هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دام دام دارارام لام لام..... ️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
من -
لیم لیم لیلیلم ردد دین.....
-
کیا فردا زبان دارن؟
-
0yasin.sh0
خواهش می کنم عزیز
طرح دیگه ای زدی سریع بفرست روحیه بدم
-
وقتی چیزی را از دست می دهید ؛
درسی که از آن گرفتید را از دست ندهید!اگر خطایی رو دوباره انجام دادی یعنی انتخابش کردی....
پس از انتخاب خودت گله نکن... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی اثبات که نه ولی
اینطوری حفظ کن که اگه دوتا ترکیب باهم جمع بشن که بالاها برابر باشن پایینا یدونه اختلاف داشته باشن
میشه ترکیب یدونه بیشتر از عدد ثابت از اون عدد کوچیکه پایینیاهااا ،هر چند یه جوریه ولی یادش می گیرم مرسی
-
آدم خوبه هر چی میخواد باشه ولی حزب باد نباشه:))
-
Zahra.HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چطورم؟
ناامیدم از درسی که میدونم نمیتونم تموم کنم..
یکم خوشحالم واسه جمعه ای که ۱۰۰ بیخودی تموم نشد
و یکم کنجکاوم واسه قسمت آخر فیلمی که قراره بیاد..من یجوری شدم تورو نمیدونم
Zahra.HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو چه خبر ؟خوبی؟
کجاهایی؟
دلم برات تنگ شده🥺️منم خوبم درگیر امتحانا فردا زیست دارم حس میکنم بلد نیستم ولی بدم یه همچین چیزی ولی خب اصلا یک دور هم کتاب رو نخوندم و این عجیبه
منم دلم برات تنگت بود ببخشید ما کوچیک تر بودیم باید خبر میگرفتیم شرمنده -
Reza-H میگم تو پسر خوبی هستی داداش
مرسی بابت تشویق -
پرستو بابایی اثبات که نه ولی
اینطوری حفظ کن که اگه دوتا ترکیب باهم جمع بشن که بالاها برابر باشن پایینا یدونه اختلاف داشته باشن
میشه ترکیب یدونه بیشتر از عدد ثابت از اون عدد کوچیکه پایینی -
الان مسئله اینکه
خاموش کنم یا بزارم sleep؟ -
از ریتمش
نوشتارش
مفهومش
کلا همش خوشم میاد
و البت ارتباطش با خودم! -
جمله بی قراریت از طلب قرار توست
طالب بی قرار شو تا که قرار آیدت -
پرستو بابایی خب باید فکر کنم
نه حالا ببین من اگه یادم نره(چون یادم میره پس تو شاد پیام بده)
چک می کنم اطلاع میدم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ههه آره
به تو مربوط نیست -
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita
اگر نظر مخالف شما را عصبانی میکند، نشان آن است که شما ناخودآگاه میدانید که دلیل خوبی، برای آنچه فکر میکنید درست است، ندارید. اگر کسی اصرار کند که جمع دو با دو برابر پنج است یا ایسلند روی خط استوا قرار دارد شما بیشتر احساس دلسوزی میکنید تا خشم؛ مگر اینکه آنقدر کم از حساب و جغرافی بدانید که نظر او عقیدهی شما را به لرزه درآورد!- برتراند راسل
اینو بشون بگو
اینم حرفیه و قبول دارم
ولی مسئله اینا کلا نپذیرفتن حرف مخالفه -
Zahra.HD پومودرو یه تقسیم بندی بازه مطالعه هست که بعد هر ۲۵ دقیقه ۵ دقیقه استراحت هست که این یک پومودرو هست و بعد چهار تا پومودرو یک استراحت ۱۵ دقیقه ای هست
واسه شروع مطالعه هست... میگی فقط قراره ۵ دقیقه درس بخونم و ۵ دقیقه تمام حواس و تمرکزت درگیر اون فعالیت درسی و غیردرسی هست که میخوای انجام بدی
پست 316282 از 1000113