چطوری زیست بخونیم
-
دوستان قصد دارم تو این تاپیک بگم چطوری زیست بخونید و برایی تمامیی پایه ها مناسبه و خواهش میکنم نمات کلیدیی این ویسارو بردارید واحرا کنید این تجربه 3 ساله من تو زیست شناسی بوده (این پست بالای 30 تا لایک بخوره ویسا رو میزارم

پرو عم میدونم)) -
دوستان قصد دارم تو این تاپیک بگم چطوری زیست بخونید و برایی تمامیی پایه ها مناسبه و خواهش میکنم نمات کلیدیی این ویسارو بردارید واحرا کنید این تجربه 3 ساله من تو زیست شناسی بوده (این پست بالای 30 تا لایک بخوره ویسا رو میزارم

پرو عم میدونم)) -
-

پرو عم میدونم))Rahman Aa سلام اگر میشه در مورد کسانی که زیست رو خوندن و میخوان پشت کنکور بمونن توضیح بدین از کجا باید شروع کنن و آیا باید همون منابع قبلی رو کار کرد یانه
-
Rahman Aa سلام اگر میشه در مورد کسانی که زیست رو خوندن و میخوان پشت کنکور بمونن توضیح بدین از کجا باید شروع کنن و آیا باید همون منابع قبلی رو کار کرد یانه
-
آکادمی آموزشی عاطفت

شعبه دیگری ندارد
-
Rahman Aa ممنون
-

پرو عم میدونم))این پست پاک شده!

️
🪓