این داستان: تست اسفنکتری رو مخ ولی قشنگ😁
-
_Reza_ یعنی این یه ویژگی خاص واسه بافت پیوندی نیست؟
این که شبکه مویرگی داشته باشه؟!
من این مدلی برداشت کردم🙂 -
@M-Tina
سلام نرگس ؛ خب من برای رد گزینه ۲ علت اول پاسخنامه رو برای خودم آوردم
اما در رابطه با علت دوم ...
تا اونجایی که من می دونم اسفنکتر فقط ماهیچه حلقوی رو داره ،یعنی ترکیبی از طولی و حلقوی نیستش
فکر کنم اینو تو قلم چی دیده بودم -
و چون لایه ماهیچه ای چه از نوع حلقوی چه از نوع طولی یا مورب و ... هر نوعی می خواد باشه باشه
لایه خارجی بالاخره از همشون بیرونی تره پس در هر صورت اینا در تماس با صفاق قرار نمی گیرن
@M-Tina -

بنداره هم بخشی از لوله گوارشه و طبق متن اونم ماهیچه داره چه طولی چه حلقوی ... اونجا که گفته تقریبا علتش معده است که مثلا علاوه بر طولی حلقوی موربم داره ... نمیدونم جوابتون گرفیتن یا نه ولی اگه نگرفتین بپرسین_Reza_ در این داستان: تست اسفنکتری رو مخ ولی قشنگ😁 گفته است:
بنداره هم بخشی از لوله گوارشه و طبق متن اونم ماهیچه داره چه طولی چه حلقوی
رضا جان بنداره ماهیچه طولی نداره که عزیز🙄
-
_Reza_ در این داستان: تست اسفنکتری رو مخ ولی قشنگ😁 گفته است:
-
_Reza_ در این داستان: تست اسفنکتری رو مخ ولی قشنگ😁 گفته است:
-
@M-Tina ببین اسفنکتر فقط ماهیجه هست اون حلقوی پاسخنامه هم داره میگه که اقا این ماهیچه طولی نداره ک بخواد با صفاق در ارتباط باشه....
الان متوجه شدی؟ -
@M-Tina نه مختص اینجا نیست شبکه مویرگی همه جای بدن میتونه تشکیل بشه ... اما بحث شبکه عصبی فرق داره با شبکه مویرگی ... شبکه عصبی مثلا توی دهان نداریم طبق متن ولی شبکه مویرگی همه جا داریم
-
@M-Tina
سلام نرگس ؛ خب من برای رد گزینه ۲ علت اول پاسخنامه رو برای خودم آوردم
اما در رابطه با علت دوم ...
تا اونجایی که من می دونم اسفنکتر فقط ماهیچه حلقوی رو داره ،یعنی ترکیبی از طولی و حلقوی نیستش
فکر کنم اینو تو قلم چی دیده بودمپرستو بابایی اهوم منم واسه همین گفتم
خیلی مرسی ازت🧡 -
@M-Tina ببین اسفنکتر فقط ماهیجه هست اون حلقوی پاسخنامه هم داره میگه که اقا این ماهیچه طولی نداره ک بخواد با صفاق در ارتباط باشه....
الان متوجه شدی؟