هر کی یه گزاره

-
Reza-H طبق کتاب سامانه گردش مواد باز هست وبسته چیزی بهعنون سامانه گردش خون باز درکتاب نیستاین از پایه غلطه
-
-
گزاره
در نوعی جهش که با توجه به کاریوتیپ نمی توان از وجود آن آگاه شد اگر تعداد نوکلئوتید های حذف شده مضرب ۳ باشد تغییر چارچوب می تواند روی دهد
-
گزاره
در نوعی جهش که با توجه به کاریوتیپ نمی توان از وجود آن آگاه شد اگر تعداد نوکلئوتید های حذف شده مضرب ۳ باشد تغییر چارچوب می تواند روی دهد
-
گزاره
-
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa گزاره درست حسابی که فرداروزی به کارمون بیاد باید اینطور باشه
نظر لطفته
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa گزاره درسته جهش های کوچک مثل حذف و اضافه و جانشینی رو با کاریوتیپ نمیشه تشخیص داد و حتی اگه حذف مضرب ۳ هم باشه میتوان تغییر در چارچوب مشاهده کرد .
اما تو دام افتادی
ممکن است که سه نوکلئوتید و یا مضاربی از ۳ از جاهای متفاوت از رشته حذف یا اضافه شوند -
این گزاره رو لطفاً تحلیل کنید خودم مشکل دارم
در کرم لوله ای وقوع هر نوع جهش کوچک در یک ژن رمز کننده پروتئین همواره توالی یک رنای پیک فاقد رو نوشته اینترون را تغییر میدهد
-
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa گزاره درست حسابی که فرداروزی به کارمون بیاد باید اینطور باشه
نظر لطفته
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa گزاره درسته جهش های کوچک مثل حذف و اضافه و جانشینی رو با کاریوتیپ نمیشه تشخیص داد و حتی اگه حذف مضرب ۳ هم باشه میتوان تغییر در چارچوب مشاهده کرد .
اما تو دام افتادی
ممکن است که سه نوکلئوتید و یا مضاربی از ۳ از جاهای متفاوت از رشته حذف یا اضافه شوند -
_Reza_
آخ ببخشید چپکی خوندم پیامتو اره میتوان مشاهده کرد
توضیحات هم ادیت زدم
معایب استفاده از تایپ صوتی
️
چون بولدش کردی فک کردم نوشتی نمیتوان
️
-
_Reza_
آخ ببخشید چپکی خوندم پیامتو اره میتوان مشاهده کرد
توضیحات هم ادیت زدم
معایب استفاده از تایپ صوتی
️
چون بولدش کردی فک کردم نوشتی نمیتوان
️
-
_Reza_
اونیکی گزاره رو هم ی نگا بنداز -
سوال
لفظ کروموزوم های هم ساختار
یعنی همتا یا خواهری؟ -
در کرم لوله ای وقوع هر نوع جهش کوچک در یک ژن رمز کننده پروتئین همواره توالی یک رنای پیک فاقد رو نوشته اینترون را تغییر میدهد
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
این گزاره غلطه
رنای فاقد رونوشت اینترون همون رنای پیرایش شده ست ... حالا جهش کوچک ممکنه در خود اینترون ( توالی دنا ) اتفاق بیفته و رونوشتش در رنای پیک حذف بشه در این صورت شتر دیدی ندیدی ( توالی یک رنای پیک فاقد رونوشت اینترون که همون رنای پیرایش شده هست تغییر نکرده چون تغییر در رونوشت اینترون بوده و اینم حذف شده... پس گزاره غلطع ) -
گفته است:
این گزاره غلطه
رنای فاقد رونوشت اینترون همون رنای پیرایش شده ست ... حالا جهش کوچک ممکنه در خود اینترون ( توالی دنا ) اتفاق بیفته و رونوشتش در رنای پیک حذف بشه در این صورت شتر دیدی ندیدی ( توالی یک رنای پیک فاقد رونوشت اینترون که همون رنای پیرایش شده هست تغییر نکرده چون تغییر در رونوشت اینترون بوده و اینم حذف شده... پس گزاره غلطع ) -
گفته است:
این گزاره غلطه
رنای فاقد رونوشت اینترون همون رنای پیرایش شده ست ... حالا جهش کوچک ممکنه در خود اینترون ( توالی دنا ) اتفاق بیفته و رونوشتش در رنای پیک حذف بشه در این صورت شتر دیدی ندیدی ( توالی یک رنای پیک فاقد رونوشت اینترون که همون رنای پیرایش شده هست تغییر نکرده چون تغییر در رونوشت اینترون بوده و اینم حذف شده... پس گزاره غلطع )