هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi ممنون بد نیستم
میانترم+ماله کشی
آره ما همه محکوم به فناییم
میگفت یه بار باید فنا رو دعوت کنم خونمون زشته همش ما داریم میریم
(فنا=همون کلمه دوحرفی معروف)
داشتم بیلیت گوش میدادم فدایی گفت سر ۵ گرم صادقو به چوخ دادی بعد فهمیدم چرا نیستی و کم پیدا شدی -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ سلام داداش گلمحال و احوالت ستون؟
کم سعادتی از من بوده،والا درگیر معضل بزرگی به اسم میانترم و اینا شدیمجات خالی دورهم پیش بسوی فناییم اینجا -
lO_Olreplied to M.Shajarian on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
لازم نکرده بفرستی -
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi عهههه سلام چشم ما به جمال شما روشن شد
چخبر؟کم پیدایی،انگار زیاد روال هم نیستی -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هلو تو یو گایز️
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
moBn
زشت -
_Biliifti_
خواهش: -
ولی لعنت بر این هوش مصنوعی
-
-
moBn
عاا مرسی -
_Biliifti_ تاید (tide) اسم یه برنده که توو کار همین پودر لباسشویی ایناست یه مدت خیلی معروف میشه مردم پودر لباسو با این نام میشناسن
دلستر و ایستک هم همینه داستانش. وگنه اسمشون ماء الشعیر حلاله -
نمیدونم چرا
چی میشه یهو
که حتی یک ساعت بعد کنکور
این کارا دیگ حال نمیده به آدم
حتی حس و حال گوشی هم نیس اون موقع -
طبق نوشتهی کتاب سرنوشت روح ما یه جورایی یه تریلر از زندگیمون رو دیدیم و با رضایت کامل وارد این دنیا شدیم، مشخصه ما گول خوردیم، هیچ کارگردانی تریلر بد برای فیلمش انتخاب نمیکنه
-
moBn
نتیجه بحثشون که چرا به تاید میگن تاید چی شد؟ -
-
اهنگ خطاش بود فک کنم
پست 330914 از 1000113