امتحان دینی چطور بود؟
-
Kourosh Mousavi بازم ببینیم چند ساعت دیگه جوابا چی در میاد
حالا بعضیا میگن سوال 9 هم غلطهمیشه توحید عملی ک قبول ندارم
Houman M
وقتی از کلمات مبدا و خالق استفاده کرده توحید در خالقیت هستش -
Kourosh Mousavi بازم ببینیم چند ساعت دیگه جوابا چی در میاد
حالا بعضیا میگن سوال 9 هم غلطهمیشه توحید عملی ک قبول ندارم
Houman M
سوال ۱۰ چی نوشتی؟ -
Houman M
سوال ۱۰ چی نوشتی؟Kourosh Mousavi عمل
-
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
من احساس میکنم تشریحی ها یجوری بودن، اوکی نبودن همچین
بیایید یه چیزی بگید، نگید که فقط من برام یجوری بودن تشریحی ها@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
Kourosh Mousavi عمل
Houman M
۱۹؟ -
جواب های احتمالی امتحان امروز دینی
1-اصل توحید
2- گناه کن بعد توبه کن
3- امداد عام الهی
4- توحید در مالکیت
5-برای آشنایی با حالل و حرام در کسب و کار و تجارت باید با احکام تجارت آشنا شویم تا گرفتار کسی حرام نگردیم.
۶-غ
۷-ص
۸غ
۹) ص
۱۰ عمل
۱۱ تکذیب کنندگان دین
۱۲ فطرت
۱۳ جاهلیت
۱۴) فروپاشی خانواده
۱۵) رشد سریع علم
۱۶) مصرف زدگی
۱۷ ) الف
۱۸) معرفتی عمیق و والا
۱۹) می بایست علاوه بر توبه به سایر دستوراتی
که خداوند فرمان داده است عمل نمود. دستورات اخلاقی، عبادی و... .
۲۰) پیوند محکمی میان معرفت به خداوند و ایمان به او وجود دارد. همچنین ارتباط دقیقی میان ایمان به خدا و اخلاص برقرار است. بنابراین، هر قدر که معرفت ما به خداوند بیشتر شود به افزایش درجه اخلاص کمک خواهد کرد. پس خوب است ساعاتی را صرف تفکر در آیات و نشانه های الهی کنیم
۲۱) مرا این عزت بس که بنده ی تو باشم
و این افتخار بس که تو پروردگار منی
۲۲) وقتی موجب شرک است که این توانایی را از خود آنها و مستقل از خدا بدانیم. اما اگر این توانایی را صرفا از خدا و انجام آن را با درخواست اولیا از خداوند و به اذن خدا بدانیم عین توحید است و از این جهت مانند اثر شفابخشی داروست که خداوند به آن بخشیده است۲۳) مسئولیت
24-منظور از «سنّت هاي الهي» قوانين ثابت و اساسى «تكوينى» يا «تشريعى» الهى هستند كه قابل دگرگونى و تغيير نيستند، به طوري كه هم بر اقوام گذشته حاكم بوده اند و هم بر اقوام امروز و آينده حكومت خواهند كرد.
25-انقلاب علیه خود، یعنی قیام نفس لوامه (خود عالی) علیه نفس اماره (خود دانی). توبه در لغت به معنای بازگشت است و در مورد بندگان، به معنای بازگشت از گناه به سوی خداوند و قرار گرفتن در دامن عفو و غفران الهی است.26-گزینه 2
27-گزینه 3
28-حلال و جایز
29-حرام
30-مستحب
31-واحب کفایی
۳۲
توبه کننده باید بکوشد اگر ستمى بر مردم کرده است آن را جبران نماید و حقوق مادى یا معنوى آنها را در حد توان ادا کند و رضايت صاحبان حق را به دست آورد و اگر به آنان دسترسى ندارد، به نیابت از آنان صدقه دهد و برايشان دعاى خیر و طلب آمرزش نماید
33-راز و نیاز با خداوند و کمک خواستن از او موجب میشود که انسان به فقر و ناتوانی خودش بیشتر پی ببرد و این امر منجر به افزایش بندگی انسان در برابر خدا شده که در نتیجه باعث افزایش توبه و اخلاص فرد میشود
34- حاکمان بنیامیه و بنی عباس و بسیاری دیگر از حاکمانی که در سرزمینهای اسالمی بودند، حرمسرا تشکیل دادند و زنان زیادی را به دربار خود آوردند و حقوق الهی آنان را نادیده گرفتند۳۵
برخى چنین پنداشتهاند که قضا و قدر الهى با اختیار انسان ناسازگار است و تصور مىکنند تقدیر،
چیزى وراى قانونمندى جهان و نظم در آن است که وقتى به حادثهاى تعلق گرفت، هر قانونى را لغو و
هر نظمى را برهم مىزند؛ درحالى که دیدیم معنای قدر و قضای الهی این است که هر چیزی مهندسی
و قاعده خاص خود را دارد
که این قواعد، توسط انسان قابل یافتن و بهره گیری است. بدون پذیرش
قدر و قضای الهى هیچ نظمى برقرار نمىشود و هیچ زمینهاى براى کار اختیارى پدید نمىآید.
