هر کی یه گزاره

-
بافت پارانشیم خورش دارای یاخته های یکلایه ای هست که دور تا دور یاخته تخمزا را به طور کامل احاطه کرده است
-
این پست پاک شده!
-
_Reza_ شونصد بار اینو گفتم الانم میگم دقت ککنیددد سانتریول رشته های دوک را میسازد به عبارتی رشته های پروتینی دوک رو میسازد =سازماندهیی ****پروتین های رشته دوک متن پررنگدقتتتتتتتتتتت سازماندهی پروتیننن های رشته دوک میشه ساخت رشته دوک یا به عبارتی ساخت رشته های پروتینییی دوکککککککک //// دقتتتتتت پروتین رشته دوک متفاومت از رشته پروتینی دوک هست ریبوزوم پروتین رشته دوک میسازه سانتریول خود دوک رو میسازه که خود دوک از بهم پیوستن پروتین های رشته دوک هست
-
_Reza_ شونصد بار اینو گفتم الانم میگم دقت ککنیددد سانتریول رشته های دوک را میسازد به عبارتی رشته های پروتینی دوک رو میسازد =سازماندهیی ****پروتین های رشته دوک متن پررنگدقتتتتتتتتتتت سازماندهی پروتیننن های رشته دوک میشه ساخت رشته دوک یا به عبارتی ساخت رشته های پروتینییی دوکککککککک //// دقتتتتتت پروتین رشته دوک متفاومت از رشته پروتینی دوک هست ریبوزوم پروتین رشته دوک میسازه سانتریول خود دوک رو میسازه که خود دوک از بهم پیوستن پروتین های رشته دوک هست
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-
_Reza_ اصلا تولید میکنه هم درسته رضا ذدقت کن رشته دوک با پروتین رسشته دوک فرق داره ها به اینش دقت نمیکنی تو
-
Rahman Aa اون پیویه از این سبک بازیا
از وقتی داداش شد داش بعدش شد دا دیگه چه انتظاری از من دارید -
_Reza_ نه رضا این دا که ما میگیم تو
تورکی یه جور تاکیده به منظور داداش نیست دادا= تقریبا همون اره دیگه (توفارسی )