هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
ولی اونایی که نمیشه فارسی گفت
نمیشه ترکی گفت
چون اونارو میشه فهمید متاسفانه -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 دادا حالم خرابه هزار تا چرت و پرت از دهن آدم در میاد همون ترکی باشه خیلی کسی نمیفهمع
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
-
Tatlı.oğlan ریاضیreplied to fateme.shafeie on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده
-
نمیدونم این علاقه به ترکی حرف زدن تو جمع فارسی زبان چیه
-
دو تا خمیر سوار کردم
تو راه هوا انقدر گرم بود
نون شدن -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Tatlı.oğlan on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to Tatlı.oğlan on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE
صحیح -
Reza-H خنده برای یه چیزی دیگه بود
-
برا خداحافظی زلاتان اینجوری شدیم؛
یلحظه خداحافظی رونالدو و مسی و نیمار رو تصور کن
-
@Fateme-goli الاه دردین چارَسینی وِرَر
سن صبر اِلَ -
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 ما میگفتیم چلوگوشت یه زمانی
-
خب بسه دیگه
زیاد افشاگری کردیم -
AmirBarsamreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... الان این افرین رو در جهت تخریب گفتی؟
خب تو بوشهری هستی من فکر کردم اصالتت همون بوشهره -
0yasin.sh0 بعضی اوقات خیلی حق میگی
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 سقف همون بورس آمریکا از خودشیفتگی تو الان ریخت پایین
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Tatlı.oğlan on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
تا زمانی ک حرف دل تو با زبان فارسی بشه گفت
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to Tatlı.oğlan on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE
لبخند مرشد در این چنین موقعیتی علامت تایید می باشد
واقعا که...
پست 299282 از 1000113