هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: CpR چه خوب فاملیلی شون چیه؟ وای چرا نوشته آرش     
 ببخشید کیبوردم خودکار میخاس بنویسه ازش نوشته آرش   
- 
- 
officer k من اصلا نمیتونم بیشتر از ۷ ساعت بخونم، چرا؟ بهونه نیست بخدا اصلا نمیکشم دیگه مثلا پارتام نهایتا بشه ۱ ساعت دوست دارم ۱۰ ساعت بخونم ولی الان ۳ روزه ۸ ساعت خوندم امروزم ۷ ساعت. 
- 
Mahdieh te می؟نو نو من اصلا تایم تعیین نمیکنم  @0yasin-sh0 اشتباه شد ببخشید   
- 
officer k من اصلا نمیتونم بیشتر از ۷ ساعت بخونم، چرا؟ بهونه نیست بخدا اصلا نمیکشم دیگه مثلا پارتام نهایتا بشه ۱ ساعت دوست دارم ۱۰ ساعت بخونم ولی الان ۳ روزه ۸ ساعت خوندم امروزم ۷ ساعت. Mahdieh te 
 اصن یه وضعیتیه  
 نه من تا ۲ساعت ونیم هر پارت تحمل دارم ولی خب منم چند روره بیشتر از ۸ساعت نمیکشه مغزم و خیلی خوابم ریخته بهم🥲 ولی خب منم چند روره بیشتر از ۸ساعت نمیکشه مغزم و خیلی خوابم ریخته بهم🥲    ️ ️حالا باز خوبه از فردا همایشای جمع بمدی شروع میشه ...احتمالا خیلی کمک کنه تو روند خوندنم 
- 
officer k من اصلا نمیتونم بیشتر از ۷ ساعت بخونم، چرا؟ بهونه نیست بخدا اصلا نمیکشم دیگه مثلا پارتام نهایتا بشه ۱ ساعت دوست دارم ۱۰ ساعت بخونم ولی الان ۳ روزه ۸ ساعت خوندم امروزم ۷ ساعت. Mahdieh te تنوع درسی ببرید بالا تایم مطالعتی خرد کنید. 
 کم کم میشه.
- 
یعنی سریع درس عوض کنید نشه که یک درسه دو بار پشت سر هم بشه دیدید دارید خسته می شید از مبحث برید یک درس دیگه 
- 
@0yasin-sh0 اشتباه شد ببخشید   Mahdieh te اها   
- 
Mahdieh te 
 اصن یه وضعیتیه  
 نه من تا ۲ساعت ونیم هر پارت تحمل دارم ولی خب منم چند روره بیشتر از ۸ساعت نمیکشه مغزم و خیلی خوابم ریخته بهم🥲 ولی خب منم چند روره بیشتر از ۸ساعت نمیکشه مغزم و خیلی خوابم ریخته بهم🥲    ️ ️حالا باز خوبه از فردا همایشای جمع بمدی شروع میشه ...احتمالا خیلی کمک کنه تو روند خوندنم officer k اِه پس طبیعیه؟ خوبه خیلی استرس دارم بابتش. وااااایییییی منم خوابم بهم ریخته توی حوزه آزمون سنجش همه میگفتن ما خسته شدیم و اینا 
- 
یعنی سریع درس عوض کنید نشه که یک درسه دو بار پشت سر هم بشه دیدید دارید خسته می شید از مبحث برید یک درس دیگه jahad_121 فکر خوبیه باشه 
 البته فکر کنم اگه توی تاپیک گزارشکار گزارش درسی مو بدم یکم بهتر بشه
- 
officer k اِه پس طبیعیه؟ خوبه خیلی استرس دارم بابتش. وااااایییییی منم خوابم بهم ریخته توی حوزه آزمون سنجش همه میگفتن ما خسته شدیم و اینا Mahdieh te 
 این مغز لعنتی میخواد بیچارمون کنه تو دور آخر...بعد دیدی تا یه جزوه رو مرور میکنی تو تستا اوکی میشی؟...ولی تنبلی توی مرور کردن خیلی بده🥲 
- 
Mahdieh te 
 این مغز لعنتی میخواد بیچارمون کنه تو دور آخر...بعد دیدی تا یه جزوه رو مرور میکنی تو تستا اوکی میشی؟...ولی تنبلی توی مرور کردن خیلی بده🥲 officer k نه خب ببین ۱ ساله کنکوری میخونیم 
 طبیعیه ولی بنظرم باید یکم مانع تنبلیش بشیم
 مثلا اگه حداکثر ظرفیت ۸ ساعته ما ۹ ساعت بخونیم
- 
@M-Tina امتحان چیه؟   
 هرچی هم باشه استرس نباید داشته باشی
 ما شدیم غریبه الان؟   
 مارکو میخوای بگی الان دیگ؟ 
- 
@M-Tina    
 مفت مفت ک نمیشود مارکو مفت مفت نمی دهد اما یاسین اگر بود میداد حتما 
- 
Mahdieh te 
 این مغز لعنتی میخواد بیچارمون کنه تو دور آخر...بعد دیدی تا یه جزوه رو مرور میکنی تو تستا اوکی میشی؟...ولی تنبلی توی مرور کردن خیلی بده🥲 officer k یه پشنهاد دارم 
 برای این چند روز آخر یه تاپیک نزنیم؟ گزارشکار و این چیزا
- 
@Alba نشی ک عزیزم 
 میفهمم ک چقد بده استرس
 کاملا درکت میکنم
 ایشالا همه زحماتی ک الان میکشی با نتیجه خوب باشه برات ️ ️
- 
@Alba 
 و منی که همیشه می پرسم در جهت انگیزه گرفتن خودم  

|
 |

شعردانه