هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD سلاااام زهراا چطوری؟  سلااااام  
 همچنان درگیر نقاشی🫤
 تو چطوری؟
 شما نقاشی ندارین عنترا؟  
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی بدترش اینه که شبش بفهمی 
 این سخت تره به نظرمشاید... 
 من شبش داشتم فیلم اون دختره شطرنج باز رو میدیدم  
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD 
 خیلی خوبه که چیزایی از دوران مدرسه دارین که به خیر یاد میکنیناین خیر بود؟   
 خاطره خیلی دارم لعنتی
 مخصوصا راهنمایی
 یادم میوفته بغض میکنم
 .
 و میدونم عکسای این روزا هم یه زمانی خاطره میشن و براشون بغض میکنم(این بدتره)🥲
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD 
 خیلی خوبه که چیزایی از دوران مدرسه دارین که به خیر یاد میکنیناین خیر بود؟   
 خاطره خیلی دارم لعنتی
 مخصوصا راهنمایی
 یادم میوفته بغض میکنم
 .
 و میدونم عکسای این روزا هم یه زمانی خاطره میشن و براشون بغض میکنم(این بدتره)🥲@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD 
 خیلی خوبه که چیزایی از دوران مدرسه دارین که به خیر یاد میکنیناین خیر بود؟   هووم اره به نظرم  خاطره خیلی دارم لعنتی 
 مخصوصا راهنمایی
 یادم میوفته بغض میکنم
 .
 و میدونم عکسای این روزا هم یه زمانی خاطره میشن و براشون بغض میکنم(این بدتره)🥲من خاطره تا الان با مدرسم ساختم 
 دردناکش اینه
 با همه ادماس کلاس نمیشه خاطره خوب ساخت
- 
اینقدر برای ادبیات استرس دارم یه حالت خنثی پیدا کردم انگار این یه حالت طبیعیه...! 
 معنی واژه ها و قواعد خوندم
 تحلیل متن درس ده تا ۱۲ رو هم انجام دادم
 جمعا ۱۳ درس رو متن درسشون تحلیل نکردم
 حفظ شعر و تاریخ ادبیات هم هنوز بهش نرسیدم
 طول ترم خود معلمه چیزی به عهده ما نمیذاشت مثلا پرسش کلاسی داشتیم یکم میخوندم اما کلا رهاش کردم امیدم فقط به اینه ۹ درس اولی که امتحان ترم اول بوده رو تقریبا یادم باشه اونا با سرعت بیشتری بخونم  
- 
اون اتفاق که افتاد خیلی از آدمای اطرافم خودشونو بهم نشون دادن 
- 
بخصوص داییام 
- 
اینقدر برای ادبیات استرس دارم یه حالت خنثی پیدا کردم انگار این یه حالت طبیعیه...! 
 طول ترم خود معلمه چیزی به عهده ما نمیذاشت مثلا پرسش کلاسی داشتیم یکم میخوندم اما کلا رهاش کردم امیدم فقط به اینه ۹ درس اولی که امتحان ترم اول بوده رو تقریبا یادم باشه اونا با سرعت بیشتری بخونم  @m-mahdi-kavoosi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اون شلوار های وصله دار 
 و حمله حیدری
 و نویسنده های خارجی رو اول بخون مث تاگور و باخ و این داستانا6 نمونه سوال اخر سایت قلمچی رو هم دانلود کن حل کن به احتمال زیاد استادت چند تا ازا ونجا کپی میکنه 
- 
اون اتفاق که افتاد خیلی از آدمای اطرافم خودشونو بهم نشون دادن @Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اون اتفاق که افتاد خیلی از آدمای اطرافم خودشونو بهم نشون دادن @Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بخصوص داییام وقتی دیدت نسبت به ادما عوض میشه 
 زندگی هعی سخت و سخت تر میشه
 به خصوص اگه اینکه سنت زیاد نباشه
- 
 طول ترم خود معلمه چیزی به عهده ما نمیذاشت مثلا پرسش کلاسی داشتیم یکم میخوندم اما کلا رهاش کردم امیدم فقط به اینه ۹ درس اولی که امتحان ترم اول بوده رو تقریبا یادم باشه اونا با سرعت بیشتری بخونم  
- 
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD 
 خیلی خوبه که چیزایی از دوران مدرسه دارین که به خیر یاد میکنیناین خیر بود؟   هووم اره به نظرم  خاطره خیلی دارم لعنتی 
 مخصوصا راهنمایی
 یادم میوفته بغض میکنم
 .
