تاپیک مخصوص 16 خرداد
-
@M-Tina ن نکات شکل. البته در مواقع نیاز ی سری نکات درمورد اجزای شکلم میدیماا ولی خییییلی کم و فقط در صورتی ک لازم باشه
Michael Vey اهوم مرسی
-
@Forouhar یس.. البت ادیتا هم باید انجام شن میدونی دیگ.. اما از لحاظ نکته گفتن دیگ امشب تمومه
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ائیتا فقط فصل 7 دهم و 8.9 موندنننن هیچی نمونده دیگه همه ائکیه
-
_Reza_
اوایل میشد حدود 200 صفحه ، اگر قرار بود به حالت قبلی باشه همون نمونه پی دی اف که فصل 2 دهم بود ، فرستاده بودم
ولی توش یه تغییری ایجاد کردم با این قیمت پرینت یکم صفحات کمتر بشه شاید تا 150 160 رسیده باشهنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Forouhar سعید جان ساعت 7 برات فصل 4 دهم و5 دهم و 5 یازدهم و 6و7 یازدهم میفرستمم گزینش ها بزن تنگش بره
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط چرا دیس دادیی به تاپیک
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط SARA_ انجام شده
Michael Vey
سلام
بچه ها من شرمنده ام. برنامه ام رو برای 10:45 ریخته بودم. ممکنه نکاتمو جدا بفرستم؟ -
Michael Vey
سلام
بچه ها من شرمنده ام. برنامه ام رو برای 10:45 ریخته بودم. ممکنه نکاتمو جدا بفرستم؟ -
Michael Vey
سلام
بچه ها من شرمنده ام. برنامه ام رو برای 10:45 ریخته بودم. ممکنه نکاتمو جدا بفرستم؟SARA_ اگرم نمیتونی بیای میخای بده به یکی از ما نکاتتو ، به جات بفرستیم
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سارا برا من تکاتشو بفرسته ک منم بفرستم نکاتشو؟
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اره خوبه
-
SARA_ ببین سارا الان فصل 7و9 میتونیم تو تایم همون قبلی بریم ولی اگر بخواید هون تایم بیایم باید 12/15 بریم اگر موافقید قبوله
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
پس شب میفرستم برات حتما. -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey /// 12/15 امروز باید 3 فصل گیاهی تموم شه بچه ها همت کنید همراهی کنید دمتون گرم
-
سلام بچه ها
دم همتون گرم
خسته نباشید
من رو ببخشید. دیشب امکان موندن برام نبود️
-
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه اعضا گروهههه در گروه اصلی حاضر شن مچکر