هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ چون میدونم تگ میکنمت
-
دیدی بچه ایی
-
گرمه خیلی زباد دوباره مثل دیروز خون دماغ
شم احتمالش هستهیی
-
این پست پاک شده!
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ چون میدونم تگ میکنمت
I_Fatemeh_l من از طرف یاسین معذرت میخوام
-
زمستون بیاااا زودی بیا.
-
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l من هنوز تو کف دایی شدنم هم به ابجیم میگم خواهرزاده میخوام هم میگم نه صبر کنید من دستم بره تو جیبم قشنگ خرج کنم براش
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ راحت باش
من به خودم نمیگیرم و اینکه من متوجه نشدم به عمه ها فحش دادی -
چرا اینقدر پیام میفرستین اینجا اه وسط اهنگ قطع شد رفت تو صفحه دیگه
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l من فقط به عمه های خودم فحش دادم اگه هم موردی بوده
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ اشکال نداره
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ من به پسر داییم نمیتونم فوش عمه بدم
ولی خب پسردایی کوچیکم یکی فوش عمه داده بود بهش تو پارک گرفت زیر مشت کرده بودش که به عمه کی فوش دادی -
I_Fatemeh_lreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 هه خرج کنی براش؟
من الان نت خودمو خاموش کردم تا مصرف نشه به دختر داداشم وصلم -
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
-
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
I_Fatemeh_l بابا تو دیگه کی هستی البته حق میدم عمه ایی دیگه تا به فکرشون باشی به فکر اینی که بکنی ازشون
-
من عمه هام با داداشم میونه خوبی دارن ولی با من نه
-
وای بـر شـهری کـه در آن مُـزد مـردانِ درست
از حکومت غیرِ حبسو کشتنو تبعید نیست
بـی گــناهی گـر بـه زنـدان مُـرد بـا حـالِ تـباه
ظالـمِ مـظلومکُـش هـم تـا ابـد جـاوید نیست
فرخی_یزدی:) -
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
منم مامانم و خالهم واسه بچه داداششون بهترین عمه دنیان بنظرم -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ببین اینطوریه که برادرزاده شو بیشتر از من بچه اش دوست داره
و یک شب خونه ما بود چون غذای های مامانمو خورده بود من اون غذا رو بدم میومد دیگه اون شده بود خدا منم شیطان رجیم -
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 به قول ولیچکی
701158/1000113