هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sally کلی گفتم
-
@0Farzam0 نه ستون کل پیاما هنوز شناخت دقیق رو اینکه تا چه حد میشه شوخی کرد ندارم
-
@0Farzam0 نه ستون کل پیاما هنوز شناخت دقیق رو اینکه تا چه حد میشه شوخی کرد ندارم
-
-
-
@ABR_DJ
-
@0Farzam0
جمع بندی ؟
هی یاسین یه لیوان آب برای خواهر و بردار بزرگتر بیار
اومممم
خیلی خوبه بیش از اندازه هیجان زده ام ( تجربه جالبیه روزی ۱۲ ساعت درس خوندن فقط یکمی چشمام دارند کور میشن XD)
@0yasin-sh0
آبش سرد نیست برو دوباره بیار@Sally چشم ارباب دستور دیگه ایی ندارید؟
-
@0Farzam0
جمع بندی ؟
اومممم
خیلی خوبه بیش از اندازه هیجان زده ام ( تجربه جالبیه روزی ۱۲ ساعت درس خوندن فقط یکمی چشمام دارند کور میشن XD)
@0yasin-sh0
آبش سرد نیست برو دوباره بیار -
@Sally چشم ارباب دستور دیگه ایی ندارید؟
-
@0Farzam0
جمع بندی ؟
اومممم
@0yasin-sh0
آبش سرد نیست برو دوباره بیار -
-
@Sally
یبار فکر دبیر شیمی مون منو از سر کلاس بلند کرد گفت برو اب سرد بیار برامبعد بهش میگم چشم سلطان امر دیگه ایی ندارید؟ بعد میخنده نامرد دوبارم فرستاد یاد اون افتادم با پیامت
-
@Sally
اها
یاسین من آب نمیخورم
از یخچال شربت بیارمن تازه شروع کردم به 12 ساعته خوندن
جالبش اینه طبق تقسیم بندی عادلانه باید 4 ساعت بدم به زیست و خیلی هیجان انگیزه@0Farzam0 برو داش خودت در یخچالو باز کن تازه اب سردم نداریم تازه گذاشتم هنوز گرمه همون بخور اب ها هم قطعه
-
@Sally خب چرا باید براش بیارم؟
خودش پاشه بره بخوره
-
@0Farzam0 برو داش خودت در یخچالو باز کن تازه اب سردم نداریم تازه گذاشتم هنوز گرمه همون بخور اب ها هم قطعه
-
@0Farzam0 قال حاج فرزام:
-
@0Farzam0 گومشو بابااااااااااااااااا
-
@0Farzam0 برو داش خودت در یخچالو باز کن تازه اب سردم نداریم تازه گذاشتم هنوز گرمه همون بخور اب ها هم قطعه