هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
Masoud 79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
انتظار داری کجا باشم خانم دکتر
خونه امخو نیاومدی چرا
-
Masoud 79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
با 1 سال اختلاف میگی کوچولو ؟ انصافه آخهحاله خوبه من به زهره بگم کوچلو زهره توچلو چطوری توچلو توچلو رو اذیت نتون:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
دوستم به دوس پسرش گفته داره برام خواستگار میاد پسره گریه کرده که نه نمیخوام بیان و اینا!
حالا ما باشیم دوس پسرمون میگه اگه میبینی خوبه برو منتظر من نمون:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
دوستم به دوس پسرش گفته داره برام خواستگار میاد پسره گریه کرده که نه نمیخوام بیان و اینا!
حالا ما باشیم دوس پسرمون میگه اگه میبینی خوبه برو منتظر من نمون:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
شما امسال کنکور دارید؟تجربی؟اره من برا خودم سردار ازمونم سال سومی که میخوام بدم

-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
اگ بدتون نمیاد میشه بپرسم چی شد دوسال قبل قبول نشدید؟هیچی دیگه نخوندم خواهر همه اش خونمون بود دیگه نمیشه بخونی وقتی خواهر زادم همه اش خونه مون بود ولی امسال اگه انجمن کمتر بیام حتما رتبه ی خوبی میارم اخه خواهرم هم دیگه نمیاید خونه مون نکه خواهر زادم رفته پیش دبستانی نمیتونه بیاد

شعردانه
|