هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ هیچی میترا اندرلاین میترا  یعنی تو و مشکین .... 
 فتی دوصفر0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ درخشان نبود خیلی 
 ۱۸/۷۵
 ولی میدونم بهتر از اینم نمیشم دیگه حوصلشم نبود حوصلشم نبودمن دوازدهم که دادم شدم 19.25 شهریور ترمیم شدم 18.75 و خداد به داد فردام برسه    
- 
زُل....خیره نگاه کردن 
 زِل....شدت و حدت
 ظِل.....گمراهی و ضلالت
 ظَل......تاریکی
 زَل.....لغزش و خطاصناعی.....صنعتی 
 سنایی......شاعر
 ثنایی.......حمد و ستایش
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ هیچی میترا اندرلاین میترا  یعنی تو و مشکین .... 
 ۱۸/۷۵
 ولی میدونم بهتر از اینم نمیشم دیگه حوصلشم نبود حوصلشم نبودمن دوازدهم که دادم شدم 19.25 شهریور ترمیم شدم 18.75 و خداد به داد فردام برسه    _Mitra_ اوه چه خوب شدی 
- 
 ۱۸/۷۵
 ولی میدونم بهتر از اینم نمیشم دیگه حوصلشم نبود حوصلشم نبودمن دوازدهم که دادم شدم 19.25 شهریور ترمیم شدم 18.75 و خداد به داد فردام برسه    _Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ هیچی میترا اندرلاین میترا  یعنی تو و مشکین .... 
 ۱۸/۷۵
 ولی میدونم بهتر از اینم نمیشم دیگه حوصلشم نبود حوصلشم نبودمن دوازدهم که دادم شدم 19.25 شهریور ترمیم شدم 18.75 و خداد به داد فردام برسه    خب میخوای حتما ۲۰شی:/؟ 
- 
زُل....خیره نگاه کردن 
 زِل....شدت و حدت
 ظِل.....گمراهی و ضلالت
 ظَل......تاریکی
 زَل.....لغزش و خطاصناعی.....صنعتی 
 سنایی......شاعر
 ثنایی.......حمد و ستایش
- 
_Mitra_ پر پیچ و خم 
 شصت خم یعنی پر پیچ و خم
- 
_Mitra_ هیچ درسی 
 اره میشد
- 
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ هیچی میترا اندرلاین میترا  یعنی تو و مشکین .... 
 ۱۸/۷۵
 ولی میدونم بهتر از اینم نمیشم دیگه حوصلشم نبود حوصلشم نبودمن دوازدهم که دادم شدم 19.25 شهریور ترمیم شدم 18.75 و خداد به داد فردام برسه    خب میخوای حتما ۲۰شی:/؟ 
- 
_Mitra_ پر پیچ و خم 
 شصت خم یعنی پر پیچ و خم
- 
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ پر پیچ و خم 
 شصت خم یعنی پر پیچ و خمها عدد 60    
 من اینو میخوندم شصتِ خم /:
- 
این پست پاک شده!
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خو اره         ️ ️ نه آقو من فقط فارسی و شیمی و ریاضی و سلامت و هویتو 20 بشم بقیه نشم اشکال نداره      
- 
مرا تبارِ خونی گلها 
 به زیستن متعهد کرده است
 تبار خونی گلها میدانید ؟#فروغ_فرخزاد 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خو اره         ️ ️ نه آقو من فقط فارسی و شیمی و ریاضی و سلامت و هویتو 20 بشم بقیه نشم اشکال نداره      _Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خو اره         ️ ️ نه آقو من فقط فارسی و شیمی و ریاضی و سلامت و هویتو 20 بشم بقیه نشم اشکال نداره      اخه مگه چیزیم میمونه دیگه؟  
 موفق باشی 
- 
قبولِ دعوتِ دریا 
 دشوار است
 ممکن است هیچکدام از این کتابها
 به رازِ نوشتنِ تشنگی نرسند.
 من هنوز هم
 منکرِ دردهای مخفیِ خویشم#سید_علی_صالحی 

|
 |

شعردانه
شعردانه