هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
سگ تو این شانس نداشته ما. 
- 
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker سلام بر پنهان پیدا :) غزالههه، بعد مدتهااا 
 افتخاری دادییی 
 من نبودم همتون بودین، قبول نیست 
 چطوری!؟ @Miss-Joker 
 خوبم تو چطوری  
 خیلی ممنون بابت خوش آمد گویی صمیمی و گرم تان 
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fatemeh-jk 
 قضیه اونجا دارک میشه که پویامون رشتهش تجربیه برا کنکور هنر میخونم و قراره کنکور ریاضی بدم  
- 
روز به روز داریم بیشتر شبیه کره شمالی میشیم.اینترنت داره روز به روز کند تر میشه.  
- 
_Reza_ 
 تعداد ترمیم بیشتراز خود دانش آموزاست و این یعنی اونا درگیر ترن
- 
_Reza_ 
 تعداد ترمیم بیشتراز خود دانش آموزاست و این یعنی اونا درگیر ترن
- 
@fatemeh-jk در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: SiliS نه بنزین رو جز عشق قرار ندادم ولی جز علایق و favorite هام قرار دادم  آهان 
 پس یعنی یونتان عشق شماست ، بنزین چیزی که عشق شما محسوب نمیشه در حد دوستی ساده و بنزین کار مورد علاقه شما؟ این پست پاک شده! این پست پاک شده!
- 
_Reza_ پشت کنکوری هستم 
 که به خاطر فراموش کردن بعضی مباحث تشریحی کارم از دوازدهمی ها سختتره متاسفانه
- 
@fatemeh-jk در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: SiliS نه بنزین رو جز عشق قرار ندادم ولی جز علایق و favorite هام قرار دادم  آهان 
 پس یعنی یونتان عشق شماست ، بنزین چیزی که عشق شما محسوب نمیشه در حد دوستی ساده و بنزین کار مورد علاقه شما؟ SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پس یعنی یونتان عشق شماست بلی بلی عشق مایه    بنزین چیزی که عشق شما محسوب نمیشه در حد دوستی ساده و بنزین کار مورد علاقه شما؟ بذارید واضح تر بگم  
 درواقع وقتی وارد مکان پمپ بنزین میشم اتمسفر این مکان دارای مقدار زیادی بوی بنزین هست که واقعا عالیه و این رایحه مورد علاقه منه و این رایحه مورد علاقه منه
 مثل خیلیا که وقتی وارد گلخونه میشن و عاشق بوی گل و گیاهن   ️ ️پ.ن: چقد زیبا حرف زدم   
- 

ولی شاید زندگی با همین جنگیدنه که معنی پیدا میکنه....
- 
:))))))) 
- 
تهشم این شد 
 ک چرا درست کردی اصن؟
 نمیتونستی بری آماده بخری؟
 خونه رو دود برداشته
- 
:))))))) @Matrix اتفاقا خوب شده بودا 
 حداقلش بهت یاد داد بعضی وقتا خوبه به حرف پدر و مادر گوش نکنی
- 
........