هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نذار قلب من روش به روم وا بشه
-
Ainoor ثریا
-
چیچک
میدونست برا من پول مهم تره میرفت سر کار تا بتونه رضایت منو تامین کنه...نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex پس کارای خونه برعهده تو بوده
-
Ainoor ثریا
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
آهاا
اینا رو یادم رفته -
چیچک
پس فکر میکنی برا چی کنکور امسالو بد دادم؟
وقت درس خوندن نداشتم اصن -
Ainoor ثریا
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex معشوقه خودت نی ی وقت؟!
-
چیچک
وقت درس خوندن نداشتم اصننوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم از امروز باید نهایت استفاده رو ببرم
چون از فردا دردسرام شروع میشه -
Ainoor ثریا
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
میگن اسمش ثریاست
چشاش همرنگ دریاست -
عزیزی گفت حافظ در شعرهاش میاد خدارو توصیف بکنه ولی چرا بازم میگه آن زلف سیاه و چشمان آهو و...
گفت میخواد خدارو وصف بکنه میتونه بگه قربون اون ریشت برم قربون دستای پرپشمت بشم؟؟ اصلا از صفات آقایون برای وصف یه زیبایی استفاده نمیشه که
حالا من فقط گیر اون قسمتی ام که میگه قربون ریشت برن قربون دوستای پر پشمت
ولی حافظ جان پیشنهاد اینجانب این بود که شما از صفات کل و بلبل بهره می بردی تا این حجم از سوء تفاهم ها و سختکوشی برای رفع سوء ظن ها نینجامه -
چیچک
وقت درس خوندن نداشتم اصننوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex زن زندگی که میگن تویی
-
@30πR
نه ما جاست فرندیم -
عزیزی گفت حافظ در شعرهاش میاد خدارو توصیف بکنه ولی چرا بازم میگه آن زلف سیاه و چشمان آهو و...
گفت میخواد خدارو وصف بکنه میتونه بگه قربون اون ریشت برم قربون دستای پرپشمت بشم؟؟ اصلا از صفات آقایون برای وصف یه زیبایی استفاده نمیشه که
حالا من فقط گیر اون قسمتی ام که میگه قربون ریشت برن قربون دوستای پر پشمت
ولی حافظ جان پیشنهاد اینجانب این بود که شما از صفات کل و بلبل بهره می بردی تا این حجم از سوء تفاهم ها و سختکوشی برای رفع سوء ظن ها نینجامه -
@ABR_DJ
کجاشو دیدی... -
@30πR
نه ما جاست فرندیمنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex آره مام باور کردیم
-
@Sally
سر شوخیو باز نکن...
این بازی شروعش با توعه ولی تموم کردنش با منه هااانوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
پایانش با اخراج جفتمونههه -
Ainoor
یوسف و زلیخا هم تهش رسیدن
داستان آیدا و شاملو چی هست -
@Sally
بهتر...
یه لکه ننگ از آلاخونه پاک میشه...
خودمو میگما -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@30πR
میخوای فیلمامونو برات بفرستم؟