هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mammal اسلیپ مود حالتیه که حداکثر برای 45 دقیقه تا یک ساعت میتونی کامپیوتر بزاری مثلا 15 دقیقه کار داری جایی (بیشتر از یه ساعت ضرر داره خودم تجربش کردم خیلی اسیب میزنه به سیستم) و بری کارتو انجام بدی برگردی .یه جورایی مثل خاموش کردن فرقش اینه که تو میتونی برنامه هارو باز بزاری به طوری که انگار خاموش نکردی.توی اسلیپ مود اطلاعات توی رم یا حافظه موقت ذخیره میشن و کامپیوتر میره تو حالت نیمه خاموش بعد میتونی بعد مثلا نیم ساعت بیای به کارت ادامه بدی بدون اینکه خاموش کردی باشی.چون خاموش و روشن کردن کامپیوتر زیاد به کامپیوتر اسیب میزنه(به خاطر این موضوع یه بار پاورم سوخت) ولی اگه بخای بیشتر از یه ساعت بزاری بری کاری انجام بدی برگردی باید بزاری رو هایبرنت البته رو اسلیپ مود هم میتونی بزاری ولی نزاری بهتره چون ضرر داره.توی هایبرنت اطلاعات رو هارد ذخیره میشه و تایم بیشتری نسبت به اسلیپ میتونه کامپیوتر نیمه خاموش باشه.
ولی در کل بیشتر از یه ساعت کامپیوتر رو اسلیپ یا هایبرنت نذار چون یه پاور اسیب میزنه.و همچنین هارد.اینو میگم چون تجربه کردم. -
moBn
عه من
️
-
@Dr_Eliov آره ولی دیگه اونقدر کیف نمیده
مث اونموقع که چتا رو باز کردن ولی بچه ها هنوز تودلی تبادل آیدی میکردن میگفتن پیوی کیف نمیده باید هیجان داشته باشه@ABR_DJ پس همینجا بگو برادر جان
-
@ABR_DJ پس همینجا بگو برادر جان
-
_Biliifti_
کدوم چیز دیگه ؟!؟
باز چه خوابی برام دیدین؟@Farhadd
خواب شیرین -
حس مزخرفی که استرس انجام یه کاری رو مضاعف میکنه
-
همچنین صدای او به صورت ضبط شده همراه با یک فایل دودویی (کد مورس) توسط یکی از فرستندههای فضایی اسپانیا به سمت یک سیاهچاله رفت.
-
.
آقا این تست #رایگان تنبلی و
اهـــمال کاری هست ، تــوصیه
میکنم ۵ دقیقه وقــت بـذاریـد
و تست رو انجامش بدیدhttps://esanj.ir/tuckman-procrastination-scale
ان شاءالله میخوایم متمرکز
باشیم روی درمان اهمال کاری
و تنبلی:|||جالب بود