جُزوه نکات فصل 5 دهـــم
-
تاپیک فصل 1 دهم فکر نمی کنم نکته ی خاصی داشته باشه
میریم سراغ یازدهم -
@Nastaran-Aghaei سلام
خب من خودمم واسه لگنچه شک داشتم کلا
اما این نکته از تست قلم چی بود!
یه چیزی نبود که بتونم استنباط کنم ولی خب بازم دنبالش میرم ببینم به نتیجه میرسم یا نه!
ممنونم از توجهت -
@Nastaran-Aghaei نکته ای که میگی کاملا منطقیه
ولی این نکته از تست خیلی سبز بود
این فصلو خیلی وقت پیش تستاشو زدم و باز باید بگردم دنبالش تا مطمئن شم که چی بوده! -
با توجه به شکل۳ صفحه ۷۱
کم ترین ضخامت بخش قشری کلیه در مجاورت لگنچه دیده میشه
شکل ۵ صفحه۷۲
بخشی از سرخرگ وابران ابتدا به شبکه ی مویرگی اطراف لوله های پیچ خورده نزدیک و دور می رود و بخشی از آن مستقیما به شبکه ی مویرگی دور لوله ی هنله می روددر پارامسی فشار اسمزی مایعات بدن از محیط اطراف بیشتر است
در شکل ۱۲ صفحه۷۶
راست روده ی ملخ دارای سلول های کشیده تری نسبت به روده استکلیه در (ماهیان غضروفی آب شور و کلا ماهیان آب شور و همچنین در خزندگان و پرندگان) توانایی بالایی در بازجذب داره
اما کلیه در دوزیستان قابلیت بالایی در بازجذب آب نداره!یه ترکیبی کوچولو با گوارش => در انسان کیسه ی صفرا (ترکیبات نمکی)را به روده اضافه می کند
امیدوارم دیر نشده باشه -
با توجه به شکل۳ صفحه ۷۱
کم ترین ضخامت بخش قشری کلیه در مجاورت لگنچه دیده میشه
شکل ۵ صفحه۷۲
بخشی از سرخرگ وابران ابتدا به شبکه ی مویرگی اطراف لوله های پیچ خورده نزدیک و دور می رود و بخشی از آن مستقیما به شبکه ی مویرگی دور لوله ی هنله می روددر پارامسی فشار اسمزی مایعات بدن از محیط اطراف بیشتر است
در شکل ۱۲ صفحه۷۶
راست روده ی ملخ دارای سلول های کشیده تری نسبت به روده استکلیه در (ماهیان غضروفی آب شور و کلا ماهیان آب شور و همچنین در خزندگان و پرندگان) توانایی بالایی در بازجذب داره
اما کلیه در دوزیستان قابلیت بالایی در بازجذب آب نداره!یه ترکیبی کوچولو با گوارش => در انسان کیسه ی صفرا (ترکیبات نمکی)را به روده اضافه می کند
امیدوارم دیر نشده باشه