هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
I_Fatemeh_l
به به نشانه های اهمال کاری میبینم
چرا باید یک دانش اموز پایه یازدهم از الان نتونه ادامه سخن وری رو پیش ببره و به دلیل ضعیف بودن سیستم عصبی زود بگه تموم کنیم این بحث رو ...
الان شما وارد یک مجمع علمی شدید و من باهاتون در اون مجمع علمی مخالفت کردم ، باید زود کنار بکشید و عقایدتون رو نتونین شرح بدین و بگید تمام!!!!
باید امر به معروف و نهی از منکر صورت بگیره
شاید اصلا شما ادامه ندادین کره زمین به خطر بیفته !!
کل کارت بانکیتون رو لطف کنید بانو:face_with_tears_of_joy:@Euphonious در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
I_Fatemeh_l
چرا باید یک دانش اموز پایه یازدهم از الان نتونه ادامه سخن وری رو پیش ببره و به دلیل ضعیف بودن سیستم عصبی زود بگه تموم کنیم این بحث رو ...
الان شما وارد یک مجمع علمی شدید و من باهاتون در اون مجمع علمی مخالفت کردم ، باید زود کنار بکشید و عقایدتون رو نتونین شرح بدین و بگید تمام!!!!
کل کارت بانکیتون رو لطف کنید بانو:face_with_tears_of_joy:موجودی کارت بانکی: ۵۵/۰۰۰ ریال😔💔
-
I_Fatemeh_l
کل کارت بانکیتون رو لطف کنید بانو:face_with_tears_of_joy:@Euphonious 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
0 تومان هست تقدیم کنم؟ -
@Henrita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@eel
خود اعضا منو به اجبار در این مسئولیت سخت گنجاندند😔😂
کدوم اعضا؟ منشن کن باید تجدید نظری صورت بگیرهتوهم که داری حرص میخوری 😕
بیخیالش سلامتیت مهم ترهنمیشه بابا ترمیمه خیلی نگرانم و همینطور فراری از درس
-
@Henrita سعی میکنم✨️
-
@eel
امروز نمیدونم چرا ولی یه نیرویی منو داره وادار میکنه با آقا فرهاد دعوا کنم نمیدونم چرا🤦🏻♀️😂😂😂
@Euphonious -
@Euphonious
😔😂ببین دادا اونجایی که میخوای زنگ بزنی ده برابر اون پولی که من قرار بود بهت بدم رو، بهت میدن
خودشون میدونن تو سر ۲۵ هزار تومن داری شماره کارت رد و بدل میکنی😔😂 -
@Henrita خدا کمکتون کنه رو کلمه (ن) در کنه رو ننوشتی زودی درستش کن الان به توهم میگه نمیدونم چند تومن واریز کن بخاطر غلط املایی🤣🤣🤣🤣
-
@Henrita
نزاع در محفل عمومی و ایجاد ناراحتی در جلوی چشم انظار ، بر خلاف انسان دوستیه بانو...
واقعا که !!:face_with_tears_of_joy: -
@ABR_DJ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
داری با جمله اخرت منو تهدید میکنی؟ -
@Euphonious 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
0 تومان هست تقدیم کنم؟ -
@Henrita خدا کمکتون کنه رو کلمه (ن) در کنه رو ننوشتی زودی درستش کن الان به توهم میگه نمیدونم چند تومن واریز کن بخاطر غلط املایی🤣🤣🤣🤣
I_Fatemeh_l
مرسی که گفتی😂 -
I_Fatemeh_l
صفر تومن؟!؟؟!
من اینقدر مفاصل دستم صرف تایپ شدن برای صفر تومن؟:face_with_tears_of_joy: -
I_Fatemeh_l
صفر تومن؟!؟؟!
من اینقدر مفاصل دستم صرف تایپ شدن برای صفر تومن؟:face_with_tears_of_joy:@Euphonious نمیدونم دیگه مشکل خودتونه😂
من الان فقط میتونم بخندم 🤣🤣🤣🤣 -
Ainoor بانو جای شما خالیست
-
@ABR_DJ 😂😂++
-
@Henrita
کو ناراحت کننده ..... کو؟!؟!
حرف بدون استناد ؟؟!!10 تومن
هوای اینجا هم بارونی هست ابراش سیاهن !! 20 تومن
سوما ادیت بعد از یاد اوری دوستان! 30 تومن
پیامک نیومد .... 40 تومن بابت تاخیر:face_with_tears_of_joy:@Euphonious 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-