تیموس
-
Rahman Aa
آها منظورتون اینه. پس با این حساب میشه گفت تیموسین اثر غیر مستقیم رو B داره نه مستقیم درسته؟Mehrsa 14 100 درصد تو این جمله تو تست اومد بزن درست اگر غلط بود پا من
نترسییا حکم محکم کن چون من این مورد خیلی تو تستا دیدم اگر میخوای خیلی نطنعن شی برو ازمون قلمچی(الیته متن کتابکهکاملا مشخص گفته ینو ) فک کیکنم ازمون همین امسالشه برای فصل 5 مشخص تو برنامه راهبردیش بگرد تو یه سوال شمارشی اینو گفته بود و مطمعنم تو نیم سال اول یعنی قبل دی ماه باید باشه سواله برو اونجاس
-
Mehrsa 14 100 درصد تو این جمله تو تست اومد بزن درست اگر غلط بود پا من
نترسییا حکم محکم کن چون من این مورد خیلی تو تستا دیدم اگر میخوای خیلی نطنعن شی برو ازمون قلمچی(الیته متن کتابکهکاملا مشخص گفته ینو ) فک کیکنم ازمون همین امسالشه برای فصل 5 مشخص تو برنامه راهبردیش بگرد تو یه سوال شمارشی اینو گفته بود و مطمعنم تو نیم سال اول یعنی قبل دی ماه باید باشه سواله برو اونجاس
-
Rahman Aa
آها پس درسته ولی دیگه اگر بگه غیر مستقیم یا که اصلا چیزی نگه. ولی مستقیم نگه بهتره. خیلی ممنون -
Mehrsa 14 اره ببین تو تسا مستقیم منظورش باشه میگه نباشه نمیگه کلا اینو تجربه ثابت کرده بهم
-
Mehrsa 14
خود کتاب در فصل 4 (تنظیم شیمایی) گفته هورمون تیموسین در تمایز لنفوسیت ها نقش داره
پس قطعا همینجوره و مستقیم غیر مستقیم هم نداره
ولی اون لنفوسیتی که میره در تیموس بالغ میشه فقط T است -
Mehrsa 14
خود کتاب در فصل 4 (تنظیم شیمایی) گفته هورمون تیموسین در تمایز لنفوسیت ها نقش داره
پس قطعا همینجوره و مستقیم غیر مستقیم هم نداره
ولی اون لنفوسیتی که میره در تیموس بالغ میشه فقط T است -
یه جا دیدم نوشتین اگه T کمک کننده نباشه B هم نمی تونه باشه. اصلا و ابدا چنین اشتباهی نکنید.در نبود تیموسین تمایز T کمک کننده با مشکل مواجه میشه اما باعث نمیشه لنفوسیت B نباشه و اصلا تمایز این لنفوسیت ها مختل نمیشه، بلکه عملکرد لنفوسیت های B تحت شعاع قرار میگیره.
-
یه جا دیدم نوشتین اگه T کمک کننده نباشه B هم نمی تونه باشه. اصلا و ابدا چنین اشتباهی نکنید.در نبود تیموسین تمایز T کمک کننده با مشکل مواجه میشه اما باعث نمیشه لنفوسیت B نباشه و اصلا تمایز این لنفوسیت ها مختل نمیشه، بلکه عملکرد لنفوسیت های B تحت شعاع قرار میگیره.
@Ph-MV دوست عزیز دقت کنید من نگفتم لنفسیت بی تولید نمیشه یابالغ نمیشه تو کتاب هست که لنفسیت بی عملکردش بهم میریزه این عملکرد میتونه حتی به گیرنده اونم ربط داشته باشه من منظورم کلی وعامیانه بود براشون کتاب درسی ما نگفتن که دقیقا چه جور عملکردش نابود میشه پس الان نتیجه اینه تیموس در عملکرد لنفسیت بیی هم نقش دارد وجمله کاملا درسته خود شمام دارین الان این حرف منو تاید میکنی ک نقش داره تو عملکردش پس این جمله درسته
-
Mehrsa 14 با سلام فقط در تمایز لنفوسیت های T نقش داره منظور از لنفوسیت ها انواع لنفوسیت T هستش و لنفوسیت کشنده طبیعی و همچنین به غیر از لنفوسیت ها در فعال شدن یاخته های دارینه ای هم نقش داره.
-
@Ph-MV دوست عزیز دقت کنید من نگفتم لنفسیت بی تولید نمیشه یابالغ نمیشه تو کتاب هست که لنفسیت بی عملکردش بهم میریزه این عملکرد میتونه حتی به گیرنده اونم ربط داشته باشه من منظورم کلی وعامیانه بود براشون کتاب درسی ما نگفتن که دقیقا چه جور عملکردش نابود میشه پس الان نتیجه اینه تیموس در عملکرد لنفسیت بیی هم نقش دارد وجمله کاملا درسته خود شمام دارین الان این حرف منو تاید میکنی ک نقش داره تو عملکردش پس این جمله درسته
-
سنجش هم اومد فکر کنم که تیموسین برای هر دو موثره
-
Rahman Aa آقا رحمان عزیز بله من حرف شما در راستای اینکه در عملکردش نقش داره رو کاملا تایید می کنم ولی در تمایزش نقشی نداره می تونید در مورد تیموکتومی مطالعه کنید متوجه منظور من میشید
-
سوال ۱۰ آزمون ۵ خرداد سنجش گزینه ۴
-
من خودم غلط زده بودم