36-یعنی هر سختی که خدا به انسان میدهد برای پیشرفت خودش است و از روی دشمنی با انسان نیست
37)
1-رشد سریع علم
2-توانایی بهره مندی بیشتر از طبیعت
3-مشارکت مردم در ایجادحکومت۳۸
شخص، درونی ناآرام و
ٔ جدیدی جلوی روی او
شخصیتی ناپایدار داشته باشد؛ زیرا از یکسو هوای نفس وی هر روز خواسته
قرار میدهد و از سوی دیگر، قدرتهای مادی که هر روز رنگ عوض میکنند او را به بردگی جدیدی میکشاند -
Kourosh Mousavi منم شلیک گرفتم به نظرم کمتر از 50 درصد کمک کننده بود برای من حداقل
-
1-اصل توحید
2- گناه کن بعد توبه کن
3- امداد عام الهی
4- توحید در مالکیت
5-برای آشنایی با حالل و حرام در کسب و کار و تجارت باید با احکام تجارت آشنا شویم تا گرفتار کسی حرام نگردیم.
۶-غ
۷-ص
۸غ
۹) ص
۱۰ عمل
۱۱ تکذیب کنندگان دین
۱۲ فطرت
۱۳ جاهلیت
۱۴) فروپاشی خانواده
۱۵) رشد سریع علم
۱۶) مصرف زدگی
۱۷ ) الف
۱۸) معرفتی عمیق و والا
۲۰) پیوند محکمی میان معرفت به خداوند و ایمان به او وجود دارد. همچنین ارتباط دقیقی میان ایمان به خدا و اخلاص برقرار است. بنابراین، هر قدر که معرفت ما به خداوند بیشتر شود به افزایش درجه اخلاص کمک خواهد کرد. پس خوب است ساعاتی را صرف تفکر در آیات و نشانه های الهی کنیم
۲۲) وقتی موجب شرک است که این توانایی را از خود آنها و مستقل از خدا بدانیم. اما اگر این توانایی را صرفا از خدا و انجام آن را با درخواست اولیا از خداوند و به اذن خدا بدانیم عین توحید است و از این جهت مانند اثر شفابخشی داروست که خداوند به آن بخشیده است۲۳) مسئولیت
24-منظور از «سنّت هاي الهي» قوانين ثابت و اساسى «تكوينى» يا «تشريعى» الهى هستند كه قابل دگرگونى و تغيير نيستند، به طوري كه هم بر اقوام گذشته حاكم بوده اند و هم بر اقوام امروز و آينده حكومت خواهند كرد.
25-انقلاب علیه خود، یعنی قیام نفس لوامه (خود عالی) علیه نفس اماره (خود دانی). توبه در لغت به معنای بازگشت است و در مورد بندگان، به معنای بازگشت از گناه به سوی خداوند و قرار گرفتن در دامن عفو و غفران الهی است.26-گزینه 2
27-گزینه 3
28-حلال و جایز
29-حرام
30-مستحب
31-واحب کفایی
۳۲
توبه کننده باید بکوشد اگر ستمى بر مردم کرده است آن را جبران نماید و حقوق مادى یا معنوى آنها را در حد توان ادا کند و رضايت صاحبان حق را به دست آورد و اگر به آنان دسترسى ندارد، به نیابت از آنان صدقه دهد و برايشان دعاى خیر و طلب آمرزش نماید
33-راز و نیاز با خداوند و کمک خواستن از او موجب میشود که انسان به فقر و ناتوانی خودش بیشتر پی ببرد و این امر منجر به افزایش بندگی انسان در برابر خدا شده که در نتیجه باعث افزایش توبه و اخلاص فرد میشود
34- حاکمان بنیامیه و بنی عباس و بسیاری دیگر از حاکمانی که در سرزمینهای اسالمی بودند، حرمسرا تشکیل دادند و زنان زیادی را به دربار خود آوردند و حقوق الهی آنان را نادیده گرفتند۳۵
برخى چنین پنداشتهاند که قضا و قدر الهى با اختیار انسان ناسازگار است و تصور مىکنند تقدیر،
چیزى وراى قانونمندى جهان و نظم در آن است که وقتى به حادثهاى تعلق گرفت، هر قانونى را لغو و
هر نظمى را برهم مىزند؛ درحالى که دیدیم معنای قدر و قضای الهی این است که هر چیزی مهندسی
و قاعده خاص خود را دارد
قدر و قضای الهى هیچ نظمى برقرار نمىشود و هیچ زمینهاى براى کار اختیارى پدید نمىآید.
