هر کی یه گزاره

-
@0Farzam0 فرزام اینو بعضیا نمیگیرنش واقعا نمیدونیم اینو خدای تو کنکورم ندادن اگر بدن معلوم میشه چی به چیه باید بقول آقا موقاریی دس به .......
-
گزاره:
نمیتوان گفت در روده باریک انسان هر لایه دارای بافت پیوندی سست، قطعا بافت پوششی و ماهیچه ای نیز دارد.منبع: موضوعی خیلی سبز
@0Farzam0
کنکور های اخیر دیگه بافت های رگ رو جدا از بافت های اون لایه در نظر میگیرن ،بنابراین طبق اون بخوایم بگیم این درسته -
@0Farzam0
کنکور های اخیر دیگه بافت های رگ رو جدا از بافت های اون لایه در نظر میگیرن ،بنابراین طبق اون بخوایم بگیم این درسته -
گزاره:
در لوله گوارش انسان، آنزیم های لوزالمعده در pH نزدیک 8 به گوارش انواع مواد و پپسینوژن در pH حدود 2 به گوارش پروتئین های غذا می پردازند. -
گزاره:
در لوله گوارش انسان، آنزیم های لوزالمعده در pH نزدیک 8 به گوارش انواع مواد و پپسینوژن در pH حدود 2 به گوارش پروتئین های غذا می پردازند. -
Rahman Aa
(~،+] -
_Reza_
اون گزاره دیروزی که گفتم بعضی واکنش های بدن بدون حضور آنزیم هست :مثالش رو الان تو کتابم دیدم نوشته بودم :تجزیه کربنیک اسید و تشکیل پیوند هیدروژنی ،نکته خوبیه -
همه آنزیم های موثر در واکنش های شیمایی در قسمتی از یاخته تولید میشود که می توان شاهد جدا شدن زیر واحد های رناتن از هم و آزاد شدن رنای پیک باشیم .
-
همه آنزیم های موثر در واکنش های شیمایی در قسمتی از یاخته تولید میشود که می توان شاهد جدا شدن زیر واحد های رناتن از هم و آزاد شدن رنای پیک باشیم .
-
Rahman Aa
منظور من این نبود ولی اینم میتونیم در نظر بگیریم چه جالب:]
البته همونم بخوایم بگیم تو سیتوپلاسم تولید شده توسط پیش سازش غیر مستقیم
نظری دیگه نداری؟ -
Rahman Aa
نظری دیگه نداری؟ -
Rahman Aa
نظری دیگه نداری؟ -
Ainoor
طیب الله انفاسکم:]
رنا های آنزیمی در هسته -
_Reza_
اون گزاره دیروزی که گفتم بعضی واکنش های بدن بدون حضور آنزیم هست :مثالش رو الان تو کتابم دیدم نوشته بودم :تجزیه کربنیک اسید و تشکیل پیوند هیدروژنی ،نکته خوبیه