هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
تو هم که اسپرسو دوبلچقد این اسپرسو زهرماره
اصن درک نمیکنم
ترجیح میدم بجاش شیرینی بخورم -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینکه بعد از “رها کن غمت را رها کنِ” شجریان ترک بعدی رفت رو کاروان بنان و “رهایی از غم نمیتوانم” نشون میده که خانم هایده راست میگفتن “غم با من زاده شده منو رها نمیکنه”
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Valicheki
-
@0yasin-sh0 واقعا؟
خب من یه مدتیه مشکلی برام پیش اومده و به هر دری میزنم هیچ جوره حل نمیشهنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 اوهوم معلومه یا حداقل من اینطوری متوجه شدم
-
@0yasin-sh0
اصن درک نمیکنم
ترجیح میدم بجاش شیرینی بخورمنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
بجاش قهوه گُلد....دوست داشتنی...ناناز
شیرینی؟...ساق عروووووس🥹🥹 -
@ABR_DJ حاضرم 10 سال از عمرمو بدم.
برم اون موقع اونجا باشمنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE چرا ۱۰ سال
۱۰سال کمه بنظرم -
شبتون بخیر
-
@0yasin-sh0 واقعا؟
خب من یه مدتیه مشکلی برام پیش اومده و به هر دری میزنم هیچ جوره حل نمیشهنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب من یه مدتیه مشکلی برام پیش اومده و به هر دری میزنم هیچ جوره حل نمیشه
هرچی هست انشاالله حل بشه
-
@0yasin-sh0
اصن درک نمیکنم
ترجیح میدم بجاش شیرینی بخورمنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa گومشو بابا اسپرسو به این خوبی
-
@Venus655 اوهوم معلومه یا حداقل من اینطوری متوجه شدم
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 دیگه خسته شدم
نمیدونم شاید مشکلات رو بزرگ می بینم -
@0Farzam0 نه این عمومیه پس به درد نمیخوره
چیزی که همیشه تو ذهنمه اینه که با ی پسر بد قواره ازدواج کنم و بعد انقد غذاهای خوشمزه بپرم که چاق بشه بره باشگاه خوش هیکل بشه بعد فقط مال من باشه@Fateme-goli
سم -
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب من یه مدتیه مشکلی برام پیش اومده و به هر دری میزنم هیچ جوره حل نمیشه
هرچی هست انشاالله حل بشه
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 ان شاالله
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@ABR_DJ
زیر آب؟
️
-
ولیچکی
من چیم؟
شیرین
تلخ؟ -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پووووفففف
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
@Venus655 شایدم واسه اینکه دقیق تر یه سری چیزا رو ببینیم یه ذره بین دستمون گرفتیم غافل از اینکه همون ذره بین داره مشکلاتو بزرگ نشون میده
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 باید خسته بشی کلا خسته شدن رواله همه کار ها هست حتی اسون ترین کار هم که طولانی بشه خسته کننده هست پس نمیگم خسته نباش و این چیزا و صرف میگم حق داری...
خودت داری میگی بزرگ میبینی دیدتو عوض کن -
@Venus655 باید خسته بشی کلا خسته شدن رواله همه کار ها هست حتی اسون ترین کار هم که طولانی بشه خسته کننده هست پس نمیگم خسته نباش و این چیزا و صرف میگم حق داری...
خودت داری میگی بزرگ میبینی دیدتو عوض کننوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 سلام یاسین خوبی؟چخبر؟
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها واسه همایش های نهایی کدوم استاد رو پیشنهاد میدین؟
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ سلام داداشم فدات خوبم هیچ هم استرس از عربی هم نداشتن استرس،نکه دیروز ک نخوندم امروزم نصف روز نخوندم خانواده بحث شد که چرا نخوندی و اینا،البته سر ریاضی هم همین بود سر زیست هم همچنین کلا عادت کردم به این وضع
تو چطوری چخبر؟