 و میدونم عکسای این روزا هم یه زمانی خاطره میشن و براشون بغض میکنم(این بدتره)🥲من خاطره تا الان با مدرسم ساختم 
 دردناکش اینه
 با همه ادماس کلاس نمیشه خاطره خوب ساخت@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD 
 مخصوصا راهنمایی
 یادم میوفته بغض میکنم
 .
 دردناکش اینه
 با همه ادماس کلاس نمیشه خاطره خوب ساختبا همه که نه/: 
 حتی با بعضی هاشونم خاطره بد
 ولی به هرحال بخشی از گذشته ی تویی هستن که الان اینجاست
 به نظر من همشون ارزشمندن..
- 
سال دوازدهم: 
  گلستان گلستان سعدی سعدی
  کلیله و دمنه کلیله و دمنه ترجمه نصرالله منشی ترجمه نصرالله منشی
  روایت سنگر سازان ۲ روایت سنگر سازان ۲ عیسی سلمانی لطف آبادی عیسی سلمانی لطف آبادی
  قصهی شیرین و فرهاد قصهی شیرین و فرهاد احمد عرب لو احمد عرب لو
  مثنوی معنوی مثنوی معنوی مولوی مولوی
  فیه ما فیه فیه ما فیه مولوی مولوی
  فی حقیقة العشق فی حقیقة العشق شهاب الدین سهرودی شهاب الدین سهرودی
  تمهیدات تمهیدات عین القُضات همدانی عین القُضات همدانی
  مثل درخت در شب باران مثل درخت در شب باران محمدرضا شفیعی کدکنی (متخلص به م.سرشک) محمدرضا شفیعی کدکنی (متخلص به م.سرشک)
  از پاریز تا پاریس از پاریز تا پاریس محمد ابراهیم باستانی پاریزی محمد ابراهیم باستانی پاریزی
  تذکرة الاولیا تذکرة الاولیا عطار نیشابوری عطار نیشابوری
  کویر کویر دکتر علی شریعتی دکتر علی شریعتی
  بخارای من ایل من بخارای من ایل من محمد بهمن بیگی محمد بهمن بیگی
  دری به خانه خورشید دری به خانه خورشید سلمان هراتی سلمان هراتی
  تیرانا تیرانا محمد رضا رحمانی(مهرداد اوستا) محمد رضا رحمانی(مهرداد اوستا)
  سانتاماریا سانتاماریا سید مهدی شجاعی سید مهدی شجاعی
  در حیاط کوچک پاییز در زندان در حیاط کوچک پاییز در زندان اخوان ثالث اخوان ثالث
  منطق الطیر منطق الطیر عطار نیشابوری عطار نیشابوری
  سندباد نامه سندباد نامه ظهیری سمرقندی ظهیری سمرقندی
  کباب غاز کباب غاز محمد علی جمالزاده محمد علی جمالزاده
  ارمیا ارمیا رضا امیرخانی رضا امیرخانی
  هوا را از من بگیر خندهات را نه هوا را از من بگیر خندهات را نه پابلو نرودا پابلو نرودا
  شعر مسافر شعر مسافر یوهان کریستف فردریش شیللر یوهان کریستف فردریش شیللر
  غزلوارهها غزلوارهها شکسپیر شکسپیر
  قصههای دوشنبه قصههای دوشنبه آلفونس دوده ترجمهی عبدالحسین زرّین کوب آلفونس دوده ترجمهی عبدالحسین زرّین کوبجالب بود 
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD 
 مخصوصا راهنمایی
 یادم میوفته بغض میکنم
 .
 دردناکش اینه
 با همه ادماس کلاس نمیشه خاطره خوب ساختبا همه که نه/: 
 حتی با بعضی هاشونم خاطره بد
 ولی به هرحال بخشی از گذشته ی تویی هستن که الان اینجاست
 به نظر من همشون ارزشمندن..
- 
I_Fatemeh_l فردا امتحان نداری؟؟ @Mahdi-RE نه خداروشکر  
- 
ولی عالی بود .. 
 سکوتش رو دوست داشتم
 جون میداد واسه درس خوندن:)
- 
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD سلاااام زهراا چطوری؟  سلااااام  
 همچنان درگیر نقاشی🫤
 تو چطوری؟
 شما نقاشی ندارین عنترا؟  
- 
@Mahdi-RE نه خداروشکر  I_Fatemeh_l خوبه 
 ما فردا زبان داریم

|
 |

شعردانه
شعردانه