور من اینه که وقتی شما میگین بعد حقیقی بر اساس چه ایدئولوژی بعد حقیقی رو تعریف می کنین
و اگر این موضوع روشن نشه و من نظر خودم رو درباره موضوعی بدم که روش تشخیصش متافیزیکیه، اشکال ایجاد میشه.
اسلام؟
یا تفکری دیگه؟ -
مهشید حسن زاده 0
چه رشته ای می خونین؟اگر دوست ندارین نگین
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H
چرانگم؟
برای جائیکه هستم و کسیکه هستم زحمت کشیدم و دلیلی نداره نگم
پرستاری میخونم
حسابداری یادمیگیرم
کمی ترجمه
اندکی بازار مالی
گاهی مینویسم
درکتب زندگی میکنم
بدنبال علم بالینم
و گاهی ماجراجویی هایی میکنم -
مهشید حسن زاده 0
بله.
البته منظور من اینه که وقتی شما میگین بعد حقیقی بر اساس چه ایدئولوژی بعد حقیقی رو تعریف می کنین
و اگر این موضوع روشن نشه و من نظر خودم رو درباره موضوعی بدم که روش تشخیصش متافیزیکیه، اشکال ایجاد میشه.
اسلام؟
یا تفکری دیگه؟نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H اسلام و متافیزیک رو جدا میبینید؟
-
SiliS نه من حرفی نزدم
از یه جایی یه نتیجه گیری کرده بود که اونم اصلا من به اون قصد و نیت نداشته بودمنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ منظورم تو نبودی
اوشون بودن ، یه چیزی فهمیده چه درست چه غلط
باید مخفی میکرد
شاید اشتباه میکنه و شاید های دیگر -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی ای حال
انتخابش باشماست
دوست دارم از منظرشماهم به این قضیه نگاه کنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بالاخره ترجیحات افراد برای توضیح درباره خودشون با هم فرق می کنه
خواستم در پاسخ دادن خدای نکرده تحت فشار خارجی نباشید -
بالاخره ترجیحات افراد برای توضیح درباره خودشون با هم فرق می کنه
خواستم در پاسخ دادن خدای نکرده تحت فشار خارجی نباشیدنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H بلاشک خودم رو درمعذوریت قرار نمیدم
رواله