هر کی یه گزاره😁😁😁
-
Reza-H طبق کتاب سامانه گردش مواد باز هست وبسته چیزی بهعنون سامانه گردش خون باز درکتاب نیستاین از پایه غلطه
-
-
گزاره
در نوعی جهش که با توجه به کاریوتیپ نمی توان از وجود آن آگاه شد اگر تعداد نوکلئوتید های حذف شده مضرب ۳ باشد تغییر چارچوب می تواند روی دهد
-
گزاره
در نوعی جهش که با توجه به کاریوتیپ نمی توان از وجود آن آگاه شد اگر تعداد نوکلئوتید های حذف شده مضرب ۳ باشد تغییر چارچوب می تواند روی دهد
-
گزاره
-
_Reza_ در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@Soniaaa گزاره درست حسابی که فرداروزی به کارمون بیاد باید اینطور باشه
نظر لطفته ✨
@Soniaaa گزاره درسته جهش های کوچک مثل حذف و اضافه و جانشینی رو با کاریوتیپ نمیشه تشخیص داد و حتی اگه حذف مضرب ۳ هم باشه میتوان تغییر در چارچوب مشاهده کرد .
اما تو دام افتادی😂😂
ممکن است که سه نوکلئوتید و یا مضاربی از ۳ از جاهای متفاوت از رشته حذف یا اضافه شوند -
این گزاره رو لطفاً تحلیل کنید خودم مشکل دارم🌻
در کرم لوله ای وقوع هر نوع جهش کوچک در یک ژن رمز کننده پروتئین همواره توالی یک رنای پیک فاقد رو نوشته اینترون را تغییر میدهد
-
@Soniaaa گزاره درست حسابی که فرداروزی به کارمون بیاد باید اینطور باشه
نظر لطفته ✨
@Soniaaa گزاره درسته جهش های کوچک مثل حذف و اضافه و جانشینی رو با کاریوتیپ نمیشه تشخیص داد و حتی اگه حذف مضرب ۳ هم باشه میتوان تغییر در چارچوب مشاهده کرد .
اما تو دام افتادی😂😂
ممکن است که سه نوکلئوتید و یا مضاربی از ۳ از جاهای متفاوت از رشته حذف یا اضافه شوند -
_Reza_
آخ ببخشید چپکی خوندم پیامتو اره میتوان مشاهده کرد
توضیحات هم ادیت زدم
معایب استفاده از تایپ صوتی🤦🏻♀️
چون بولدش کردی فک کردم نوشتی نمیتوان😂🤦🏻♀️ -
_Reza_
آخ ببخشید چپکی خوندم پیامتو اره میتوان مشاهده کرد
توضیحات هم ادیت زدم
معایب استفاده از تایپ صوتی🤦🏻♀️
چون بولدش کردی فک کردم نوشتی نمیتوان😂🤦🏻♀️ -
_Reza_
اونیکی گزاره رو هم ی نگا بنداز 🌻 -
سوال
لفظ کروموزوم های هم ساختار
یعنی همتا یا خواهری؟ -
این گزاره رو لطفاً تحلیل کنید خودم مشکل دارم🌻
در کرم لوله ای وقوع هر نوع جهش کوچک در یک ژن رمز کننده پروتئین همواره توالی یک رنای پیک فاقد رو نوشته اینترون را تغییر میدهد