هر کی یه گزاره

-
Mehrsa 14 بنظر من درست میتونه باشه
اگه فرض کنیم فرد الکلیسم ( مصرف کننده الکل ) است در این صورت هم ۱_ احتمال سرطان و دیده شدن آپوپتوز در لوله گوارش وجود دارد و هم ۲_ الکل زمان واکنش فرد نسبت به محرک محیطی را افزایش میدهد و این میتونه دلیلی بر واکنش دیرتر فرد نسبت به جسم داغ باشد ...@__Silent__
عقب کشیدن دست یه انعکاس نخاعیه. یعنی مغز توش دخالتی نداره. برای افراد فلج و حتی نوزادایی که ارتباط بین مغز و نخاعشون کامل نشده هم میتونه اتفاق بیفته در واقع به نظر خودم نمیدونم تا چه حد درسته اما ما از آسیب الکل و اعتیاد به مغز حرف زدیم نه نخاع. پس به نظرتون نمیشه گفت چون این نخاعیه تغییری هم نمیکنه. البته که حرکات خود فرد رو کند میکنه.
الان یه سوال برام پیش اومد نوزادا که ارتباط مغز و نخاع ناقصه چجوری پس دست وپاشونو تکون میدن؟ آها چون نمیگیم ندارن کلا ما میگیم کامل نشده. -
@__Silent__
عقب کشیدن دست یه انعکاس نخاعیه. یعنی مغز توش دخالتی نداره. برای افراد فلج و حتی نوزادایی که ارتباط بین مغز و نخاعشون کامل نشده هم میتونه اتفاق بیفته در واقع به نظر خودم نمیدونم تا چه حد درسته اما ما از آسیب الکل و اعتیاد به مغز حرف زدیم نه نخاع. پس به نظرتون نمیشه گفت چون این نخاعیه تغییری هم نمیکنه. البته که حرکات خود فرد رو کند میکنه.
الان یه سوال برام پیش اومد نوزادا که ارتباط مغز و نخاع ناقصه چجوری پس دست وپاشونو تکون میدن؟ آها چون نمیگیم ندارن کلا ما میگیم کامل نشده.Mehrsa 14
باهاتون موافقم کتابم نوشته که الکل فعالیت مغز را کند می کند و در نتیجه روی انعکاس های نخاعی تاثیری نداره -
گزاره
در صورت مشاهده مرگ برنامه ریزی شده در بخشی از لوله گوارش یک فرد می توان نتیجه گرفت ممکن است در اثر بخورد دست وی با جسم داغ دیرتر به این وضعیت واکنش نشان دهد. -
@__Silent__
الان یه سوال برام پیش اومد نوزادا که ارتباط مغز و نخاع ناقصه چجوری پس دست وپاشونو تکون میدن؟ آها چون نمیگیم ندارن کلا ما میگیم کامل نشده. -
نظر که منم زیاد دارم ولی این در کل خارج از کتابه ، ما چیزی به نام تاثیر الکل روی انعکاس های نخاعی نخوندیم
فلذا نظراتمون رو پیش خودمون نگه می داریم -
نظر که منم زیاد دارم ولی این در کل خارج از کتابه ، ما چیزی به نام تاثیر الکل روی انعکاس های نخاعی نخوندیم
Rahman Aa پاکش کن تودلی پرسیدم
-
Rahman Aa پاکش کن تودلی پرسیدم
-
Rahman Aa آره مثه چته من که ایگنوره
-
Rahman Aa آره مثه چته من که ایگنوره
-
Mehrsa 14
باهاتون موافقم کتابم نوشته که الکل فعالیت مغز را کند می کند و در نتیجه روی انعکاس های نخاعی تاثیری نداره -
Rahman Aa اگر اره من ی نظری دارم همین واگرنه بنظر من یه جوریه این گزاره بی منطق یا حالت خاصیو برسی میکنه اگر مال خودته منم نظرمو بگم
Rahman Aa
بفرمایید. من منتها بر اساس کتاب گفتم چون حرفی از دستگاه عصبی نزده که بشه تعمیمش داد مثل نوار مغز که فقط راجب یاخته های مغزیه. اینکه واقعیت از لحاظ علمی چیه من نمیدونم بعید بدونم تا همینجاشم بیارن تو کنکور. من فقط بخاطر ترکیبی بودن گفتمش. -
گزاره:
پردههای مننژ خارجی و میانی در تشکیل سد خونی مغزی نقشی ندارند -
گزاره:
پردههای مننژ خارجی و میانی در تشکیل سد خونی مغزی نقشی ندارند@Deleted-Account0 هر سه پرده مننژ رگ دارن کتاب فقط درونیو نشون داده ولی خب همه رگ دارن سینوس سیاهرگیی اونجاس کلیی چیزا دیگه واقعا این من باشم ایننو نمیزنم تو کنکور چون طراح معلوم نی طبق شکل گفته یا واقبیتو گفته من اگرم بخوام بزنم میزنم غلط
-
@Deleted-Account0 هر سه پرده مننژ رگ دارن کتاب فقط درونیو نشون داده ولی خب همه رگ دارن سینوس سیاهرگیی اونجاس کلیی چیزا دیگه واقعا این من باشم ایننو نمیزنم تو کنکور چون طراح معلوم نی طبق شکل گفته یا واقبیتو گفته من اگرم بخوام بزنم میزنم غلط
خب این گزاره درسته فقط درون شامه (داخلی ترین لایه پرده مننژ) در تشکیل سد خونی مغزی نقش داره
اینم نکته خیلی سبز:مویرگ ها و سد خونی مغزی در اطراف تمام قسمت های مغز و نخاع ،در نزدیکی یاخته های آنها و در تماس مستقیم با یاخته های آنها هستند -
Rahman Aa
گ4؟