هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام بچه ها چطورین؟
-
سلام بچه ها چطورین؟
I_Fatemeh_l هیسسسسسس.بچه ها خوابن
-
Mahdieh te محاسبات چی؟
@Mahdi-RE ببین یه ساعتایی هست خب، مثلا خودت مشخص میکنی چه عملیاتی رو انجام بدی که صداش خاموش بشه. مثلا از کمد اتاقت عکس بگیری، بعد تو باید حتما عکسه رو بگیری که صداش خاموش شه این باعث میشه خوابت بپره بهتر بیدار شی
-
سلام بچه ها چطورین؟
I_Fatemeh_l الان شما ساعت چند صبحا بیدار میشی؟
-
یه سوال داشتم!
خلاصه نویسی لازمه داشته باشم واسه جمع بندی دهم و یازدهمم؟؟
یکم وقت گیره بنظرم -
@Mahdi-RE ببین یه ساعتایی هست خب، مثلا خودت مشخص میکنی چه عملیاتی رو انجام بدی که صداش خاموش بشه. مثلا از کمد اتاقت عکس بگیری، بعد تو باید حتما عکسه رو بگیری که صداش خاموش شه این باعث میشه خوابت بپره بهتر بیدار شی
Mahdieh te اهان فهمیدم.خوبه پس
-
I_Fatemeh_l هیسسسسسس.بچه ها خوابن
@Mahdi-RE عه
چه زود خوابیدن
-
@Mahdi-RE عه
چه زود خوابیدن
I_Fatemeh_l الان ساعت رشد بچه هستش باید بخوابن که بزرگ بشن
-
یه سوال داشتم!
خلاصه نویسی لازمه داشته باشم واسه جمع بندی دهم و یازدهمم؟؟
یکم وقت گیره بنظرمI_Fatemeh_l نههه موقع جمع بندی عالیه
مخصوصا سال کنکورت. من نکات تستیم نوشتم -
I_Fatemeh_l الان شما ساعت چند صبحا بیدار میشی؟
Mahdieh te روزایی که امتحان دارم 5ونیم
روزایی که ندارم 9 -
I_Fatemeh_l الان ساعت رشد بچه هستش باید بخوابن که بزرگ بشن
@Mahdi-RE
-
Mahdieh te روزایی که امتحان دارم 5ونیم
روزایی که ندارم 9I_Fatemeh_l عه ۹ دیر نیست دخترم؟ خواستم بپرسم چطوری الان بیداری زودم بیدار میشی
-
I_Fatemeh_l نههه موقع جمع بندی عالیه
مخصوصا سال کنکورت. من نکات تستیم نوشتمMahdieh te
نکات تستی کافیه فقط بنویسم؟
چون کلیت درسه که باید بلد باشم این چیزای جزئیی ممکنه فراموش بشه -
I_Fatemeh_l عه ۹ دیر نیست دخترم؟ خواستم بپرسم چطوری الان بیداری زودم بیدار میشی
Mahdieh te در واقع من از 6ونیم که خورشید طلوع میکنه بیدار میشم ولی خب هی میگم حالا بلند شم چند دقیقه دیگه بلند شم تا میشه 9 خلاصه
-
@Venus655 حتما بعداز ظهری زیاد خوابیده حالا خوابش نمیاد
-
Mahdieh te
چون کلیت درسه که باید بلد باشم این چیزای جزئیی ممکنه فراموش بشهI_Fatemeh_l من شیمی رو خلاصه نویسی میکنم.در این حد بگم بهت اول درسنامه رو بخون دقیق بعد یه بار برا خودت بازگو کن مطالبو و نکات مهم رو بنویس ولی خیلی وارد جزئیات نشو الکی وقتت تلف میشه
-
Mahdieh te
چون کلیت درسه که باید بلد باشم این چیزای جزئیی ممکنه فراموش بشهI_Fatemeh_l ببین اول اون مبحثو بخون
بعد سعی کن از اون مبحث مهمترینا رو خلاصه کنی مثلا اگه فرمول آبو نوشته، نمیخواد وارد کنی توی دفترت دیگه. حالا با زبون خودت بنویس حالت داستانی و اینا (من اکثرا داستانی نوشتم) بعد با فلش و اینا بیشتر، یعنی استفاده از فعل رو به حداقل برسون مثلا اینجوری تابش خورشید به دریا >>> بخار آب >>> تشکیل ابر (مثلا) بعد تست که زدی نکات خوبشو هم بنویس
-
Mahdieh te در واقع من از 6ونیم که خورشید طلوع میکنه بیدار میشم ولی خب هی میگم حالا بلند شم چند دقیقه دیگه بلند شم تا میشه 9 خلاصه
I_Fatemeh_l اَ خوشبحالت واقعا
-
@Venus655 حتما بعداز ظهری زیاد خوابیده حالا خوابش نمیاد
I_Fatemeh_l حتما