هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ariana-a مرسی ازت 
 منم ارزوی بهترین ها رو دارم برات.:)ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a مرسی ازت 
 منم ارزوی بهترین ها رو دارم برات.:)  
- 
_Biliifti_ 
 وای من شب پا میشم میرم آب بخورم اینجوری میرم همشم سر صدا ایجاد میکنم که بقیه بیدار بشن @Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ 
 وای من شب پا میشم میرم آب بخورم اینجوری میرم همشم سر صدا ایجاد میکنم که بقیه بیدار بشن گفتم حالا علی رو منشن میکنی  
- 
_Biliifti_ تو اول حق بودی بعد دست و پا درآوردی  @ABR_DJ 
 به تفاهم کوتاه بودن سقف اینجا واسه من دیشب رسیدیم
- 
@ABR_DJ 
 به تفاهم کوتاه بودن سقف اینجا واسه من دیشب رسیدیم_Biliifti_ آره خلاصه تو اینجا حیف میشی  
- 
_Biliifti_ آره خلاصه تو اینجا حیف میشی  @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ آره خلاصه تو اینجا حیف میشی  amir ahmadi 
 منو میگه
- 
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ آره خلاصه تو اینجا حیف میشی  amir ahmadi 
 منو میگه_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ آره خلاصه تو اینجا حیف میشی  amir ahmadi 
 منو میگه     
- 
قابلیت ریپلای داخل گپ هم فعال بشه خوب میشه 
 با دو نفر که هم اسمن سخته حرف زدن
- 
بالاخره ریاضی رو فهمیدم.... 
- 
وقتی میبینم که تنها پسر 18 ساله ای در متروی تهران هستم که لباس لش نمیپوشم و ماسک مشکی نمیزنم و گردن بند صلیب نمیندازم لبخندی ملیح روی لبانم می نشیند....  
- 
وقتی میبینم که تنها پسر 18 ساله ای در متروی تهران هستم که لباس لش نمیپوشم و ماسک مشکی نمیزنم و گردن بند صلیب نمیندازم لبخندی ملیح روی لبانم می نشیند....  @Dex 
 و اگر من از کنار همچین پسری رد بشم به دید تحسین نگاش می کنم  
- 
وقتی میبینم که تنها پسر 18 ساله ای در متروی تهران هستم که لباس لش نمیپوشم و ماسک مشکی نمیزنم و گردن بند صلیب نمیندازم لبخندی ملیح روی لبانم می نشیند....  @Dex فارغ از کلیشه های جنسیتی، این مدل پسرا خیلی خوبن  اصن وقتی با لباسای مردونه معمولی انقدر جذاب میشین چرا این تیپ های مضخرف؟ بعضی پسرا حال بهم زنن اصن وقتی با لباسای مردونه معمولی انقدر جذاب میشین چرا این تیپ های مضخرف؟ بعضی پسرا حال بهم زنن
- 

#حس_خوب

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️

️
️