هر کی یه گزاره

-
Ainoor
زحمت تحلیلش هم میکشین؟ -
Ainoor
جید جید، جیدا !
هر چهار تاش غلطه
آقا رضا چطور فکر کردی چهار میشه -
@Deleted-Account0 گ ۱ تشخیص کمی مشکوکه ... هردو قابلیت تشخیص ندارن بلکه دریافت میکنن و به کمک مغزه که تشخیص میدن ... غلطه
-
نادرست؟
چشم انسان برخلاف چشم مار زنگی قادر به تشخیص پرتو های فروسرخ نیست
هر یاخته زنده بدن انسان که قادر به ایجاد رشته های پروتئینی اکتین و میوزین است،حاوی تارچه های ماهیچه ایست
هر جانوری که برای تنفس از شش استفاده می کند ،اسکلت درونی از جنس بافت پیوندی دارد
در بدن انسان کراتین ماده ایست که با از دست دادن فسفات ،میتواند انرژی لازم برای انقباض ماهیچه اسکلتی را فراهم کند
1 2 3 4
-
_Reza_
آیا مار پرتو های فروسرخ رو به کمک چشم های مبارک تشخیص میده:/؟! -
Ainoor
زحمت تحلیلش هم میکشین؟ -
_Reza_
آیا مار پرتو های فروسرخ رو به کمک چشم های مبارک تشخیص میده:/؟! -
بافت پارانشیم خورش دارای یاخته های یکلایه ای هست که دور تا دور یاخته تخمزا را به طور کامل احاطه کرده است
-
این پست پاک شده!
-
_Reza_ شونصد بار اینو گفتم الانم میگم دقت ککنیددد سانتریول رشته های دوک را میسازد به عبارتی رشته های پروتینی دوک رو میسازد =سازماندهیی ****پروتین های رشته دوک متن پررنگدقتتتتتتتتتتت سازماندهی پروتیننن های رشته دوک میشه ساخت رشته دوک یا به عبارتی ساخت رشته های پروتینییی دوکککککککک //// دقتتتتتت پروتین رشته دوک متفاومت از رشته پروتینی دوک هست ریبوزوم پروتین رشته دوک میسازه سانتریول خود دوک رو میسازه که خود دوک از بهم پیوستن پروتین های رشته دوک هست
-
_Reza_ شونصد بار اینو گفتم الانم میگم دقت ککنیددد سانتریول رشته های دوک را میسازد به عبارتی رشته های پروتینی دوک رو میسازد =سازماندهیی ****پروتین های رشته دوک متن پررنگدقتتتتتتتتتتت سازماندهی پروتیننن های رشته دوک میشه ساخت رشته دوک یا به عبارتی ساخت رشته های پروتینییی دوکککککککک //// دقتتتتتت پروتین رشته دوک متفاومت از رشته پروتینی دوک هست ریبوزوم پروتین رشته دوک میسازه سانتریول خود دوک رو میسازه که خود دوک از بهم پیوستن پروتین های رشته دوک هست
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-