هر کی یه گزاره

-
گزاره جون دار
در طی فتوسنتز در غشای تیلاکوئید طی انتقال دو الکترون به یک رنگیزه در مرکز واکنش فتوسیستمی که رنگیزه های زیادی دارد مولکول آب در فتوسیتم دوتجزیه شده استRahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره جون دار
در طی فتوسنتز در غشای تیلاکوئید طی انتقال دو الکترون به یک رنگیزه در مرکز واکنش فتوسیستمی که رنگیزه های زیادی دارد مولکول آب در فتوسیتم دوتجزیه شده استببین درسته توو مرکز واکنش یه نوع رنگیزه داریم ولی جایی گفته نشده که فقط یه دوووونس برا همین بنظرم اینجا چون گفته دو الکترون به یه رنگیزه اشتباه ممکنه هر کدوم از الکترون ها به رنگیزه a های جداگانه ای برن...
به نظر من و با این دلیلی که گفتم غلطه جمله -
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره جون دار
در طی فتوسنتز در غشای تیلاکوئید طی انتقال دو الکترون به یک رنگیزه در مرکز واکنش فتوسیستمی که رنگیزه های زیادی دارد مولکول آب در فتوسیتم دوتجزیه شده استببین درسته توو مرکز واکنش یه نوع رنگیزه داریم ولی جایی گفته نشده که فقط یه دوووونس برا همین بنظرم اینجا چون گفته دو الکترون به یه رنگیزه اشتباه ممکنه هر کدوم از الکترون ها به رنگیزه a های جداگانه ای برن...
به نظر من و با این دلیلی که گفتم غلطه جمله -
Rahman Aa
هم ساختار با همساختار فرق داره مگه ؟؟ -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
این گزاره رو لطفاً تحلیل کنید خودم مشکل دارم
در کرم لوله ای وقوع هر نوع جهش کوچک در یک ژن رمز کننده پروتئین همواره توالی یک رنای پیک فاقد رو نوشته اینترون را تغییر میدهد
این گزاره غلطه
رنای فاقد رونوشت اینترون همون رنای پیرایش شده ست ... حالا جهش کوچک ممکنه در خود اینترون ( توالی دنا ) اتفاق بیفته و رونوشتش در رنای پیک حذف بشه در این صورت شتر دیدی ندیدی ( توالی یک رنای پیک فاقد رونوشت اینترون که همون رنای پیرایش شده هست تغییر نکرده چون تغییر در رونوشت اینترون بوده و اینم حذف شده... پس گزاره غلطع ) -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
در کرم لوله ای وقوع هر نوع جهش کوچک در یک ژن رمز کننده پروتئین همواره توالی یک رنای پیک فاقد رو نوشته اینترون را تغییر میدهد
این گزاره غلطه
رنای فاقد رونوشت اینترون همون رنای پیرایش شده ست ... حالا جهش کوچک ممکنه در خود اینترون ( توالی دنا ) اتفاق بیفته و رونوشتش در رنای پیک حذف بشه در این صورت شتر دیدی ندیدی ( توالی یک رنای پیک فاقد رونوشت اینترون که همون رنای پیرایش شده هست تغییر نکرده چون تغییر در رونوشت اینترون بوده و اینم حذف شده... پس گزاره غلطع )_Reza_ ببین سونیا در یاخته جانوری رنای پیک بدون رونوشت اینترون دوتاس یا بالغه (که پیرایش شده ) یا مال میتوکندری هست که اصلا اینترون اگزون رونوشتش درشون نیست وندارن چون این برای هسته هست /الان این جمله برای رنای میتوکندری درسته ولی برای رنای پیک بالغ غلطه چون ممکن بوده در رونشت اینترون باشه که این حالت تو رانای نابالغه بعدش رونوشت اینترون حذف میشه تا رنای بالغ بدون رونوشت اینترون باشه در این رنا ک تعغیر ساختار نداریم
-
_Reza_ ببین سونیا در یاخته جانوری رنای پیک بدون رونوشت اینترون دوتاس یا بالغه (که پیرایش شده ) یا مال میتوکندری هست که اصلا اینترون اگزون رونوشتش درشون نیست وندارن چون این برای هسته هست /الان این جمله برای رنای میتوکندری درسته ولی برای رنای پیک بالغ غلطه چون ممکن بوده در رونشت اینترون باشه که این حالت تو رانای نابالغه بعدش رونوشت اینترون حذف میشه تا رنای بالغ بدون رونوشت اینترون باشه در این رنا ک تعغیر ساختار نداریم
Rahman Aa
مرسی ولی اون رضاست من سونیام -
-
moBn دیدی میگن جنس فروخته شده پس گرفته نمیشه یا مثلا تیر رها شده برنمیگرده یا حرف زده شده ... متاسفم( فرهاد )