هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Sevilay 
 بیخیال من الان دارم فکر میکنم که طراحه برای پس فردا چه نقشه های شومی کشیده  @Deleted-Account0 
 پس حق دارین 
 فیزیک و کلا حلیات ب نظرم راحتتر میشن برا آدم
 چون یاد گرفتیم برا کنکور اگه پیچوندن جواب بدین زیاد مشکلی پیش نمیاد نگران نباشین 
- 
هی.. میخوام از قوه تخیلم استفاده کنم و تصور کنم فردا امتحان فیزیکه 
- 
ترمیم معدل به لطف مراقبین ب شدت سختگیر اونقد خوب بود ک 
 هیچ کدوم از دانش اموزایی ک ترمیم زده بودن با نمره ای جز 19 و 19 به بالا از حوزه نیومدن بیرون
- 
هوووووومممممم 
- 
هی.. میخوام از قوه تخیلم استفاده کنم و تصور کنم فردا امتحان فیزیکه Michael Vey 
 قوه تخیلتو اِمحا کن
- 
هی.. میخوام از قوه تخیلم استفاده کنم و تصور کنم فردا امتحان فیزیکه Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هی.. میخوام از قوه تخیلم استفاده کنم و تصور کنم فردا امتحان فیزیکه شتتتتتتتتتتت خاک تو سرمممممم ساعت 7 عه من تازه صفحه 8 کتابم نههه اینم مث دینی گند میزنم شتت چجوری برسممممم اتنسشببناسیمانس 
- 
Michael Vey 
 قوه تخیلتو اِمحا کن@Dex ینی چی اصن  
- 
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هی.. میخوام از قوه تخیلم استفاده کنم و تصور کنم فردا امتحان فیزیکه شتتتتتتتتتتت خاک تو سرمممممم ساعت 7 عه من تازه صفحه 8 کتابم نههه اینم مث دینی گند میزنم شتت چجوری برسممممم اتنسشببناسیمانس Michael Vey 
 نهایی های فیزیک خیلی سادسا...
 البته اگه نخوان سختش کنن...
- 
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هی.. میخوام از قوه تخیلم استفاده کنم و تصور کنم فردا امتحان فیزیکه شتتتتتتتتتتت خاک تو سرمممممم ساعت 7 عه من تازه صفحه 8 کتابم نههه اینم مث دینی گند میزنم شتت چجوری برسممممم اتنسشببناسیمانس Michael Vey یه ویرایش بزن انجمن ریخته به هم از کادر میزنه بیرون 
- 
فرزام تو مریضی بمولا 
- 
Michael Vey 
 نهایی های فیزیک خیلی سادسا...
 البته اگه نخوان سختش کنن...@Dex ولم کننن هرچقدم اسون باشه نخوندم فردا گند میزنم..  
- 
@Dex ینی چی اصن  Michael Vey 
 ینی محوش کن ...
 بفرستش به مُحاق
- 
Michael Vey 
 ینی محوش کن ...
 بفرستش به مُحاق@Dex در بور 
- 
@Mr-Amir1 
 خیلی خوندم خیلی  
 ولی ریاضیم خوب بودا ی صفحه و نیم نوشته بودم خرداد
 اما درکل همه سوالای نهاییشو درس ب درس بزن تمرینای کتاب حل کن
 برا هر فصل ی کوچولو خلاصه فرمول و نکته بنویس قبل امتحان بخون
 حتی فعالیتای مثل رسم بیضی با نخ بخون دی سوال داده بودن
- 
@Dex در بور Michael Vey 
 وات
- 
عذاب وجدان گرفتم... حالا ک اینجام منشنای عزیزمو جواب میدمم 
- 
@Mr-Amir1 سلام 
 با تقسیم 3.6 قبوله اون کار برا علوم بود 
 ایول یکی اینجا پیدا شد که ترمیم فیزیک داره من 19.25 شدم و جوگیرانه انتخاب کردم  
 کامل خوندی؟
- 
@Dex حالا برو دنبال معنیش  

شعردانه
شعردانه