36-یعنی هر سختی که خدا به انسان میدهد برای پیشرفت خودش است و از روی دشمنی با انسان نیست
37)
1-رشد سریع علم
شخص، درونی ناآرام و
ٔ جدیدی جلوی روی او
قرار میدهد و از سوی دیگر، قدرتهای مادی که هر روز رنگ عوض میکنند او را به بردگی جدیدی میکشاندمارشمالو
۲ غلطه باید بکی
نا امیدی از رحمت خداوند -
Kourosh Mousavi همه همینو میگن ولی درخواست دارم ازت صفحه 9 کتابو ببینی خط اخری که نوشته همون سوال 8 هست بنظرت این فقط برای بقا نیست ؟ چون در زمان پیدایش و خلق شدن ما قدرت حرف زدن و عرض نیاز رو نداریم با اینکه نیاز رو داریم نمیتونیم بیانش کنیم و اینکه کلا مطلب زیر تیتر نیازمندی جهان به خدا در بقا اومده برا همین فک کنم سوال 8 غلط بود
https://dl.p30konkor.com/nahaei-tak/dini/dini-tajk-riazi-khordad1402.pdf -
مارشمالو
۲ غلطه باید بکی
نا امیدی از رحمت خداوندKourosh Mousavi این مال من نیست گذاشتن گروه
ولی اصلا به جواب من نزدیک نیس خیلی کم خصوصا تشریحی عمیق زد تو برجکم و نا امیدی وجودم فرا گرف:)))))))
-
Kourosh Mousavi این مال من نیست گذاشتن گروه
ولی اصلا به جواب من نزدیک نیس خیلی کم خصوصا تشریحی عمیق زد تو برجکم و نا امیدی وجودم فرا گرف:)))))))
مارشمالو
آخی
عب نداره برای بقیه خوب بخون -
مارشمالو
آخی
عب نداره برای بقیه خوب بخونKourosh Mousavi دیگه چه فایده ای داره
همینم خوب خونده بودم خدایی
تا حالا انقد دینی نخونده بودم
ولی انگار قفل شدم و نمیدونم چرا انقد زود پاشدم برگه دادم
با چه فکری -
مارشمالو
۲ غلطه باید بکی
نا امیدی از رحمت خداوندKourosh Mousavi بزرگوار فقط 2 غلطه؟ به نظر من بیشترش غلطه
-
1-اصل توحید
2- گناه کن بعد توبه کن
3- امداد عام الهی
4- توحید در مالکیت
۶-غ
۷-ص
۸غ
۹) ص
۱۰ عمل
۱۱ تکذیب کنندگان دین
۱۲ فطرت
۱۳ جاهلیت
۱۴) فروپاشی خانواده
۱۵) رشد سریع علم
۱۶) مصرف زدگی
۱۷ ) الف
۱۸) معرفتی عمیق و والا
27-گزینه 3
28-حلال و جایز
29-حرام
30-مستحب
31-واحب کفایی
۳۲
و قاعده خاص خود را دارد
37)
1-رشد سریع علم
شخص، درونی ناآرام و
ٔ جدیدی جلوی روی او
قرار میدهد و از سوی دیگر، قدرتهای مادی که هر روز رنگ عوض میکنند او را به بردگی جدیدی میکشاند -
Houman M
۱۹؟Kourosh Mousavi تزکیه نفس و دوری از گناه
ولی جواب درستش ص 94 عه -
سلام
عملکردتون چطور بود؟
20 میشید؟
من احساس میکنم تشریحی ها یجوری بودن، اوکی نبودن همچین
بیایید یه چیزی بگید، نگید که فقط من برام یجوری بودن تشریحی ها@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@راه-ابریشم-پرو-شیمی @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1402