هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_
نظریه داروین یعنی؟نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa اره توحید/تکامل
-
کدوم از شماها یه جورایی بحث تکامل واستون مطرح شده و ایمان دارین بهش!؟
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ دقیق نمیدونم چیه فقط یه جا شنیدم که کالبد شکافی انسان های امروزی خیلی بیشتر از قدیمترها طول میکشه
-
_Biliifti_ یه کوچولو برام منطقی بنظر میرسه
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE
چی خوندی ازش؟(منبع مطالعاتیت) -
@Mahdi-RE
چی خوندی ازش؟(منبع مطالعاتیت)ریاضینوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده_Biliifti_ چیزی نخوندم
ویکی پدیا
معلمای مدرسمون
یکی از معلمامون سر یکی از درسا کلا درس نداد بعد بچه ها میرفتن تحقیق میکردن میاوردن در موردش بحث میکردن. -
@Danial-al
میمون؟تکامل؟
خب پس اطلاعات از ریشه غلطه.نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ نوشته ما تکامل یافتهی ماهی ها هستیم
-
_Biliifti_ دقیق نمیدونم چیه فقط یه جا شنیدم که کالبد شکافی انسان های امروزی خیلی بیشتر از قدیمترها طول میکشه
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
کدوم از شماها یه جورایی بحث تکامل واستون مطرح شده و ایمان دارین بهش!؟
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ من
-
@ABR_DJ
.
اره خب کسی اینو نقص نمیکنه کاملا درستهنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ خب همینه ک گفتم خب
-
@ABR_DJ
.
اره خب کسی اینو نقص نمیکنه کاملا درستهنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ این اصلا اثبات نشده و شرو وره
-
_Biliifti_ من
-
@Soniaaa اره توحید/تکامل
_Biliifti_
من چیز زیادی ازش نمیدونم فقط ی چن تا مطلب خوندم
بعد کنکور قصد راجب چند تا چیز بخونم یکیش اینه -
@ABR_DJ
.
اره خب کسی اینو نقص نمیکنه کاملا درستهنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ یک عده نقض میکنن و بر این باور که انسان همینی که الان هست بوده و افریده شد!
-
_Biliifti_ چیزی نخوندم
ویکی پدیا
معلمای مدرسمون
یکی از معلمامون سر یکی از درسا کلا درس نداد بعد بچه ها میرفتن تحقیق میکردن میاوردن در موردش بحث میکردن.نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahdi-RE
جلد ۴ کمپبل رو بخون
ویا مقالهی معتبر دانشگاهای معتبر(هاروارد،آکسفورد،آلمان)
اگه اعتقادی داری،نداری که وقت گذاشتن براش درست نیست -
_Biliifti_ این اصلا اثبات نشده و شرو وره
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این حرف در رابطه با هر چی قشنگ نیس که اینجوری یهو بگی
-
Rahman Aa ما من میگم تکامل در عین خداباوری و اینجاس که با ابجیم به تفاوت میرسیم و معروف میشم به دیر باور
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa تو بیا پیوی من!!
-
_Biliifti_
من چیز زیادی ازش نمیدونم فقط ی چن تا مطلب خوندم
بعد کنکور قصد راجب چند تا چیز بخونم یکیش اینهنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Mahdi-RE
جلد ۴ کمپبل رو بخون
ویا مقالهی معتبر دانشگاهای معتبر(هاروارد،آکسفورد،آلمان)
اگه اعتقادی داری،نداری که وقت گذاشتن براش درست نیست_Biliifti_ نه کلا میخونم این چیزا رو علاقه دارم بهشون
حتما میرم میخونم -
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این حرف در رابطه با هر چی قشنگ نیس که اینجوری یهو بگی
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 دارم شیمی میخونم همه چی شرو وره الان
-
هعی…
-
ولی ب نظرم قبلش باید تکلیفت مشخص باشه
این یجورایی وجود خدارو رد میکنه
ولی من رفتم مقاله های موافقان و مخالفان و خود کسایی مثل استیون هاوکینگ و خوندم اما ب نتیجه ای نرسیدم