هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Reza_ پیتزا و الس و میل فک کنم و..
Michael Vey
اه
اون میل میشد....
هرچی گوش دادم نفهمیدم
هی فک کردم میگه ایت -
@Matrix میدونستی خلاف قانونه و درواقع باید بقولی دهن اون معلمه سرویس میشد بخاطر اینکارش؟
Michael Vey
نمی دونم
ضبط نداشتن خب
معلمه هم خیلی بد میخوند.... -
@ABR_DJ نه منظورم این بود که اینجور کارا خوراک رضاست و گرنه معلومه که دخالتی نمیکنه
-
_Reza_ اششکال نداره 25 صدم کم میشه
من رایتینگو شک دارم اونجا ک تاپیک و کنترولینگو میخواست.. من دیدم کل موضوع درمورد ویدیو گیمه تاپیکو زدم ویدیو گیم.. ولی حس میکنم اشتبه و میشد چیلدرنMichael Vey تاپیک همون اول جمله بود فکر کنم من زدم چیلدرن دونت پلی ویدیو گیمر ... یکی دیگ هم بود اسمش دقیق یادم نیست ک کمی بعد مقدمه میاد ۳ دلیلو براش نوشتم درسته ؟
-
Michael Vey تاپیک همون اول جمله بود فکر کنم من زدم چیلدرن دونت پلی ویدیو گیمر ... یکی دیگ هم بود اسمش دقیق یادم نیست ک کمی بعد مقدمه میاد ۳ دلیلو براش نوشتم درسته ؟
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کمی بعد مقدمه میاد
ساپورتینگو میگی یا آیدیا کنترولینگ?
-
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کمی بعد مقدمه میاد
ساپورتینگو میگی یا آیدیا کنترولینگ?
-
Michael Vey تاپیک همون اول جمله بود فکر کنم من زدم چیلدرن دونت پلی ویدیو گیمر ... یکی دیگ هم بود اسمش دقیق یادم نیست ک کمی بعد مقدمه میاد ۳ دلیلو براش نوشتم درسته ؟
_Reza_ کنترولینگو نمیگی مگه؟ اگ چیلدرن درس باشه باید تو تاپیک مینوشتی چیلدرن و تو کنترولینگ مینوشتی دونت پلی...
-
واسه ریاضی دو روز پیش
مراقبمون آدم نچسبی نبود
گفت خیلی خسته ام بچه ها گفتن سرتونو بزارید رو میز نگران ما هم نباشید....
بعد گفت دخترم امروز مثل شما نهایی داره
باز گفتن شما امروز به ما کمک کنید خدا به دخترتون کمک می کنه....
میخندید.... -
_Reza_
تو کنترولینگ که باید همون بعد از چیلدرن رو مینوشتی ... -
کاش یادبگیرم بیشتر از نیاز حرف نزنم
️
-
Matin Mousavi 1 امروز یَک کوفته ای خوردممم پر گوووشتتت چرب و چیلیییی خوش مزههههه جات خالی
Michael Vey به مه چه
-
سلطانننننن
-
بی انداره کلافه ام .....
-
سلطانننننن
Matin Mousavi 1 تایسونه؟
-
چـ ـ ـرخ بازیگر از این
بازیـ ـچه ها
بسیار دارد -