تیموس
-
Mehrsa 14 اره ببین تو تسا مستقیم منظورش باشه میگه نباشه نمیگه کلا اینو تجربه ثابت کرده بهم
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
خود کتاب در فصل 4 (تنظیم شیمایی) گفته هورمون تیموسین در تمایز لنفوسیت ها نقش داره
پس قطعا همینجوره و مستقیم غیر مستقیم هم نداره
ولی اون لنفوسیتی که میره در تیموس بالغ میشه فقط T است -
Mehrsa 14
خود کتاب در فصل 4 (تنظیم شیمایی) گفته هورمون تیموسین در تمایز لنفوسیت ها نقش داره
پس قطعا همینجوره و مستقیم غیر مستقیم هم نداره
ولی اون لنفوسیتی که میره در تیموس بالغ میشه فقط T استنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Deleted-Account0
بله اتفاقا اونجا رو دیده بودم برای همین سوال شده بود برام البته خود T رو هم اگر بگه باز میتونه ها بذاره. چون انواع لنفوسیت T هم داریم. حرفتون درسته به هر حال اثرش رو میذاره.خیلی ممنون -
Mehrsa 14 هر جفت نقش داره متن کتاب کفته لنفوسیت هااااااااا
ولی مکان دوره کدی دیدن لنفوسیت Tهم هست -
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط Zzzz انجام شده
یه جا دیدم نوشتین اگه T کمک کننده نباشه B هم نمی تونه باشه. اصلا و ابدا چنین اشتباهی نکنید.در نبود تیموسین تمایز T کمک کننده با مشکل مواجه میشه اما باعث نمیشه لنفوسیت B نباشه و اصلا تمایز این لنفوسیت ها مختل نمیشه، بلکه عملکرد لنفوسیت های B تحت شعاع قرار میگیره.
-
یه جا دیدم نوشتین اگه T کمک کننده نباشه B هم نمی تونه باشه. اصلا و ابدا چنین اشتباهی نکنید.در نبود تیموسین تمایز T کمک کننده با مشکل مواجه میشه اما باعث نمیشه لنفوسیت B نباشه و اصلا تمایز این لنفوسیت ها مختل نمیشه، بلکه عملکرد لنفوسیت های B تحت شعاع قرار میگیره.
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ph-MV دوست عزیز دقت کنید من نگفتم لنفسیت بی تولید نمیشه یابالغ نمیشه تو کتاب هست که لنفسیت بی عملکردش بهم میریزه این عملکرد میتونه حتی به گیرنده اونم ربط داشته باشه من منظورم کلی وعامیانه بود براشون کتاب درسی ما نگفتن که دقیقا چه جور عملکردش نابود میشه پس الان نتیجه اینه تیموس در عملکرد لنفسیت بیی هم نقش دارد وجمله کاملا درسته خود شمام دارین الان این حرف منو تاید میکنی ک نقش داره تو عملکردش پس این جمله درسته
-
Mehrsa 14 با سلام فقط در تمایز لنفوسیت های T نقش داره منظور از لنفوسیت ها انواع لنفوسیت T هستش و لنفوسیت کشنده طبیعی و همچنین به غیر از لنفوسیت ها در فعال شدن یاخته های دارینه ای هم نقش داره.
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ph-MV ار کسیی که تیموس بالغش میکنه تی هست بی نیست ولیی تیموس در عملکرد تمام این لنفسیت بی وتی نقش داره
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
تست 20 ابان قلمچی 1401 گزینه الف مورد توجه قرار بدیدسوال 65
-
@Ph-MV دوست عزیز دقت کنید من نگفتم لنفسیت بی تولید نمیشه یابالغ نمیشه تو کتاب هست که لنفسیت بی عملکردش بهم میریزه این عملکرد میتونه حتی به گیرنده اونم ربط داشته باشه من منظورم کلی وعامیانه بود براشون کتاب درسی ما نگفتن که دقیقا چه جور عملکردش نابود میشه پس الان نتیجه اینه تیموس در عملکرد لنفسیت بیی هم نقش دارد وجمله کاملا درسته خود شمام دارین الان این حرف منو تاید میکنی ک نقش داره تو عملکردش پس این جمله درسته
-
سنجش هم اومد فکر کنم که تیموسین برای هر دو موثره
-
Rahman Aa آقا رحمان عزیز بله من حرف شما در راستای اینکه در عملکردش نقش داره رو کاملا تایید می کنم ولی در تمایزش نقشی نداره می تونید در مورد تیموکتومی مطالعه کنید متوجه منظور من میشید
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ph-MV اره باو قبول درم دا حرفتو کاملا ولی کتاب اشغال ما همش غلطع هعییییییییی الان مثلا برو کلیه اون شبکه مویرگییو ببین خدایییی چه چرتی کشیده
-
سوال ۱۰ آزمون ۵ خرداد سنجش گزینه ۴
-
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a حالا این رو عملکرد گیر داده اینو قبول داریم خداییز اون قلمچی رو بوغشم گگیرداده لامصب
-
@ma-a حالا این رو عملکرد گیر داده اینو قبول داریم خداییز اون قلمچی رو بوغشم گگیرداده لامصب
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط Zzzz انجام شدهRahman Aa من به خاطر روی گل شما یه بار دیگه از منابع مادر چک کردم توی هیچ جا ندیدم که تمایز لنفوسیت B رو مرتبط یا وابسته به تیموسین بدونن. یک دلیل هم مجزا می یارم در بیماری MG (منظورم MS نیستا) که نوعی بیماری خودایمنی هست غده تیموس رو که در ایجادش نقش داره برمی داریم. در فرد بالغ برداشتن این غده هیچ تاثیری در تمایز لنفوسیت های B ایجاد نمی کنه. و بعد از برداشته شدن تیموس همچنان تقسیم و تمایز لنفوسیت های B رو داریم.
-
Rahman Aa من به خاطر روی گل شما یه بار دیگه از منابع مادر چک کردم توی هیچ جا ندیدم که تمایز لنفوسیت B رو مرتبط یا وابسته به تیموسین بدونن. یک دلیل هم مجزا می یارم در بیماری MG (منظورم MS نیستا) که نوعی بیماری خودایمنی هست غده تیموس رو که در ایجادش نقش داره برمی داریم. در فرد بالغ برداشتن این غده هیچ تاثیری در تمایز لنفوسیت های B ایجاد نمی کنه. و بعد از برداشته شدن تیموس همچنان تقسیم و تمایز لنفوسیت های B رو داریم.
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ph-MV