هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mahdi-RE میدونی منظورم از سنگین چیه؟ الان منو تویی که یازدهم رو رد کردیم درک کاملی رو مفاهیم داریم ولی یک دهمی که داره واردش میشه شاید کلی کلنجار با خودش بره که متوجه بشه اصلا چی به چی هست
@0yasin-sh0 نمیدونم والا
تو هم داری درست میگی
ولی خب جلو تر باشی بهتره.حتی یه ذره -
@0yasin-sh0 من هم انسانن تو هم انسانی

من که مادر زاد رشته ریاضی به دنیا نیومدم که یا مثلا تو
نمیدونم چرا شما تجربیا انقدر با فیزیک چالش داری.@Mahdi-RE ستونم مثلا فیزیک شما یکم تخصصی تره ها

بابا فیزیک بچه خوبیه ولی میگم فیزیک برای یک شخص ریاضی اسون تره خب قبول کن،مباحث یکیه ولی خوب شما اهمیت فیزیکتون خیلی بیشتره و خب ما میگیم زیست مهم تره! -
@Mahdi-RE من فکر کنم با شیمی خیلی زیاد کار نکردم یعنی الان شیمی چالش سخت تریه به نسبت فیزیک
@M-Tina خب همون شیمی رو بکن نقطه ی قوتت تو تابستون
و فیزیک هم به عنوان نقطه قوتت تست بزن و تثبیتش کن. -
@M-Tina
کسی استرس میگیره که نخونده باشه نه منو تو....

چند. قت دیگه کارنامه ها میاد دعوتشون کن به چالش کارنامه....

قربونت عزیزم

-
@0yasin-sh0 نمیدونم والا
تو هم داری درست میگی
ولی خب جلو تر باشی بهتره.حتی یه ذره@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خب جلو تر باشی بهتره.حتی یه ذره
شک نکن اگرم کسی میخواد پیشخوانی کنه الا بهترین گزینه برای اینکاره ویدیو هاشون رو ببینه ادم کافیه
-
@M-Tina خب همون شیمی رو بکن نقطه ی قوتت تو تابستون
و فیزیک هم به عنوان نقطه قوتت تست بزن و تثبیتش کن. -
@Mahdi-RE ستونم مثلا فیزیک شما یکم تخصصی تره ها

بابا فیزیک بچه خوبیه ولی میگم فیزیک برای یک شخص ریاضی اسون تره خب قبول کن،مباحث یکیه ولی خوب شما اهمیت فیزیکتون خیلی بیشتره و خب ما میگیم زیست مهم تره!@0yasin-sh0 چی بگم والا

هر چی شما بگی -
_Reza_ تنها جایی ک مخم ابتکار ب خرج میده پاس داده همینو بس

مثل اکثر چپا ها وضع شوت زنیم خرابه خلاصه مهاجم نکم بیارم یا هست

-
@Henrita چالش کارنامه فقط با ترم 1 (بخوای همین الان ریپلای بزنم اصلا)
ترم 2 اول بیاد ببینم چه خبره

-
@0yasin-sh0 من از همه معلما میشنوم میگن یازدهم سال ثبات داریه یعنی اکثر افزایش تراز ها و درصد ها تو این سال اتفاق میوفته اما باز دوازدهم خیلی سخت تر و فشاری تر میشه
الان یکی منو توجیه کنه
بفهمم چه خبره؟
سپاس@M-Tina از دهم اسونتره
البته این نظر منه -
@M-Tina از دهم اسونتره
البته این نظر منه -
خب من برم شام بقولم

-
@0yasin-sh0 من از همه معلما میشنوم میگن یازدهم سال ثبات داریه یعنی اکثر افزایش تراز ها و درصد ها تو این سال اتفاق میوفته اما باز دوازدهم خیلی سخت تر و فشاری تر میشه
الان یکی منو توجیه کنه
بفهمم چه خبره؟
سپاس@M-Tina ببین یازدهم که داری میای بجای اینکه نگران ترازت باشی!! نگران این باش که بفهمی موضوعات رو چون واقعا واقعا یازدهم خیلی بیشتر از دهم گسترده هست و از الان ذهنتو اماده کنش،من میگم بازم یازدهم سخت نیست ولی حجم مطالبش خیلی زیاده فرض کن زیست نه تا فصل بخونی! یا فیزیک سه فصله اما ماشاالله پر پیمانه
یا شیمی اصلا یبار میره فیزیک یبار شیمی
ریاضیشم که راستشو بخوای بجز فصل تابع مثلثات و همون فصل یکش دشواری دیگه نداره -
@0yasin-sh0 چی بگم والا

هر چی شما بگی@Mahdi-RE

افرین مهدی دیگه زیاد گیر نمیدیا

شعردانه

بیا جا یارو قدمت رو چشم 

️