هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farhadd
-
برم شیمی
فیزیکم صبح زود ریاصیم همین طور
-
@0farzam0
خیلی ممنون مم
همچین شما هم سال کنکوریه خوبی و با اتفاق ها خوب و تجربه ها جدید (واقعان چیزای خیلی خوبه ادم تجربه میکنه به درد زندگی میخورهه) داشته باشید
-
@0farzam0
خیلی ممنون مم
همچین شما هم سال کنکوریه خوبی و با اتفاق ها خوب و تجربه ها جدید (واقعان چیزای خیلی خوبه ادم تجربه میکنه به درد زندگی میخورهه) داشته باشید
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita
هی راحت میشی خداروشکر ایشالا همرو عالی بگذرونی
می هیچی درس کنکور تست جمعبندیقربونت
اخی میدونم چقدر سخته
ولی اخراشه تو میتونی 🥲 -
امشب میتونم راحت سرم رو بذارم رو بالش. خوبه
-
@Señorita
بخش درباره من تون بسی زیباست -
@Alba همیشه وقتی معلم توی دبستان مشق زیاد میداد هی میگفتم خودش داره عشق و حال میکنه من باید بشینم اینا رو بنویسم.مامانم میگفت اونم این روزا رو گذرونده من میگفتم نه اون همونطوری معلم شده پارتی داشته
الان بهش رسیدم
و میخواستم بگم این استراحته نوش جونت چون این روزا رو گذروندی -
@Alba همیشه وقتی معلم توی دبستان مشق زیاد میداد هی میگفتم خودش داره عشق و حال میکنه من باید بشینم اینا رو بنویسم.مامانم میگفت اونم این روزا رو گذرونده من میگفتم نه اون همونطوری معلم شده پارتی داشته
الان بهش رسیدم
و میخواستم بگم این استراحته نوش جونت چون این روزا رو گذروندی@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان بهش رسیدم
و میخواستم بگم این استراحته نوش جونت چون این روزا رو گذروندیواقعاا این چند روز اذیت شدم
هر چقدر هم طول ترم بخونی قبل امتحان یچی دیگس
حالا دو تا دیگه مونده ولی یه 2 روز وقت دارم استراحت کنم
️
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان بهش رسیدم
و میخواستم بگم این استراحته نوش جونت چون این روزا رو گذروندیواقعاا این چند روز اذیت شدم
هر چقدر هم طول ترم بخونی قبل امتحان یچی دیگس
حالا دو تا دیگه مونده ولی یه 2 روز وقت دارم استراحت کنم
️
-
@Alba امیدوارم که این ترم و ترم های بعدی رو با موفقیت پشت سر بذاری
ترم بعد یکمی ترسناکه
از میکروب شناسی میترسم -
@Alba امیدوارم که این ترم و ترم های بعدی رو با موفقیت پشت سر بذاری
ترم بعد یکمی ترسناکه
از میکروب شناسی میترسم